Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Huumeet ja kamppailijat

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

airakti
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 695
Lauteille: Marraskuu 2007

Huumeet ja kamppailijat

#1

Viesti airakti »

Tuli mieleen tuolta ajoitus ketjusta nopeus ja mietin että ketkä on olleet mun "uralla" niitä nopeita, henkilökohtaisesti tunnen kaksi todella nopeata hemmoa, toinen karate puolelta ja toinen kickboxingista, molemmat veti amfetamiinia urakalla, niitten kanssa kun otti erää niin silmät paloi hulluna, karatekaa kutsuttiin Speedy Gonzaleksi, kikkari oli lastenkodin kasvatteja, niiltä kyllä lähti :-) Yksi kickboxingin guruja ja tunnetuimmista suomalaisista treenas kanssa amfetamiinin voimalla (surullinen tapaus loppujen lopuksi) nämä tapaukset oli 80 ja 90-luvulla, nykyään en tiedä ketään joka käyttäsi huumeita treemamiseen. Onko muilla kokemuksia?
TimppaA
Jopo
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2241
Lauteille: Lokakuu 2005
Paikkakunta: Pori

Huumeet ja kamppailijat

#2

Viesti Jopo »

Kuka se huippu on ollut?
” Liiasta nestetankkauksesta seuraa ainoastaan se, että paska lentää keihästä kauemmaksi.”
Rädyn ohje kaikille urheilijoille
airakti
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 695
Lauteille: Marraskuu 2007

Huumeet ja kamppailijat

#3

Viesti airakti »

Vastasin yxärillä. en laita julkisesti.
TimppaA
kivi
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1053
Lauteille: Huhtikuu 2011
Paikkakunta: nurmijärvi

Huumeet ja kamppailijat

#4

Viesti kivi »

Tähän nyt täysin hämmentynyt kyssäri että onko noista sitten jotain hyötyä treenaamisen tai kisaamisen kannalta. Itselläkun ei ole kokemusta mistään alkomahoolia vahvemmasta niin olettaisin että heikentää osaamista ja nopeutta sun muuta, mutta mitenkä siis?
Kaikki kirjoitukseni ovat omia mielipiteitä, eikä niille löydy välttämättä mitään tieteellistä näyttöä ellei toisin mainita. Ne eivät siis edusta kenenkään tai minkään muun osapuolen kantaa, eivätkä tiettyinä kellonaikoina välttämättä edusta allekirjoittaneenkaan kantaa.
-Minä ihan ite
airakti
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 695
Lauteille: Marraskuu 2007

Huumeet ja kamppailijat

#5

Viesti airakti »

Kivi laittoi hyvän kyssärin, onko noista huumeista jotain hyötyä treenamiseen, unohdin laittaa viestiini, ( tai olen surkea kirjoittaja), amfetamiini auttaa palauttamaan nopeasti ja unen tarve vähenee, "olet hereillä" koko ajan. Vastaus kysymykseen: On hyötyä. MUTTA se on vain lyhyen tähtäimen (muutama vuosi) hyöty. Näitten "huumeitten" lisäksi tunnen tosi monta treenajaa jotka pistää itseensä kasvuhormeja, tälläkin vuosikymmenellä,, monta kaveria on koukussa kasvuhoromiin, ovat vahvoja ja isoja kavereita, kasvua kun vetää niin muna seisoo ja koko ajan, akressiot on aina päällä,viinaa kun juovat niin sitten ei ole kenelläkään hauskaa, isot vahvat jätkät sekoaa... Muistaakseni joskus kirjoitin tänne potkuun kun olin ovella töissä Tikkurilan salin pikkujouluissa, se oli kasvattava kokemus, sali täynnä isoja, (Kasvuhormonia)vetäneitä jätkiä. Itselläni on paljon kavereita jotka työntää itseensä kasvua( luokittelen tämän myös huumeksi koska ne jätkät tarvitsee sen tekemiseensä), ne jätkä ottaa penkiltä jotain 200kg ja kyykkää jollain yli 300kg, silti, mulla pitkän linjan kamppailijlla ei ole mitään vaikeuksia painia tai tai nyrkkeillä noitten voimamiestien kanssa, mun veli, on sm-kehonrakentaja(ottanut hormoneita siinä kuin muutkin), vahva kuin härkä, ei silti auta kamppailussa kuin tiettyyn pisteeseen asti.Lopuksi: huumeilla voit saada nopeita tuloksia, mutta pitkällä juoksulla ne on ihan hanurista. En suosittele kenellekkään.
TimppaA
tonik
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 920
Lauteille: Helmikuu 2007

Huumeet ja kamppailijat

#6

Viesti tonik »

Nyt tainnut mennä airaktilla vähän faktat sekaisin.
Amfetamiini ei auta palautumiseen yhtään, päinvastoin. Minkä se tekee niin voi parantaa reaktiokykyä ja vaikutuksen alla kestävyys. Mutta vaarallista koska sydän kovilla.
Mitä tulee tuohon kasvuhormoniin niin epäilen hyvin vahvasti. Syystä että se niin kallista ja vaikeasti saatavaa. Eiköhän ne käytä testosteronia ja anabolisia steroideja, eriasia siis kuin kasvuhormoni.
Ei omakohtaista kokemusta, mutta jonkun verran tiedän.
airakti
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 4
Viestit: 695
Lauteille: Marraskuu 2007

Huumeet ja kamppailijat

#7

Viesti airakti »

Ei mulla mitään faktoja ole tuosta amfetamiinistä, "tietoni" perustui hevosmiesten tietotoimistoon, hyvä kun korjasit. 90-luvulla nuori Britti kuoli kesken karatekilpailun sydäriin, verestä löytyi amfetamiinia, sitä ainakin epäiltiin syylliseksi, eli ei huumehille :-) Tuosta kasvuhormonista, kyllä se on ihan sitä itseensä mitä monikin tuttu bodari itseensä pistää, 80-90 luvulla sitä tuli entisestä Neuvostoliitosta, oli kallista myös silloin, olin -92 bodareitten pikkujouluissa ovella hommissa kun sen vuoden 80kg sm kertoi että aikoo olla vuoden kuluttua 90kg sarjassa, oli just myynyt ihan uuden Honda Accordinsa ja oli ostanut koko rahalla kasvua, sillä rahalla sai kuulemma noin 7kk annoksen....älykästä. Nykyään en ole kartalla mistä hemmmot noi roinansa tilaa koska en halua tietää. Ja olet oikeassa, käyttävät myös testoja, ja varmaan kaikkea muutakin mitä sattuvat saamaan.
TimppaA
Kuvake
taikuri
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 2719
Lauteille: Kesäkuu 2008
Paikkakunta: Mazatlan, Sinaloa, Mx

Huumeet ja kamppailijat

#8

Viesti taikuri »

Kehään nousevalle jantterille ensin tehty voittamaton olo sopivalla kokaiiniannoksella, joka on sitten täydennetty äärettömän tarkalla annoksella enkelipölyä (PCP/fensyklidiini) jotta saadaan kivuntunto häviämään ja agressiotasot maksimiinsa. :lol:

Ei vaiskaan... Mielestäni kamppailulajit ja päihteet eivät kuulu yhteen. Eli ei edes alkoholikrapulassa treenaamaan mielestäni.
When tyranny becomes law, rebellion becomes duty.
Kuvake
SirSamuel
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 854
Lauteille: Maaliskuu 2010

Huumeet ja kamppailijat

#9

Viesti SirSamuel »

Tossa voimailu puolella nyt on aika selvää, että jos meinaa EM tasoa korkeammalla pärjätä niin pakko vetää jotain jota ei ihan prismasta saa. Kehonrakennuksesta puhumattakaan! Eihän nyt jumaliste satasen olympia finaalissakaan ole yhtään puhdasta ukkoa!!!

Onhan se nyt jos on groinattu mahdottomasti lihasmassaa lajiin, jossa tarvii kestävyyttä ja hapenottokykyä sekä nopeita reaktioita useamman erän ajan niin pakko vetää sitä piristävääkin sitten. Muuten alkaa puuskutus ihan liian varhain!

Jokainen kuitenkin tehköön omalle maalliselle tomumajalleen mitä tykkää. Kai se järki löytyy kun viiskymppis synttärit viettää arkun kantta raapimalla :badgrin: :badgrin: :badgrin:
"Ainoastaan erinomaisen lahjakkaita hoitajia, joiden luotettavuutta ja tarkkuutta on monta kertaa koeteltu, voipi lääkäri ottaa lähimmiksi apulaisikseen operationeissa ja haavain sitelemisessä, täten osoittaen ikäänkuin erityistä kunnioitusta hoitajaa kohtaan." (T Billroth: Käsikirja sairainhoidossa, 1885)
Aihki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 6229
Lauteille: Joulukuu 2010

Huumeet ja kamppailijat

#10

Viesti Aihki »

On ainakin kaksi ainetta, jotka lievästi parantavat hapenottokykyä ja myös olivat laillisia kun viimeksi katsoin, toista saa apteekista käsikaupassa, toinen on reseptillä, mm. vuorikiipeilijät ovat näitä kokeilleet koska ne nostavat mukavaolon korkeutta jopa 1000 m (Viagraakin on tässä kokeiltu, mutta siinä on kuulemma ongelmia) . Pyöräilijät käyttivät ainakin vielä joku aika takaperin erästä B-vitamiinijohdosta, joka poistaa väsymyksen tunnetta hetkeksi (ilmeisesti sillä ei kuitenkaan saa tapettua itseään) , Ranskasta saa suoraan, Suomessa ei myydä ollenkaan.

En tiedä onko kummastakaan ottelijalle hyötyä, mutta ainakin noin nopeasti ajatellen saattaisi olla.
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 1517
Lauteille: Heinäkuu 2013

Huumeet ja kamppailijat

#11

Viesti Atticora »

T'ysonin ottelemisesta kokaiinin vaikutuksen alaisena oli juuri uutinen täällä jossain... tuntuisi toimivan.

linkki[/linkki]

Ja samaa mieltä Taikurin kanssa, alkoholikrapulassakin harjoittelu (porukassa) on väärin. Aina on olemassa mahdollisuus, että vahingossa satuttaa jotakuta ja ko. tilassa todennäköisyys törppöilyyn kasvaa. Ei kyllä liity keskusteluun, kun kyse on suorituskyvyn parantamisesta (laittomilla) aineilla.
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 19092
Lauteille: Helmikuu 2005

Huumeet ja kamppailijat

#12

Viesti Jussi Häkkinen »

Atticora kirjoitti: alkoholikrapulassakin harjoittelu (porukassa) on väärin
Heh, tämä ihanne ei kyllä toteudu lajileireillä (ja hyvä niin). :smt003
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
sihteerilintu
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 126
Lauteille: Lokakuu 2008

Huumeet ja kamppailijat

#13

Viesti sihteerilintu »

airakti kirjoitti: mulla pitkän linjan kamppailijlla ei ole mitään vaikeuksia painia tai tai nyrkkeillä noitten voimamiestien kanssa
Offtopiikkina sanon vain, että usein kuulee kamppailijoiden (en tarkoita sinua) kehuskelevan rinta rottingilla, että isot kehonrakentajat/voimanostajat eivät pärjää heille kehässä tai matolla. Tähän voisi sanoa, että jos pärjäisivät, niin silloin olisi kamppailijan syytä mennä itseensä ja miettiä, onko eletty vain pilvilinnoissa vai oikeasti harjoiteltu kovaa?
Isokoinen voimailija-kehonrakentaja kun yleensä ei ole harjoitellut lainkaan kamppailulajeja tai sitten hyvin vähäisellä panostuksella. Tämän lisäksi voimailija antaa huomattavaa tasoitusta sillä, että isolihainen kuluttaa huomattavan määrän happaea, sen lisäksi, että kovan punttiohjelman seurauksena lihas on yleensä normaalia jäykempi ja hitaampi.
Entisen voimanostajan, Marko Patterinkin voimaharjoitelu muutui aika lailla, kun kamppailu ja vaparikehät tulivat mukaan, mutta samalla myös lihasmassa ja maxmivoima vähenivät.

Otsikosta vielä. Huumeet olisi paras jättää väliin, jos menee häkkiin, kehään tai matolle. Itsensä tai vastustajan loukkaantumisen riski kasvaa, jos kontrollli katoaa tai ei reagoi omaan vammautumiseensa. Mielestäni steroidit, kasvut tai testot eivät ole huumeita, sillä niiden funktio on eri.
Kuvake
taikuri
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 2719
Lauteille: Kesäkuu 2008
Paikkakunta: Mazatlan, Sinaloa, Mx

Huumeet ja kamppailijat

#14

Viesti taikuri »

sihteerilintu kirjoitti: Otsikosta vielä. Huumeet olisi paras jättää väliin, jos menee häkkiin, kehään tai matolle. Itsensä tai vastustajan loukkaantumisen riski kasvaa, jos kontrollli katoaa tai ei reagoi omaan vammautumiseensa. Mielestäni steroidit, kasvut tai testot eivät ole huumeita, sillä niiden funktio on eri.
Alleviivaus minun.

Olen kanssasi eri mieltä. Tiedän kohtuullisen hyvin ihmisiä jotka käyttävät steroidi+testo yhdistelmiä. Heiltä itseltään olen kuullut, että tietynlaiseen jatkuvaan kehittymiseen ja omaan kasvuun koukuttuu; mukaanlukien ne sukupuolielämää piristävät vaikutukset. Näistä voinee lukea lisää vaikkapa pakkotoisto foorumin douppaus tms.-topicissa.

Vähän OT todettakoot, että se voimailu-doupin otto pitää sisällään myös ne palauttavat. Eivät nekään täysin harmittomia ole.
When tyranny becomes law, rebellion becomes duty.
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 1517
Lauteille: Heinäkuu 2013

Huumeet ja kamppailijat

#15

Viesti Atticora »

Jussi Häkkinen kirjoitti:
Atticora kirjoitti: alkoholikrapulassakin harjoittelu (porukassa) on väärin
Heh, tämä ihanne ei kyllä toteudu lajileireillä (ja hyvä niin). :smt003
Kuulostaa hauskalta. Varmasti varsinkin kokeneempien kohdalla hieman eri juttu. Itse jätän krapulassa treenit väliin (ja hyvä niin).
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 62 kurkkijaa