Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
sundaywarrior
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 248
Lauteille: Elokuu 2005
Paikkakunta: Espoo

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#46

Viesti sundaywarrior »

Mä oon jättäny syystä jos toisesta monta lajia (siks mä valitsin tän mun itseironisen nickin ..) aina muutosta tylsistymiseen...
Mut alotetaan kronologisesti alusta.. Eli ensin mun kamppailumaailmaan tuli Judo. Kaverin kaa Rauman Otanlahteen mentiin melkeen 22-vuotta sitte :D. Se homma oli enemmän sellasta junnutouhua, mut kävin mä yksissä kisoissaki, homma loppu sitte kaverin polviin (..niin et kiitti vaan Jaska ;) ). Meni monta vuotta ja intin jälkeen alotin Aikidon, jota sitten väänsinki vuosia. Homma jäi siihen, et jäin jotenkin kaipaamaan kontaktia ja oli sellanen olo, etten tienny itsepuolustuksesta mitään. Opiskelut vei tän pojan sitte Poriin, jossa olin jonkin aikaa CLF:ssä ja sitte Thainyrkkeilyssä. Thaikkuilusta pidin! Homma jäi siihen, et loukkaannuin enkä sit oikeen tainnu enää "uskaltaa" ottaa kontaktia (pelko siitä, et toi polvitaive menee uudelleen oli aika vahva.. sääli. Mut voinhan mä aina mennä nykyään Pappa-thaihin ;) ). Sit tuli Suame Turuus kokeiltua jos jonkinlaista lajia: Jujutsua, Escrimaa (Pekiti Tirsia) ja Chinese Boxing. Ja tais siinä välissä ehtii käymään vielä Iaidoonki tutustumassa :D. Aattelin vaan katella ja kokeilla.
Muutto muutti taas kuviot ja Hellsinkissä kokeilin aluksi Bajia, mut aikataulut oli työn kanssa hiukka huonot ja se jäi sit siihen. Sitte innostuin Shorinji ryustä, mut homma ei oikeen saanu tuulta alleen. Sitte tuli muitaki kokeiluja, kuten: TMR, Systema ja Daitoryu. Kaikissa oli jotain miks ne jäin (oon vähän kyllä sellanen luonne, et kaikki uus on kivaa :).. tapa mistä on aika vaikee päästä pois..). Oikeestaan kovin juttu mikä oli tähän mennessä iskeny, oli Escrima ja kontakti. En halunnu oikeestaan kilpailla, mut halusin lajiini kontaktia.. No sit olin jonku aikaa Sanshoussa ja pidin siitäki. Jälleen kerran sitten muutto aiheutti sen, et piti keksii jotain muuta (kirottu laiskuus yhdistettynä välimatkaan :( ). No päätin kokeilla Streetwise JKD:ta, joka jäi siitä syystä, että innostuinki hirveesti lukkopainista :D (jota oli kerran päässy kokeilemaan..ja jota SJKD:ssa oli jonku verran..). Noh sit teh sundaywarrior löysi ittensä Vapaaottelun persuskurssilta. Homma oli kivaa, mut huomasin olevani varmasti vanhin silloisesta "aloittelijakatraasta", enkä oikeestaan pitäny ku siitä lukkopainista ;).. BJJ jäi mietityttämään (sehän olis niinku lukkopaini + judo, siis minun mielestäni ;)..), mut homma tyssäs elämäntilanteen muutokseen. Piti lähteä takas Turkuun (pelastamaan perhe - teko joka osottautui myöhemmin sitte vikatikiksi.. mut man's gotta do what man's gotta do..).
"Suomen pyllyreijässä" (toi kirjotusmuoto on siis tahallinen..tällänen herkkä lempinimi entisellä piäkaupunkillemme :D) sitte eroahdistuksissani törmäsin miehekkääseen ilmoitukseen Knockdown otteluita mainostavasta Karatesta. Homman nimi oli vaan se, että touhu oli vasta tulossa turkuun. Heinäkuun paahteessa päätin kuitenki ottaa yhteyttä Herra Lehestöön ja kysyin, että olisko mahtollista tulla mukaan ja mikäs homma tää on?
No siitä Liedon urheilukentän pellolta homma sit alko :D.
Takasin tähän päivään: Nyt on taas kampittelu hiukka tauolla johtuen elämäntilanteessa (pikkusoturia pukkaa..), mut kyl jutut jatkuu, tavalla tai toisella ;).
Marno Kulmala
\o_
TaisteluLeka
potkutyyny
potkutyyny
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1
Lauteille: Syyskuu 2010

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#47

Viesti TaisteluLeka »

Jätin judon muksuna kun yksissä talvitreeneissä en saanut osallistua harkkoihin koska käytin judogin alla pitkiä kalsareita. Se vitutti.
Aake
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 19
Lauteille: Elokuu 2010

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#48

Viesti Aake »

Judon jätin motivaation puutteen takia.
Kuvake
nassesetä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 4597
Lauteille: Heinäkuu 2007

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#49

Viesti nassesetä »

Hokutoryun jätin noin 3,5 suht aktiivisen treenivuoden jälkeen, yhtäaikaa kikspoksingin kanssa, josta tuli vain suoritettua peruskurssi. Syynä selkävamma. Tekis kyllä mieli palata, mutta loukkaantuminen pelottaa liikaa.
My life is all that I've known
And it's all that keeps me here
My time is all that I own
So I won't let it slip away
Aake
ilmaanpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 19
Lauteille: Elokuu 2010

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#50

Viesti Aake »

nassesetä kirjoitti: Hokutoryun jätin noin 3,5 suht aktiivisen treenivuoden jälkeen, yhtäaikaa kikspoksingin kanssa, josta tuli vain suoritettua peruskurssi. Syynä selkävamma. Tekis kyllä mieli palata, mutta loukkaantuminen pelottaa liikaa.

Ehkä vähän offtopic, mutta itelläkin selkävamma ja hokuton alotin ihan just. Toivottavasti selkä kestää :?
Kartsa
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 69
Lauteille: Joulukuu 2009

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#51

Viesti Kartsa »

Mukelona lopetin judohommat, kun kulkeminen oli sinne niin kovin vaikeata (olevinaan) ja kun (kilpailuorientoitunut) homma alkoi siinä oranssi + 3 natsaa vaiheessa menemään vähän liian kovaksi silloiseen sietokykyyn suhteutettuna (olin tällöin 12-13v). Harrastuksesta jäi kuitenkin hyvät muistot ja varsinkin muksupuolen toiminta oli todella hyvää Tampereen Judossa. Sinne vuan ADHD:t pyörimään :)

Karatehommat (Seigokan Tampere) jäi pariinkin kertaan, eli ensin tuli joku loukkaantuminen sillein, ettei parketilla touhuamista vaan kestänyt. Tämän jälkeen tehty vuoden-puolentoista "comeback" kuivui kasaan, kun kaveri lopetti eikä laji sit ehkä kuitenkaan ollut sitä omintaan. Karatehommia tuli pyörittyä yhteensä varmaankin semmoinen kolmisen vuotta. Karaten harrastamisesta jäi sit kaukokaipuu päälle ja rohkaisevat sanat sieltä, kuinka siinä hommassa ois voinu päästäkin johonkin asti ku ois jatkanu.

Tämä johti sit nykyiseen harrastukseen, jonka parissa onkin mennyt aikalailla 2v tällä hetkellä. Lopetus kävi lähellä jo välissä ku on aina ollu vähä neiti ton kontaktin suhteen, tästä portista käveltiin kuitenkin hetkellisesti ainakin ohi, mut edelleen vielä tulee "jännitettyä". Täs on syksylle vähän kuntokuuria, et ku työkiireiltään ei kerkee treeneihin niin paljon ku haluis, ni pyrin sit käymään lenkkeilemässä. Lajina siis Tang lang ja ikää nykyisellään 29v.

Kampittelu jatkuu niin pitkään kuin fysiikka sen sallii. Toivottavasti mahdollisimman pitkään tätä lajia ainakin! Ja yhdestäkään lajista en o lähtenyt ilmapiirin tjsp johdosta, eli tykännyt näistä myös sen puolesta että porukka on ollut mukavaa pääsääntöisesti aina.
Kuvake
Wyrmfang
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 294
Lauteille: Heinäkuu 2008
Paikkakunta: Jyväskylä

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#52

Viesti Wyrmfang »

Judo jäi 14-vuotiaana n. 4 vuoden harjoittelun jälkeen useista syistä. Motivaation puute (homma tuntui itseään toistavalta tuon ikäisenä), tuttujen treenikaverien lopettaminen ja aikuisten ryhmään siirtyminen.

Tällä hetkellä on vähän hankala tilanne kun tuli vuosi sitten aloitettua hokuton rinnalle bjj. Nyt ei sitten haluaisi millään lopettaa kumpaakaan mutta rahan kanssa on vähän tiukkaa ja aikaakin on nihkeästi kahdelle lajille, että kummassakaan kehittyisi kunnolla. Jos vielä tiukemmaksi menee niin bjj kai se on pakko jättää, hjj:ssa on kuitenkin jotenkin niin sisällä, että ei tulisi lajin vaihtaminen/lopettaminen mieleenkään.
tohtorismies
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 3905
Lauteille: Kesäkuu 2008

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#53

Viesti tohtorismies »

Aikido välimatkan takia.
Thaikku, kyrvät vetäjät. Mietiskelin että lähtisi uudestaan kun tämä thaikun lahja streetfightingille ja kaikelle kovanaamailulle lopetti ja siityi streetti mieheksi kokonaan (eli hakkaamaan penskoja kapakkiin).
Ck, intoa olsi ollut mutta muilla ei. Saas nähä.
Catch hommissa samat, sanotaan näin että koukkua ja ck:ta ei kutkulleen päässyt edes alottamaan. Pinnan raavintaa.
45 neliön kämmpä oli täynnään lihaksikkaita ja äärimmäisen päihtyneitä voimmamiehiä
"My karate is as simple as walking up to somebody and hitting them, something I saw some 29 years ago." Dennis Jones
"Perkele, mä oon hyppiny narua pikkupojasta asti!" Meskus
"Gorgoroth on edelleen kuraa" TimoS
A.A.
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1166
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#54

Viesti A.A. »

Karate jäi ala-asteikäisenä parin talven harrastamisen jälkeen muiden liikuntamuotojen tieltä. Ei kai siitä vaan löytynyt sitä jotain silloin. :)

Taekwondolle kävi varhaisaikuisuudessa samalla tavoin. Eksyin lajiin joka tuntui vaan niin sopivammalta ja enemmän omalta, että vanha lukiossa aloitettu laji jäi. Ehkä ilmassa oli muutenkin kevyitä kyllästymisen merkkejä, eli laji ei ollut aivan täysin itselle sopiva.

Muutama muu lajikokeilu tuli tehtyä siinä sivussa (miekkailu, bjj, mma), mutta tuo päälaji vaati kuitenkin panostamista ja pysyi (pysyy edelleen) suurimpana mielenkiinnonkohteena, joten nuo ajoittaiset kurkistukset muihin maailmoihin eivät olleet tarpeeksi vahvoja sen paikan ottamiseen. En tosin sellaista etsinytkään, kunhan halusin nähdä aitojen toisille puolin.

Nyt on sitten ollutkin taukoa kaikesta. :/
Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5306
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Naantali
Etulaji: Jumppa

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#55

Viesti MikaM »

Huoh. Judo jäi, kun finni poksahti, kun sovittua vyökoetta ei järjestetty ja uudesta ei ollu tietoa. Nyrkkeily jäi, kun tuntu, että alko junnaamaan vaan paikoillaan, mitään uutta ei siitä saanut, kun ei halunnut kisata (ei tarpeeksi hyvä). Bujinkan oli todella mieluista, mutta kahden piiitkän loukkaantumistauon jälkeen se kaiken lisäks häipy kaupungista, niin ei sitte. Nyt 15 vuoden tauon jälkeen talvella alettu Defendo (hyvää settiä), jota jatkan sivussa ja juuri alettu HJJ.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
Kuvake
AriJ
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 12708
Lauteille: Tammikuu 2005

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#56

Viesti AriJ »

MikaM kirjoitti: Bujinkan oli todella mieluista, mutta kahden piiitkän loukkaantumistauon jälkeen se kaiken lisäks häipy kaupungista, niin ei sitte.
Turussako mahdollisesti treenasit aikoinaan?
______________________
Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 5306
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Naantali
Etulaji: Jumppa

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#57

Viesti MikaM »

Vaasassa, aikoinaan.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
Lehe
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1196
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Saaristo

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#58

Viesti Lehe »

sundaywarrior kirjoitti: "Suomen pyllyreijässä" (toi kirjotusmuoto on siis tahallinen..tällänen herkkä lempinimi entisellä piäkaupunkillemme :D) sitte eroahdistuksissani törmäsin miehekkääseen ilmoitukseen Knockdown otteluita mainostavasta Karatesta. Homman nimi oli vaan se, että touhu oli vasta tulossa turkuun. Heinäkuun paahteessa päätin kuitenki ottaa yhteyttä Herra Lehestöön ja kysyin, että olisko mahtollista tulla mukaan ja mikäs homma tää on?
No siitä Liedon urheilukentän pellolta homma sit alko :D.
Sundikseen voi aina luottaa. Tosimies kun saa kyokushinistakin esiin noinkin lämpimiä ja homoeroottisia vivahteita. Eikä sua päästetä lipeemään porukasta, sun saippuas on vielä meillä :lol: :lol: :lol:
Se mikä ei tapa, sattuu s-tanasti..
Kuvake
AriJ
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 12708
Lauteille: Tammikuu 2005

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#59

Viesti AriJ »

MikaM kirjoitti: Vaasassa, aikoinaan.
Eipä se Bujinkan Vaasasta mihinkään ole hävinnyt, treenit pyörineet siellä tietojeni mukaan ihan tähän päivään asti (siksi sitä Turkua ehdotin kun en keksinyt muuta paikkakuntaa jolta olisi toiminta loppunut tuolla aikahaarukalla jonka annoit).... 8-)
______________________
Kuvake
Räikkönen
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 159
Lauteille: Kesäkuu 2009

Oletteko joskus jättäneet jonkin lajin ja mistä syistä?

#60

Viesti Räikkönen »

2001 Nyrkkeily

Saamattomuutta. Kaverit lopetti, miksi minä jatkaisin.

2002-2003 Potkunyrkkeily

Lukio painoi päälle. Saamattomuus.

2004 Thainyrkkeily

Sali muutti. Minä lopetin ja jatkoin vaparin parissa.

Nyt on menty säästöliekillä jo kolmisen vuotta. Kai se kunnon kipinä jostain vielä tulee.
So, a man walks into a bar with a monkey. I forgot the rest of the joke but your mom is a whore.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: shakkinyrkkeilija ja 94 kurkkijaa