Jep, siihen eritoten omiaan. Varsinkin kovemmat kasvikset ja juurekset ovat se juttu.MikkeM kirjoitti: Mun mielestä nuo on parhaimmillaan kasvisten leikkaamisessa.
Porkkanasta saa upeita ohuita siivuja.
Valvoja: Valvoja
Jep, siihen eritoten omiaan. Varsinkin kovemmat kasvikset ja juurekset ovat se juttu.MikkeM kirjoitti: Mun mielestä nuo on parhaimmillaan kasvisten leikkaamisessa.
Nuo Victorinoxin muovikahvalliset veitset ovat eniten meikäläisenkin makuun. On noita kalliimpia ammattiveitsiäkin jokunen nurkkiin kertynyt, mutta aina vaan kouraan valikoituu se Victorinoxin halpismalli.MikkeM kirjoitti: Itse pidän victorinox:in kokkiveitsistä,ne on sellaisia työläisen veitsiä, ja muovikahvallinen sopii parhaiten omaan käteen.
Victorinox on kyllä hyvä veitsi, koskaBeefcake kirjoitti:Nuo Victorinoxin muovikahvalliset veitset ovat eniten meikäläisenkin makuun. On noita kalliimpia ammattiveitsiäkin jokunen nurkkiin kertynyt, mutta aina vaan kouraan valikoituu se Victorinoxin halpismalli.MikkeM kirjoitti: Itse pidän victorinox:in kokkiveitsistä,ne on sellaisia työläisen veitsiä, ja muovikahvallinen sopii parhaiten omaan käteen.
Ramsay on niin pitkälle tuotteistettu, että välillä oikein inhottaa. Sarja voi toki olla ihan hyvä, mutta oma mielikuva hänestä on muotoutunut sellaiseksi, että ei voi tukeabodyguard kirjoitti: Nyt vastikään alkoi tollanen sarja kuin "Gordon Ramsays ultimate cookery course". Vaikuttaa varsin hyvältä kotikokkia ajatellen, siinä ei vaan käydä läpi reseptejä toistensa perään vaan opetetaan muutenkin ihan perustaitoja ruuanlaittoon ja ruuat on aika simppeleitä normiaineksilla syntyviä.
Itsellä sama ykkösveitsenä keittiössä ja erinomainen omiin tarpeisiin. En tiedä että onko maine vai jenin kurssi kovassa nousussa, kun hinnat ovat pompanneet aika lailla nyt viime vuosina. Maksoin omastani aikoinaan reilut 40€, mutta hinta näyttäisi nyt olevan melkein tuplat siitä. Sama ilmiö oli huomattavissa Globalin veitsissä. Täytyy varmaan kokeilla vähemmän tunnettuja merkkejä taas kun tulee tarvetta uudelle veitselle. Ei tarvitse onneksi uusia ihan lähiaikoina, kunhan pitää hyvää huolta niistäJussi Häkkinen kirjoitti:
Nappasiko pohjaan tai juoksettuiko missään vaiheessa?Kerkko kirjoitti: Mikäköhän män vituralleen hollandaisessa? Tein ensi kertaa, joten siinä mielessä epäonnistuminen ei ole outoa, mutta en keksi syytä. Voita oli oikeassa suhteessa keltuaisiin nähden ja rakenne näytti oikealta. Väri oli hiukan tummempi kuin mitä olen muiden tekemissä nähnyt. Maistui hirveältä: sulaneelta voilta sitruunalla höystettynä.
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 72 kurkkijaa