Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Parhaat ravintolat

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 19092
Lauteille: Helmikuu 2005

Re: Vs: Parhaat ravintolat

#106

Viesti Jussi Häkkinen »

fudo kirjoitti: itse rakennetulla vavalla
Kas. Joku muukin on splitcanemies. Silkki vai moderni siima?
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Parhaat ravintolat

#107

Viesti Lasse Candé »

Onko Bar Sandron fanittajia? Saattaa olla että tästä tapauksesta kuullaan vielä...
http://www.facebook.com/pages/Bar-Sandr ... 5339882598" onclick="window.open(this.href);return false;

Huono kopioida itse juttua puhelimella...
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Parhaat ravintolat

#108

Viesti Ile »

BURGER KING TULEE.
Zamikki
sääreenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 81
Lauteille: Tammikuu 2009
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat ravintolat

#109

Viesti Zamikki »

Farang
- Aivan törkeen hyvää safkaa, eikä edes ÄLYTTÖMÄN kallista...
- Hyvin tuli mieleen muutaman vuoden takainen Indonesian & Malesian reissu tasting menun makumaailmasta

Tokyo 55
- Pääasiallisesti sushipaikka, mutta mä en oo oikeen sushista innostunut, niin oon joka kerta vetäny suurimmaksi osaksi jotain muuta
- Rapea possu ei ollut ihan Farangin veroinen, mutta tosi hyvä silti. Samoin marmoroitu härkä ja tasting menu oli kyl aika helmiä

Roslund teurastamon portti
- Aivan jäätävän hyvät burgerit! Tän kuun vielä saa nauttia Kobe style burgerista, joka on ehkä vielä vähän parempi. SUOSITTELEN!!!
- Hieman huonot aukioloajat tosin
- Tiskiltä voi samalla ostaa himaan piffit, tai kesällä mennä grillamaan teurastamon pihalle kyhättyyn yleisessä käytössä olevaan grilliin

Bonuksena Roslundin viereen on avautumassa B-Smokery, ja jos heidän ravintolapäivän settinsä yhtään kertoo mitä on tulossa niin kannattaa käydä kokeilemassa heti kun avautuu, kuulemma tämän kuun aikana...
Chuck Norris failed 7th grade Science. The only thing he recognized on the periodic table was the element of surprise.
Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 5292
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Naantali
Etulaji: Jumppa

Parhaat ravintolat

#110

Viesti MikaM »

Ile kirjoitti: BURGER KING TULEE.
Off topic by definition.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Parhaat ravintolat

#111

Viesti Ile »

Hä? En ymmärrä, olen RBSD-harrastaja.

Tiistaina muuten käytiin lounaalla sellaisessa paikassa kuin Postres. Kesti lounastauko aika pitkään kun se tarjoilija toi kerrallaan aina vain sellaisen pienen annoksen. Mutta kyllähän niitäkin syö ennemmin kuin turpaansa ottaa.

Mutta.... D-O-U-B-L-E W-H-O-P-P-E-R (w-i-t-h c-h-e-e-s-e)
Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 5292
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Naantali
Etulaji: Jumppa

Parhaat ravintolat

#112

Viesti MikaM »

Postres viittaa jälkiruokiin?
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Parhaat ravintolat

#113

Viesti Ile »

Nimenä kyllä (ja olisko noilla ainakin aluksi ollut jonkinlainen painotus siihen suuntaan), mutta kyllä paikka nykyään ihan yleisgourmetia tarjoaa. Ei kai muuten pääsiskään siihen rengasfirman opukseen.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Parhaat ravintolat

#114

Viesti Lasse Candé »

Lasse Candé kirjoitti: Onko Bar Sandron fanittajia? Saattaa olla että tästä tapauksesta kuullaan vielä...
http://www.facebook.com/pages/Bar-Sandr ... 5339882598" onclick="window.open(this.href);return false;

Huono kopioida itse juttua puhelimella...
No niin, nyt kun olen koneen ääressä niin onkin sopiva aika levittää epävarmaa misinformaatiota. :D

Kaipa se on sentään selvää että väkivaltainen tilanne on sattunut.

Ensimmäinen kivi fb:ssa. (Postaajan nimeä en muista kun ei tässä näy)
Tulipa eilen illalla kokeiltua sähköisen rikosilmoituksen tekemistä.

Sarjassamme puolustan citymaasturiani viimeiseen hengenvetoon. Oli ensin tulla vasemmalta päälleni, väistin juuri ja juuri. Jatkoi pysähtymättä Karhupuiston toiselle laidalle. Poljin rinnalle ja viitoin pysähtymään. Nousi autosta ja kiersi luokseni.

Iski alkajaisiksi päin näköä. Sai niskalenkkiin ja yritti lyödä pääni pelkääjän ikkunaan. Sitten huusi näin käyvän jatkossakin, jos ylipäätään tulen maasturin lähelle. Hetken vielä könysi, juoksi autoon ja kaahasi pois.

Muutoin ei tulisi jaettua, mutta kun kyseessä Bar Sandron yksi omistajista, niin jotakuta muutakin voi kiinnostaa arvioida suhdettaan ko. paikkaa kohtaan uudelleen.

Ja sitten edittejä ja vastauksia suoraan sieltä Sandron fb-sivuilta:
paljastus:
---
Edit 28.11. n. 1:30

Kaikki seuraava käy ilmi myös kommenteistani alla. Tarkennuspyyntöjä tullut jonkin verran, joten kokosin pääpointit tähän, etteivät hukkuisi virtaan:

Kuljettaja muistutti julkisuudessa Sandron omistajana esiintynyttä henkilöä. Noin tuntia myöhemmin tavoitinkin hänet ko. ravintolasta.

Ilmoitin tekeväni edellisestä välikohtauksesta rikosilmoituksen. Kysyin, onko kommentoitavaa tai haluaako selvittää tilannetta muutoin.

Kerroin myös valokuvanneeni ulkona maasturin, jonka paksusti pölyttyneessä kyljessä ei näy merkkiä hipaisustakaan (oli siis aiemmassa tilanteessa väittänyt minun potkineen pelkääjän puolen kylkeä).

Ei kiistänyt tekojaan eikä kyennyt puolustamaan potkimisväitettään. Sen sijaan kehotti tekemään asialle mitä ikinä lystää, kunhan poistun välittömästi hänen ravintolastaan häiritsemästä. Tein työtä käskettyä.

Liikennerike ja pahoinpitely ovat toki yksityishenkilöiden välinen asia ja niistä olen tehnyt jo rikosilmoituksen. Vaatiessaan minua poistumaan (tilanteen selvittämisen sijaan) tästä tuli myös yksityishenkilön ja ko. ravintolan välinen asia.

Siksi Sandro mainittu nimeltä ja vastapuolen käytös vastuullisena omistajana tuotu tässä ilmi.

---
Edit #2 28.11. n. 8:00

Bar Sandro on julkaissut Facebookissa tiedotteen, jossa myönnetään yhden osakkaista olleen osallisena kuvaamassani tapahtumaketjussa. Kyseinen kenkilö mainitaan myös nimeltä.

Tiedotteessa kerrotaan asioilla olevan kaksi puolta ja osapuolten näkemysten eroavan toisistaan. Toista puolta ei tiedotteessa (tai tähän hetkeen mennessä sitä seuranneessa keskusteluketjussa) tuoda esiin eikä ainuttakaan esittämääni syytöstä perustella vääräksi.

---
Edit #3 28:11 n. 12:45

Edellisessä kohdassa mainittu tiedote on otettu pois, sen sisältö oli kokonaisuudessaan seuraava:

"Facebookissa leviää tällä hetkellä oheinen postaus eilisestä ikävästä tapahtumasta, jossa osallisena olivat Jyrki Vanamo ja Hicham Mountassir. Hicham on pahoillaan tapahtuneesta, mutta kokee tilanteen sujuneen aivan eri tavalla. Asioilla on aina kaksi puolta ja tällä kertaa näkemykset eroavat huomattavasti toisistaan.

Facebook ei ole oikea media tällaisten henkilökohtaisten asioiden selvittämiseen vaan tarvittaessa sen tekevät viranomaiset. Bar Sandrolla ei ole mitään osuutta tapahtuneeseen ja toivomme myös asiakkaidemme ymmärtävän sen. Väkivaltaa emme hyväksy missään muodossa.

Sandron omistajat & henkilökunta

Jos haluat tietää lisää voit soittaa numeroomme 040-742 7117"

Tänään sitten tullut "toinen puoli" tarinasta samaan paikkaan.
Hyvät Sandron asiakkaat,

en ole aiemmin kommentoinut tapahtumia, koska mielestäni Facebook ei ole sopiva paikka käydä tätä keskustelua ja tästä eteenpäin juttu on asianomaisten ja viranomaisten välinen asia. Koska kyseinen välikohtaus saanut sosiaalisessa mediassa suhteettoman suuret mittasuhteet, on paikallaan kuitenkin tarkentaa muutamaa asiaa osaltani.

Olin tiistai-iltana liikenteessä autolla (tavallinen perhekäyttöön sopiva Kia). Pysähdyin Kallion kaupunginosassa risteykseen, jonka jälkeen kuulin kun jokin tömähti autoni kylkeen. Minulle tuntematon mies repäisi autoni oven auki matkustajan puolelta ja huusi minulle. En tiennyt mistä oli kysymys ja koin tilanteen erittäin uhkaavaksi. Tästä johtuen itsekin kiihdyin ja nousin ulos autosta selvittämään mistä on kyse. Myönnän, että tönäisin pyöräilijää ja pyydän sitä anteeksi. Ketään en ole kuitenkaan lyönyt.

Illat ovat pimeitä ja liikenteessä pitää olla erityisen tarkkana, jotta onnettomuuksia ei sattuisi. Tätä en kuitenkaan ollut, koska en pyöräilijää havainnut. Olen todella kiitollinen siitä, että asiassa ei tapahtunut henkllövahinkoja ja pyydän anteeksi pyöräilijältä myös huolimatonta käyttäytymistäni liikenteessä.

On ikävää että sosiaalisessa mediassa minusta on tehty väkivaltainen pahoinpitelijä. Ihmiset jotka minut tuntevat tietävät että olen kaikkea muuta kuin väkivaltainen.

Kävipä eri osapuolten käynnistämissä jatkotoimenpiteissä kuinka tahansa toivomme ihmisten ymmärtävän, että Sandrolla ei ole mitään osuutta tähän asiaan. Ravintolallemme on koitunut tästä valtavasti negatiivista julkisuutta emmekä ole sitä ansainneet.

Hicham Mountassir

Vaikuttaisi että monet ovat pitäneet paikasta. Osalla lähti boikottiin kun kommentteja katsoo.
Kuvake
Dojon Jäykin
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 2694
Lauteille: Syyskuu 2010
Paikkakunta: Helsinki

Parhaat ravintolat

#115

Viesti Dojon Jäykin »

Edelliset luettuani olen jotenkin helpottunut ettei katumaasturi-episodi ollut Esplanadin puisto & Postres & Marco Bjurström...

Joskus en ole viitsinyt siinä Sandron käytännöllisesti katsoen kaljaterassilla olevalla Otto-automaatilla poiketa ja joskus taas olis melkein mieli tehnyt poiketa....
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 27
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Re: RE: Parhaat ravintolat

#116

Viesti bodyguard »

A) Ketä kiinnostaa kahden yksityishenkilön välinen kahakka?
B) Miten se liittyy "parhaisiin ravintoloihin"?

Sent from my {Lumia 925} using Board Express

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Kuvake
Dojon Jäykin
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 2694
Lauteille: Syyskuu 2010
Paikkakunta: Helsinki

Re: RE: Parhaat ravintolat

#117

Viesti Dojon Jäykin »

bodyguard kirjoitti: A) Ketä kiinnostaa kahden yksityishenkilön välinen kahakka?
B) Miten se liittyy "parhaisiin ravintoloihin"?

Sent from my {Lumia 925} using Board Express
Arvatenkin siksi kirjoitettu, että tuolla edellä Sandroa kehutaan?!
Mut eihän se tosiaan kuulu.
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 11231
Lauteille: Kesäkuu 2008

Re: RE: Parhaat ravintolat

#118

Viesti Jorge »

bodyguard kirjoitti: A) Ketä kiinnostaa kahden yksityishenkilön välinen kahakka?
Kaikkia pitää kiinnosta maailman ja ilmaston pelastavan fillariaktivistin sota vastuutonta katumaasturin omistajaa vastaan. Tämä on sitä ikiaikaista absoluuttisen hyvän ja pahan välistä taistelua
B) Miten se liittyy "parhaisiin ravintoloihin"?
Kaikki liittyy kaikkeen; varsinkin kun saa päteä some-vaikuttajana.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 10
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Re: RE: Parhaat ravintolat

#119

Viesti Lasse Candé »

bodyguard kirjoitti: A) Ketä kiinnostaa kahden yksityishenkilön välinen kahakka?
B) Miten se liittyy "parhaisiin ravintoloihin"?

Sent from my {Lumia 925} using Board Express
Tämä ketju on käsitellyt muutakin kuin parhaita ravintoloita. Kuvaavampi otsikko kun on esim tällaisia viestejä...
bodyguard kirjoitti: Moni kun suunnistaa Annankadulla suoraan New Bamboo centeriin niin tuli tänään käytyä (erään potkulaisen suosittelemana ja toisen potkulaisen seurassa :D) testaamassa vieressä oleva Maithai ravintola. Täytyy sanoa että ihan hyvää ja jopa tulistakin ruokaa (oikeasti tulista, ei suomalaisella asteikolla) löytyy. Palvelukin oli varsin hyvää joskin kaikki ateriakuvaukset menussa ei ehkä ihan täysin vastanneet joka kohdalla annosta (myös pieniä eroja oli suomenkielisten ja lontoonkielisten kuvausten kesken).
...voisi olla "Ravintolat", "Keskinkertaiset ravintolat", "Satunnaiset ravintolat" tai jos oikein innostutaan "Hyvät ravintolat".
Tuota mainitsemaani ravintolaa sen sijaan jotkut ovat ilmeisesti pitäneet ihan suosikkinaan, joten kaipa se ja miten tuo mielikuva muuttuu mistäkin motiiveista mahtuu jopa ihan oikean otsikonkin alle, peräti kiinteästi.

Ei siinä, ei minuakaan välttämättä jokainen viesti kiinnosta, mutta en oleta että sekään kiinnostaa ketään.


Jorge kirjoitti:
B) Miten se liittyy "parhaisiin ravintoloihin"?
Kaikki liittyy kaikkeen; varsinkin kun saa päteä some-vaikuttajana.
Mitä tarkoitat tällä?
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Parhaat ravintolat

#120

Viesti Ile »

Tuli tänään pitkästä aikaa testattua Virgin Oilin noutopöytälounas. Erittäin hyvä taso oli säilynyt. Onhan se tosin vähän lounasseteliä arvokkaampi (11,50) jos ottaa koko hoidon. Aikaisemmin tuli käytyä paljon kun oli office samassa korttelissa. Sittemmin muutettiin keskustaan.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 66 kurkkijaa