Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Jo ennenWanhaan tiedettiin...

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Kuvake
sumbeam
etupotkija
Viestit: 176
Lauteille: Tammikuu 2005

Jo ennenWanhaan tiedettiin...

Viesti sumbeam »

Tämä tietopläjäys on tarkoitettu, jotta kaikki ajoissa huomaisivat huolestuttavat oireilut...

Kodin Lääketieteellinen Käsikirja julkaistiin Suomessa 8. painoksena vuonna1897. Kirjaa on alun perin kirjoittanut lääkintöneuvos A. Timol. Wistrand Ruotsin Uppsalassa, jossa ensimmäinen painos julkaistiin vuonna 1840. Kirjasta julkaistiin sekä Ruotsissa että Suomessa sitten useita, joista 8. painoksen on toimittanut professori Fredrik Björnström, ja suomentanut Juhani Lehtinen.

"Hirveimmin kaikista turmelee terveyttä se karkea pahe, jota sanotaan itsesaastutukseksi eli onaniksi, s.o. sukuvietin tyydyttämistä ilman mitään esinettä, kiihottamalla käsin tai jollakin muulla siivottomalla kosketuksella siitinelimiä. Tämä pahe on vielä paljon turmoillisempi kuin liian aikainen parittelu, se kun on luonnotonta, väkivaltaista ärrytystä, jolla mielikuvitusta kiihotetaan korkeimmilleen. Nuorison seassa on se yleisempi kuin tavallisesti luullaankaan, ja varsinkin tavataan sitä kouluissa, joissa oppilaat, muusta maailmasta eroitettuina, elävät toistensa seurassa. Sitä tapahtuu ei ainoastaan nuorukaisten, vaan myöskin tyttöjen seassa. Tämän paheen surulliset seuraukset eivät koskaan jää ilmestymättä, jospa ne myöhäänkin ilmautuvat. - Kun itsesaastutusta aina harjoitetaan suuressa salaisuudessa ja on useinkin vaikea huomata, tulee vanhempain ja kasvattajain ankaralla ja tarkalla silmänpidolla sitä tiedustella. 12 - 14:sta ikävuodesta, jolloin pojan siemen-neste jo on ruvennut erittymään, ovat pilkut paidassa ja lakanoissa varmimmat merkit siihen; mutta ne voidaan piilottaa näkyvistä.

Tarkka silmälläpito lapsen terveydentilasta ja olentotavasta johtaa vieläkin varmemmin paheen huomaamiseen. Jos nimittäin lapsi, joka muuten on ollut terve ja ripeä, tulee ilman muita huomattavia syitä vähitellen kivulijaaksi, valittaa tiheämmin sattuvaa raukeutta ja uneliaisuutta, jos se muuttuu hiljaiseksi, itseensä sulkeutuneeksi, tuittupäiseksi, nurisevaksi, osoittaa hajamielisyyttä lukutunneilla, hakee usein yksinäisyyttä, valittaa päänkivistystä, käypi kalpeaksi, jos silmät muuttuvat raukeiksi, sisäänvanonneiksi ja niitä ympäröi sinertävät renkaat, jos hän kadottaa ruokahalun ja osoittaa omituista arkuutta eli vauhkoutta seurassa tai kun hänet äkkiä yllätetään, niin on tukevia syitä epäillä häntä itsesaastutuksesta. Sen turmiolliset seuraukset näyttäytyvät pian. Siittimien alituisen uudistuvasta väärinkäyttämisestä syntyy vähitellen hellittämätön ärtyisyyden tila niissä, ynnä vastentahtoinen siemen-nesteen erittyminen, n.s. päiväpollutsioonit, jotka kuihduttavat ruumista; useinkin ilmautuu kuopat lantion molemmin puolin selkärankaa; kasvot käyvät veltoiksi ja tunteettomiksi, näkö heikoksi, ymmärrys tylsistyneeksi, jäsenet vapiseviksi; sairas tuntee alituiseen sointia ja suhinaa korvissa sekä vilua ja köyristystä selkärangassa, sapi puistutuksia, kaatumataudin j.n.e. ja lopettaa vihdoin kurjalla tavalla elämänsä.

Ei ole odottamistakaan onanistin luopuvan tästä paheesta sittekään kun hänen arvostuskykynsä on tuleentunut; sillä silloin kun järki niin suuren herruusvallan saapi, on se tavallisesti jo liian myöhäistä ja terveys on pilalla. Sentähden, heti kun tuo surullinen havainto on tehty, että nuori henkilö on onaaniin taipuva, täytyy häntä pitää mitä tarkimman silmälläpidon alaisena, kuvailla hänelle paheen välttämättömiä seurauksia eikä jättää koskaan häntä ilman vaarinpitoa. Hän ei saa asua yksinään, vaan muiden seurassa, häntä on pidettävä alituisessa toimessa ja tehtävistään vaarinpitävän sekä ohjattava viihtymään seuraelämän viattomissa huveissa; sillä ei mikään johdata niin helposti itsesaastutukseen kuin työttömyys ja yksinäisyys. Hänen ruokansa ei saa olla liiaksi ravitsevaa, ei ensinkään ärryttävää (ei mitään maustimia) eikä sisältää paljon lihaa. Hänen on maattava viileässä ja kovalla vuoteella, ei seljällään, koska sukuvietti sängyn lämmöstä varsinkin seljällään maatessa helposti kiihottuu. Jämeä jouhimatrassi sopii paljon paremmin kuin höyhenpatja. Hän ei saa olla lämpimässä puvussa eikä käyttää mitään siittimiä ahdistavia vaatteita ja on häntä aina pidettävä liikkeessä jotta hän iltasilla nukkuisi heti levolle mentyänsä. Hän ei saa maata kauvan, vaan on hänen heti herättyä noustava ylös, eikä hänen saa millään ehdolla antaa maata hereillään sängyssä. Kylpyä on käytettävä joka päivä ja selkä pestävä kylmähköllä vedellä. Kylmät merikylvyt suvisin ovat varsin sopivia.

Tämän paheen estämiseksi on suuri vaarinpito tarpeeseen myöskin nuorten tyttöjen suhteen. Siinä tarkoituksessa on tarkasti valvottava heidän leikkejensä ja muutenkin noudatettava samoja toimenpiteitä ja varokeinoja, kuin äsken on mainittu."
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Onania

Viesti mronkain »

Toinen versio samasta aiheesta:
Kuva

- Marko
Kuvake
Keiju
kylkeenpotkija
Viestit: 2054
Lauteille: Tammikuu 2005

Viesti Keiju »

Mitähän nuo olis noihin aikoihin tuumineet spermapankeista? :lol:
Ja millehän nykytiedolle/ohjeelle nauretaan 50-100 vuoden päästä?
...mutta jospa olenkin vain oman mielikuvitukseni luomus.

Kuvake
KungFuMiäs
etupotkija
Viestit: 5373
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Vaasa

Viesti KungFuMiäs »

No siis onhan tossa perääkin. Liika seksi aiheuttaa pahaa keholle miehellä, energiatasojen laskua jne. jne.
Kuvake
sumbeam
etupotkija
Viestit: 176
Lauteille: Tammikuu 2005

Viesti sumbeam »

KungFuMiäs kirjoitti: Liika seksi aiheuttaa pahaa keholle miehellä, energiatasojen laskua jne. jne.
Red Bull virkistää kehoa ja mieltä! ;)
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Viesti mronkain »

Inkeri M. kirjoitti: Red Bull virkistää kehoa ja mieltä! ;)
Ja antaa siivet! =)

- Marko