Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Kirjoituksia

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Kuvake
keskilinja
kylkeenpotkija
Viestit: 2609
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Kirjoituksia

Viesti keskilinja »

Kuinka moni muu kirjoittaa nytten. YO-kokeet siis.
Hernberg Jussi

Tu tö deth!!!
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Viesti mronkain »

Äh, siitä on jo 17 vuotta, en varmaan ainakaan matikasta pääsisi edes läpi nykyisin (tiukalla se oli silloinkin, ja lyhyt matikka vielä, B tosin tuli).

Minullapa onkin kaveri, josta tuli neljän I:n ylioppilas! Kirjoitti ensin neljä I:tä, sitten syksyllä klaarasi niistä kolme ja seuraavana keväänä matikan. Sanottiin sitä sitten kaveriporukassa neljän I:n ylioppilaaksi. Viimeksi kun kuulin niin mies tahkosi rahaa jossain teleoperaattorilla.

- Marko
Kuvake
keskilinja
kylkeenpotkija
Viestit: 2609
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Viesti keskilinja »

HEH... NÄIN SE MENEE...
Ite kirjoitan 3,5 vuodessa. Keskiviikkona oli reaali vastasin 5 fysikkaan 2 bilsaan ja yhteen hissaan. Tänään oli enkku ja meni ihan OK. 30 päivä pitkä matiikka ja äikkä ja se ruotti on sit syksyllä.
Hernberg Jussi

Tu tö deth!!!
Sephis
nilkkaanpotkija
Viestit: 34
Lauteille: Maaliskuu 2005
Paikkakunta: Turku

Kirjoituksista

Viesti Sephis »

Yep, eli tänään oli tosiaan englannin koe, joka meni osaltani aika nappiin. Keskiviikkona tuli vastailtua reaalissa lähinnä filosofiaan & elämänkatsomustietoon (en muuten ole ollut yhdelläkään ET-kurssilla, heh). Yhteen fysiikan tehtäväänkin menin vastaamaan, mikä kiukuttaa nyt jälkeenpäin. Nyt on vielä puolet koesumasta edessä, minkä jälkeen voikin jo huokasta ja jatkaa treenaamista kunnolla.