Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

point

Potkulaisten harjoituspäiväkirjat, joiden lukeminen edellyttää kirjautumista.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Point
etupotkija
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

point

Viesti Point »

Eipä olen muistanut tänne kirjailla treenejä pariin viikkoon. Päivitetään taas tänne, niin voi itse muistella tekemisiään joskus.

Dieetti on ollut päällä 80 %:sti. Sitä on vaan sekoittanut toissa lauantainen Tallinnan reissu, jolloin tuli otettua vähän olutta. Sitten sunnuntaina tuli otettua puolikas skumppa, kun tyttöystävä välttämättä halusi. Itselle ei olisi maistunut kyllä yhtään. Loppu tuloksena sen viikon painon pudotus palasi alkupisteeseen. Sitten taas viikolla kiltisti jolloin paino palautui taas ”ennen tankkausta tilaan”. Nyt lauantaina käytiin taas brunssilla ja otettiin ns seitin ohuet ja taas tuli vähän ”nestettä takaisin”. Harmittaa vähän varsinkin se edellisen viikon sunnuntai, jolloin tuli otettua vähän niin kuin seuraksi. Ne kaksi lauantaita olivat vähän niin kuin tiedossa, joten en niistä viitsi välittää. Tyttöystävä lipsuu näköjään huomattavasti helpommin kuin minä. No, jos nyt tosiaan olisi ilman alkoholia ja sitä myöten lipsumisia parin viikon pätkän. Ensi lauantaina ottaa sitten juomana alkoholitonta olutta- limpparia. Paino oli tänään aamulla 89,1 kg, joten kyllä sieltä ollaan tultu alas kahdessa viikossa kilon verran.

Toivottavasti nyt tämä kevät tulisi vihdoinkin ettei tulisi juoksuihin ”kurjasää”-tekosyitä ja saisi sen pyörän esiin. Pyöräily sääthän ovat olleet niitä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta jo usean viikon ajan, mutta se aloittaminen on vaikeaa

Aamusalilla olen nyt jumpannut vanhan bodaus ohjelman mukaan, mutta kun fillaroinnin myötä saa treeniaikaa lisää ehkä 10 min, niin voi katsella miten sitä voisi muokata.

Ma 10.3.

Aamusali 30 min:
Selkä/Rinta supersarjoina

Ti 11.3.

Aamusali 30 min:
Olkapäät/käsivarret

Vauhtilenkki:
10 min lämmittely 3x3 km kovaa välissä 5 min palautukset kolmella spurtilla

Ke 12.3.

Aamusali 30 min:
Jalat kevyesti tyttölaitteissa

To 13.3.

Aamusali 30 min:

Rinta/selkä supersarjoina

Pe 14.3.

Kevyt iltalenkki 50 min

La 15.3.

Kevyt aamulenkki 1 h 15 min

Päivä Tallinnassa. “muutama olut”

Su 16.3.

Lepo.

Hieman kuohuvaa

Ma 17.3.

Lepo ja morkkis 

Ti 18.3.


Aamusali 30 min:
Rinta/selkä supersarjoina


Ke 19.3.

Aamusali 30:
Olkapäät ja käsivarret


To 20.3.

Aamusali 30 min:
Rinta/selkä

Vauhtilenkki matolla, kun sää muuttui kurjaksi

5 min kevyt 3x3 km reipas 3 min palautuksilla

Loppuun 3 sarjaa yhden jalan prässiä


Pe 21.3.

Aamusali 30 min:

Olkapäät/kädet:

Iltalenkki:
45 min kevyt/palauttava


La 22.3.

Lepo. Brunssilla Helsingissä


Su 23.3.

Kevyt 70 min lenkki

Ma 24.3.

Aamusali 30 min:

Selkä+käsivarret:

Pieni ohjelman muutos:

Mave
T-kulmasoutu
Ylätalja eteen myötäotteella
Alkatalja kapealla
Ranskalainen punnerrus/hauiskääntö narulla taljassa

Illalla pitkälenkki 1 h 45 min
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
Kuvake
Point
etupotkija
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

point

Viesti Point »

Nyt kuukauden dietin aikana on lähtenyt painoa yhteensä 3,4 kg huolimatta niistä muutamista viikonlopuista. Viime viikonloppuna ei pystynyt oikein pysymään täysin dietillä, kun joutui syömään ulkona. Toisaalta eipä silloin mitään liikoja syönyt. Vähän kiinalaista ja lasagnea. Kana alkaa kyllä tökkimään pikkuhiljaa. Mutta tänään aamulla paino 87,6 kg. Ei ole muutamaan vuoteen painannut näin vähän, joten kaipa tässä pikkaisen laihtumista on tapahtunut. Vielä pitäisi saada painoa muutama kilo alas. Tänään menin ensimmäistä kertaa pyörällä töihin. Jospa se pyöräilykausi olisi alkanut kunnolla.

Ti 25.3.

Lepo

Ke 26.3.

Aamusali: 30 min

Illalla 10 km Testilenkki 52 min 48 sekunttia.

Vielä pitäisi saada 3 minuuttia pois, jotta olisi tyytyväinen.

To 27.3.

Lepo. Hieronta


Pe 28.3.

Ilta lenkki 70 min kevyt.


La 29.3.


La Toimitsijana Jujutsu kisoissa.

Su 30.3.

1 h 55 min pitkä lenkki
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
Kuvake
Point
etupotkija
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

Re: point

Viesti Point »

Eipä viime kuussa ole muistanut päivitellä oikein mitään.

No, fillarilla ollaan kuljettu töihin ja vähän aamusaleja sekä iltalenkkejä. Kauheasti ollut kaiken maailman kissanristiäisiä joten paino ei ole päässyt laskemaan. Ensi viikolla sitten pieni tiukempi puristus, jos sitä saisi pari kiloa kiristystä vaikka vuoden alusta onkin se 7-8 kg lähtenyt.

Yhden 10 km leikkimielisen kisan kävin juoksemassa 51:47 ja huomenna HCR. Hieman hermoilua laittaako pitkän paidan päälle vai ei... Niin ja olisihan se kiva, jos pääsisi alle 2 h maaliin. Jää nähtäväksi
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
Kuvake
Point
etupotkija
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

Re: point

Viesti Point »

Pääsin maalin hieman alle tavoitteen 1:56:43 pysähtyi kello. Tyytyväinen olen vaikka jossain vaiheessa sitä haaveili alle 1:55, mutta alussa ruuhkassa eteneminen vei vähän pidempään eivätkä ne nousut helpottaneet matkaa yhtään. Ei vaikka Stubb kuinka kannusti.

Nyt väsynyt setä istuu bussissa kohti Tamperetta ja ottaa vielä yhden oluen. Huomenna ehkä jalat ovat kipeät.
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

point

Viesti Mika »

:peukku:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Point
etupotkija
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

point

Viesti Point »

Point kirjoitti: Muut tavoitteet: kesäksi paino 80 kg ja yritys pitää se alle 85 kg siitä edespäin.

Painoissa väh. omapaino x 10 sarjat ns perusliikkeissä.

Väh. Yksi puolimaraton (Helsinki City Run) ja kokonainen (Berliini). Nämä tosin toteutuvat, mutta kokonainen olisi tarkoitus tällä kertaa vetää hölkkäämisen sijaan juosten läpi. Eli alle 5 h.

Eipä oikein tavoitteet täyttyneet. :(

Paino lähes sama kuin vuosi sitten. Välillä se kävi n pari kg alempana, kun juoksukilometrit olivat kovimmillaan ja fillaroin vielä töihin. Maratonin jälkeen se sitten kiipesi ylöspäin, kun palautumisen ja sairastelun takia tuli lähes kuukauden liikunta tauko.

Voimaa on tullut lisää kyllä, mutta tavoite ei varmaan ole lähellekään, kun en ole niin intesiivisesti päässyt painoja heiluttelemaan. Perhe-elämä yhdistettynä 2-2,5 h päivittäisiin työmatkoihin syövät kummasti vapaa-aikaa ja energiaa. Kesästä alkaen kun muutimme vähän lähemmäksi salia, niin on päässyt aamuisin treenaamaan edes pikkaisen.

Kamppailulajit ovat olleet edelleen jäässä edellä mainituista syistä.

Mutta pidetään tavoitteet samana myös vuonna 2014.[/quote][/paljastus]


Tavoitteisiini vuoden 2013 osalta en oikein päässyt ellei maratonia lasketa. Perhe-elämä ja 2-2,5 h työmatkat veivät kummasti energiaa ja aikaa. Pieni parannus oli se, että kesällä muutimme hieman lähemmäksi salia, jolloin aikaa on siihenkin lyötynyt aamujumpan merkeissä. Kevät meni vähän penkin alle. :(


Olin näköjään HeiaHeian mukaan jumppaillut seuraavasti vuonna 2013:

Juossut 95 kertaa, yhteensä 1005 km.
Käynyt kuntosalilla 74 kertaa,
Pyöräillyt 67 kertaa, yhteensä 1766 km. Pääosin työmatkapyöräily oli kyseessä. Laskin yhden päivän pyöräilyt yhdeksi kerraksi.
Juoksumatolla olin juossut 28 kertaa noin 230 km edestä.
Croistrainerilla olin sotkennut 7 kertaa, kun keväällä jalka oli kipeänä ja esti juoksemisen.

Seuraavan vuoden tavoitteet ovat juoksu painoitteisia, kun kamppailulajien pariin en taida vielä keväälläkään ehtiä. Syksyllä minusta tulee tod. näk. viikko poikamies, joten silloin löytynee aikaa. Päätavoite on loppu syksystä Amsterdamin maraton, mutta tavoite aika tarkentuu HCR:n ajan perusteella. Se saa mennä alle kahden tunnin.
Kilometrejä pitäisi saada vähän enemmän kuin viime vuonna. Jos vaikka tavoitteeksi laittaisi 1500 km. Yritän pyöräillä hieman pidempään ja aloittaa sen aikaisemmin, joten siinä tavoite on 3000 km.
Puntilla yritän saada potkua jalkoihin, mutta ennen kaikkea pyrin siihen, että jaksan käydä siellä säännöllisesti tekemässä jotain edes sen 30 min aamutreenin ajan. Painoa olisi kiva saada pysyvästi alas, mutta se tuntuu olevan vaikea istumatyötä tekevälle varsinkin kun 40 vuotispäivä lähestyy. Joten pidän huolen, ettei se ainakaan nouse.

Lisäksi lupaan itselleni syödä ennemmän kasviksia, vähemmän herkkuja ja yritän muistaa myös venytellä. :)[/quote]


Hieman välimuistiinpanoja tavoitteiden suhteen.

Pano on nyt 86,1 (vaihtelu väli 85,6-87 välillä) (aamulla mitattu) eli pudotusta on tullut noin 8 kg vaikka ei pitänytkään laihduttaa. Alkuvuonna pätkä paastoilin ja siinä ehkä lähti sitten 3-4. Sitten olin vajaan kuukauden tiukemmalla dietillä, jonka aikana lähti n 3 kg. Tämän jälkeen en oikein kunnolla ollutkaan dietillä, kun viikonloppuisin ja muutenkin on ollut kissanristiäisiä yms. Mutta puuroa syömällä aamuisin ja yrittämällä pysyä kohtuudessa on lähtenyt 1-2 kg, Ehkä sitä voisikin vielä tässä tiputtaa jouluun mennessä. Jos kesän yrittäisi olla lihomatta ja syksyllä vetäisi jonkun tiukemman dieetin.

HCR meni tosiaan alle kaksi tuntia ja Amsterdamin tavoiteajaksi 4:20. Espoon rantamaratonin puolikkaalla laitetaan sitten tarkennusta sen mukaan onko kunto kasvanut vai laskenut. Salilla ei ole oikein saanut sellaista kunnon pitkää putkea päälle, kun siellä käyminen on aikalailla aamujen varassa ja aina ei kerkiä tahi jaksa. Ei lihaksia ei ole saanut pumpattua kesäkuntoon. Sinäänsä ärsyttävää, kun tyttöystävä toivoo lisää lihaksia, mutta sitten jos alkaisi käyttämään siihen vaadittavaa aikaa, niin tulee motkotusta kun ”keskityn vaan omiin juttuihin”. No, syksyllä mulla ei sitten olekaan muuta kuin aikaa..

Tähän mennessä olen

Käynyt salilla 35 kertaa (noin 30 min kuntopiirejä/salisekoiluja)
Juossut (matolla ja ulkona) 596 km (68 treeniä)
Pyöräillyt 565 km joka on 22 työpäivän pyöräilyt. Toukokuun kylmän viikon ja lomien yms muiden takia jää kertoja väliin, joten ei taideta päästä tavoitteeseen pelkillä työmatkoilla.
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
Kuvake
Point
etupotkija
Viestit: 6870
Lauteille: Tammikuu 2009

point

Viesti Point »

Point kirjoitti: Muut tavoitteet: kesäksi paino 80 kg ja yritys pitää se alle 85 kg siitä edespäin.

Painoissa väh. omapaino x 10 sarjat ns perusliikkeissä.

Väh. Yksi puolimaraton (Helsinki City Run) ja kokonainen (Berliini). Nämä tosin toteutuvat, mutta kokonainen olisi tarkoitus tällä kertaa vetää hölkkäämisen sijaan juosten läpi. Eli alle 5 h.

Eipä oikein tavoitteet täyttyneet. :(

Paino lähes sama kuin vuosi sitten. Välillä se kävi n pari kg alempana, kun juoksukilometrit olivat kovimmillaan ja fillaroin vielä töihin. Maratonin jälkeen se sitten kiipesi ylöspäin, kun palautumisen ja sairastelun takia tuli lähes kuukauden liikunta tauko.

Voimaa on tullut lisää kyllä, mutta tavoite ei varmaan ole lähellekään, kun en ole niin intesiivisesti päässyt painoja heiluttelemaan. Perhe-elämä yhdistettynä 2-2,5 h päivittäisiin työmatkoihin syövät kummasti vapaa-aikaa ja energiaa. Kesästä alkaen kun muutimme vähän lähemmäksi salia, niin on päässyt aamuisin treenaamaan edes pikkaisen.

Kamppailulajit ovat olleet edelleen jäässä edellä mainituista syistä.

Mutta pidetään tavoitteet samana myös vuonna 2014.[/quote][/paljastus]


Tavoitteisiini vuoden 2013 osalta en oikein päässyt ellei maratonia lasketa. Perhe-elämä ja 2-2,5 h työmatkat veivät kummasti energiaa ja aikaa. Pieni parannus oli se, että kesällä muutimme hieman lähemmäksi salia, jolloin aikaa on siihenkin lyötynyt aamujumpan merkeissä. Kevät meni vähän penkin alle. :(


Olin näköjään HeiaHeian mukaan jumppaillut seuraavasti vuonna 2013:

Juossut 95 kertaa, yhteensä 1005 km.
Käynyt kuntosalilla 74 kertaa,
Pyöräillyt 67 kertaa, yhteensä 1766 km. Pääosin työmatkapyöräily oli kyseessä. Laskin yhden päivän pyöräilyt yhdeksi kerraksi.
Juoksumatolla olin juossut 28 kertaa noin 230 km edestä.
Croistrainerilla olin sotkennut 7 kertaa, kun keväällä jalka oli kipeänä ja esti juoksemisen.

Seuraavan vuoden tavoitteet ovat juoksu painoitteisia, kun kamppailulajien pariin en taida vielä keväälläkään ehtiä. Syksyllä minusta tulee tod. näk. viikko poikamies, joten silloin löytynee aikaa. Päätavoite on loppu syksystä Amsterdamin maraton, mutta tavoite aika tarkentuu HCR:n ajan perusteella. Se saa mennä alle kahden tunnin.
Kilometrejä pitäisi saada vähän enemmän kuin viime vuonna. Jos vaikka tavoitteeksi laittaisi 1500 km. Yritän pyöräillä hieman pidempään ja aloittaa sen aikaisemmin, joten siinä tavoite on 3000 km.
Puntilla yritän saada potkua jalkoihin, mutta ennen kaikkea pyrin siihen, että jaksan käydä siellä säännöllisesti tekemässä jotain edes sen 30 min aamutreenin ajan. Painoa olisi kiva saada pysyvästi alas, mutta se tuntuu olevan vaikea istumatyötä tekevälle varsinkin kun 40 vuotispäivä lähestyy. Joten pidän huolen, ettei se ainakaan nouse.

Lisäksi lupaan itselleni syödä ennemmän kasviksia, vähemmän herkkuja ja yritän muistaa myös venytellä. :)[/quote]


Hieman välimuistiinpanoja tavoitteiden suhteen.

Pano on nyt 86,1 (vaihtelu väli 85,6-87 välillä) (aamulla mitattu) eli pudotusta on tullut noin 8 kg vaikka ei pitänytkään laihduttaa. Alkuvuonna pätkä paastoilin ja siinä ehkä lähti sitten 3-4. Sitten olin vajaan kuukauden tiukemmalla dietillä, jonka aikana lähti n 3 kg. Tämän jälkeen en oikein kunnolla ollutkaan dietillä, kun viikonloppuisin ja muutenkin on ollut kissanristiäisiä yms. Mutta puuroa syömällä aamuisin ja yrittämällä pysyä kohtuudessa on lähtenyt 1-2 kg, Ehkä sitä voisikin vielä tässä tiputtaa jouluun mennessä. Jos kesän yrittäisi olla lihomatta ja syksyllä vetäisi jonkun tiukemman dieetin.

HCR meni tosiaan alle kaksi tuntia ja Amsterdamin tavoiteajaksi 4:20. Espoon rantamaratonin puolikkaalla laitetaan sitten tarkennusta sen mukaan onko kunto kasvanut vai laskenut. Salilla ei ole oikein saanut sellaista kunnon pitkää putkea päälle, kun siellä käyminen on aikalailla aamujen varassa ja aina ei kerkiä tahi jaksa. Ei lihaksia ei ole saanut pumpattua kesäkuntoon. Sinäänsä ärsyttävää, kun tyttöystävä toivoo lisää lihaksia, mutta sitten jos alkaisi käyttämään siihen vaadittavaa aikaa, niin tulee motkotusta kun ”keskityn vaan omiin juttuihin”. No, syksyllä mulla ei sitten olekaan muuta kuin aikaa..

Tähän mennessä olen

Käynyt salilla 35 kertaa (noin 30 min kuntopiirejä/salisekoiluja)
Juossut (matolla ja ulkona) 596 km (68 treeniä)
Pyöräillyt 565 km joka on 22 työpäivän pyöräilyt. Toukokuun kylmän viikon ja lomien yms muiden takia jää kertoja väliin, joten ei taideta päästä tavoitteeseen pelkillä työmatkoilla.
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.

Seuraajat

Kuvake
Point