Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Parhaat ravintolat
Valvoja: Valvoja
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 12
- Viestit: 19110
- Lauteille: Helmikuu 2005
Parhaat ravintolat
Sointu, Turku
"Musiikkikahvila", jonka nimi hämää kunnolla. Sointu on tällä hetkellä listallani Turun kirkkaasti ja helposti parhaana ravintolana, eikä lähelle ole tunkua pääkaupunkiseudullakaan. Ruoka kepittää helposti 2/3 vierailemistani yhden Michelin-tähden ja 1/3 kahden tähden ravintoloista - taso on siis, etenkin hintaan nähden, huikea. Tarjoiluasenne on mukavasti turkulainen, miljöö ruoan kanssa hauskassa kontrastissa.
High diningin lisäksi listalla on loistava kokopäiväinen aamiainen ja muutama muu pubityyppinen annos.
Niitä harvoja paikkoja, jonne tyttöystäväni kanssa mennessämme lähtee ruokailu säännöllisesti lapasesta - tarkoitus on mennä syömään vain yksi annos, mutta lopulta tuulensuojaan katoaa koko lista. Onneksi puoliksi syötynä - sekin on jo viisikymmenkiloiselle naiselle melkoinen saavutus (eikä minultakaan kovin kevyesti onnistu).
Edullinen oman rahan paikka - alkuruoat alle kympin, pääruoat pari kymppiä.
"Musiikkikahvila", jonka nimi hämää kunnolla. Sointu on tällä hetkellä listallani Turun kirkkaasti ja helposti parhaana ravintolana, eikä lähelle ole tunkua pääkaupunkiseudullakaan. Ruoka kepittää helposti 2/3 vierailemistani yhden Michelin-tähden ja 1/3 kahden tähden ravintoloista - taso on siis, etenkin hintaan nähden, huikea. Tarjoiluasenne on mukavasti turkulainen, miljöö ruoan kanssa hauskassa kontrastissa.
High diningin lisäksi listalla on loistava kokopäiväinen aamiainen ja muutama muu pubityyppinen annos.
Niitä harvoja paikkoja, jonne tyttöystäväni kanssa mennessämme lähtee ruokailu säännöllisesti lapasesta - tarkoitus on mennä syömään vain yksi annos, mutta lopulta tuulensuojaan katoaa koko lista. Onneksi puoliksi syötynä - sekin on jo viisikymmenkiloiselle naiselle melkoinen saavutus (eikä minultakaan kovin kevyesti onnistu).
Edullinen oman rahan paikka - alkuruoat alle kympin, pääruoat pari kymppiä.
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 12
- Viestit: 19110
- Lauteille: Helmikuu 2005
Parhaat ravintolat
Yleensä. Tuohon paikkaan sopii.Jorge kirjoitti:OxymoronJussi Häkkinen kirjoitti: mukavasti turkulainen
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Parhaat ravintolat
Tuonne on pakko päästä joku kerta! Oonkin kuolannut feississä Jussin ruokakuvia SoinnustaJussi Häkkinen kirjoitti: Sointu, Turku
"Musiikkikahvila", jonka nimi hämää kunnolla. Sointu on tällä hetkellä listallani Turun kirkkaasti ja helposti parhaana ravintolana, eikä lähelle ole tunkua pääkaupunkiseudullakaan. Ruoka kepittää helposti 2/3 vierailemistani yhden Michelin-tähden ja 1/3 kahden tähden ravintoloista - taso on siis, etenkin hintaan nähden, huikea. Tarjoiluasenne on mukavasti turkulainen, miljöö ruoan kanssa hauskassa kontrastissa.
High diningin lisäksi listalla on loistava kokopäiväinen aamiainen ja muutama muu pubityyppinen annos.
Niitä harvoja paikkoja, jonne tyttöystäväni kanssa mennessämme lähtee ruokailu säännöllisesti lapasesta - tarkoitus on mennä syömään vain yksi annos, mutta lopulta tuulensuojaan katoaa koko lista. Onneksi puoliksi syötynä - sekin on jo viisikymmenkiloiselle naiselle melkoinen saavutus (eikä minultakaan kovin kevyesti onnistu).
Edullinen oman rahan paikka - alkuruoat alle kympin, pääruoat pari kymppiä.
- fudo
- munillepotkija
- Viestit tässä aiheessa: 3
- Viestit: 916
- Lauteille: Elokuu 2010
- Etulaji: Kase Ha Shotokan Ryu
Re: Parhaat ravintolat
Ruuan laadun perusteella mieleen tulevat tältä istumalta Kantipur, Mountain ja Nilgiri.Mika kirjoitti: Enpäs tiennytkään että nepalilaisia ravintoloita on Helsingissä viljalti! Mitkä ovat hyviä?
Sointu-vinkistä kiitos Jussi Häkkiselle. Pitää keksiä joku hyvä tekosyy pistäytyä Turussa... Tosin tuo Sointu jo sinänsä kuulostaa riittävän hyvältä syyltä.
空手に先手なし
Parhaat ravintolat
Tästä pienestä kahvilasta ehkä parhaimpia kebappeja mitän olen Suomessa maistanut. En ole toisaalta käynyt vielä sielä kebap-harjussa. Hieman sähläävä mies, jonka vaimo osallistuu annosten laittamiseen joko auttamalla miestään tai nalkuttamalla hänelle, joten ei välttämättä kannata mennä kiireellä. Mies tekee kebapit ja falafelit itse eikä niissä ole sellaista "peruskarvakäsi"-kebap paikan rasvan makua. Kebap salaatilla voisi mennä jo terveysruoasta.
Jälkkärille voi mennä sitten vaikka Regattaan
http://eat.fi/helsinki/falafel-kebab" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Kyseessä on kahvila, joka menee kiinni klo 18, joten yöpalaa tuolta ei saa.
Jälkkärille voi mennä sitten vaikka Regattaan
http://eat.fi/helsinki/falafel-kebab" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. Kyseessä on kahvila, joka menee kiinni klo 18, joten yöpalaa tuolta ei saa.
Detox ei ole pelkkä dietti. Se on elämäntapa.
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 6440
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Parhaat ravintolat
Pikavisiitti Tampereelle tänään asiakkaiden kanssa ja nyt junassa sulattelen ruokaa. Bertha piti testata mutta en saanut pöytävarausta kun viime viikolla soittelin. Valitsin sitten ilm. Samojen kaverien pyörittämän ravinteli Huberin. Kannatti. 3 ruokalajin lounas menu maksoi n. 40 euroa. Alkuun purjokeittoa, sitten yön yli kypsytettyä härän rintaa uuden sadon perunoiden kera ja jälkiruoaksi suklaata eri muodoissa marjasoseen kanssa. todella hyvää, ei jäänyt nälkä ja asiakkaat ylistivät. Kaikin puoli miellyttävä kokemus. Suosittelen vahvasti.
The beatings will continue until morale improves.
Parhaat ravintolat
Itse viime Tampereen työreissuilla testannut (ilta-aikaan) Hella&Huoneen sekä Ravintola C:n. Ensin mainitussa koko lista läpi ja jälkimmäisessä vähän valikoidummin. Aivan loistavaa ruokaa ja palvelua molemmissa. Tampereelta kyllä omallakin rahalla oikein hyviä kokemuksia, nyt en vaan valittavasti muista kaikkia nimiä... Ja Tammelan torilla ja hallissa on hieno käydä kesällä.
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 20
- Viestit: 93926
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Parhaat ravintolat
Amsterdam ei varsinaisesti ole tunnettu ruokakulttuuristaan, mutta veljeni oli löytänyt sieltä ihan uskomattoman pitsaravintolan. Itse en mikään pitsojen suurin ystävä ole, mutta mitään tällaista en ollut koskaan aiemmin maistanut, en edes itsetehdyissä pitsoissa. Se maku oli jotakin sanoinkuvaamatonta. Ravintolan nimi on Fuoco Vivo. Söin ihan yksinkertaisen pitsan, jossa oli buffalomozzarellaa, tomaattikastiketta ja basilikaa. Minun on tätä kirjoittessanikin vaikea uskoa, että noista aineksista saa taiottua niin maukkaan pitsan. Veljeni taisikin mainita, että vain Napolissa (se kaupunki, ei se kuulu pitsaravintola täällä Tampereella ) hän on saanut samantasoista pitsaa eteensä.
Parhaat ravintolat
Niin, sehän on vain jotain jenkki-, aussi-, ym. hapatusta, että mitä enemmän täytettä, niin sen parempi lätty.Mika kirjoitti: . Söin ihan yksinkertaisen pitsan, jossa oli buffalomozzarellaa, tomaattikastiketta ja basilikaa. Minun on tätä kirjoittessanikin vaikea uskoa, että noista aineksista saa taiottua niin maukkaan pitsan.
Kyllä Margherita on niinqn Teh Pizza, joka paljastaa tekijän ja raaka-aineiden tason, ja näiden ollessa kunnollisia on täydellinen makunautinto viinilasin kera.
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 20
- Viestit: 93926
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
Parhaat ravintolat
Vielä emme ole täällä käyneet, mutta kovasti tätä Zeytuun-ravintolaa hehkutetaan. Minunlaiselleni hipille tällainen voi tarjota aika mukavaa vaihtelua. Onko joku potkulainen jo käynyt maistelemassa?
- Dojon Jäykin
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 2694
- Lauteille: Syyskuu 2010
- Paikkakunta: Helsinki
Parhaat ravintolat
Eiran Sandro (Tehtaankatu 34)
Tämä kai tarjoaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän tyylistä apetta.
Sandroon on helppo mennä, ratikka pysähtyy edessä ja parkkipaikka yleensä
löytyy parinsadan metrin säteeltä illalla. En tiedä miten täynnä on joskus,
nyt oli pöytä ihan varattuna ja väkeä alkuillasta reilusti alle puoli tupaa keskellä viikkoa.
Ruoka tuli nopeasti. Tätä auttoi se, ettei kenenkään annoksessa ollut erityisemmin
kypsennettäviä lihoja tai mitään kovin monimutkaisia ainesosia. Lammasta, simpukoita
ja ankkaakin oli listalla ainakin jossain muodossa. Oma halloumisalaattini (TOMATO PESTO & HALLOUMI SALAD: ORGANIC QUINOA TABBOULEH, BELUGA LENTIL, FARMER CARROTS & BROCCOLI, BEETS, RADDISH & DRIED APRICOT AVOCADO MOOSE + TOMATO PESTO + FIG & MUSTARD DRESSING POMEGRANTE & MINT GARNISH)
tarjoiltiin paikalle tyypillisesti isolta vatimaiselta lautaselta. Itse olisin ehkä paistanut tai grillannut juustoja pidempäänkin niin, että olisivat vähän väriä saanneet. Suola oli saatu pois halloumista jopa liiankin hyvin. Hummusta, tomaattipestoa, granaattiomenaista ja minttuista ¨töhnää¨ oli reilusti salaattimaisempien ainesosien lisäksi. Tästähän se nopeus tulee kun ovat valmiina odottamassa. Myös isohko sahramileivän palanen löytyi lautaselta.
Muita annoksia olivat paikan ¨salami pizza¨ ja 2 X lammas-vuohenjuusto -hamshuka (Lamb & Meguez ragout, Served with Goat cheese / Hummus / Tahini / Mint Tabbouleh / Pomegranate / House bread).
Tuo pizza ei ainakaan itseäni koskettanut. Suorakulmainen pohja oli kuivakka, pakasteen oloinen. Paksu ja voimakas tomaattinen kastike pienten salamipötköjen ja marinoitujen sipulirenkaiden kanssa ei vaan toiminut, minulle ainakaan. En voisi kuvitella koko annosta syöväni kun pieni maistiainenkin alkoi tökkimään. Pohjasta en tiedä, mutta uskomatonta jos oli itse tehty. Eihän tuo nyt tietenkään pizzeria pizzaa tavoitellutkaan rakenteltaan. Joku varmaan tämmöisestä saattaa tykätä. Itse olen täytteissä runsauden sarven, vastamakujen ja rapean, oikean pizzapohjan ystävä jos ulos mennään pizzaa syömään.
Lammasannosten lammas oli semmoistä nyhdettyä ja suutuntumaltaan alkuun miellyttävä.
Kuitenkin jo samaa haarukallista suussa pyörittäessä mieli muuttuu kun ajattelee paljonko sitä on vielä lautasella jäljellä. Omituinen juttu kertakaikkiaan. Ainakin kaksi meistä oli samaa mieltä, kolmas söi annoksensa loppuun eikä tämmöisiä kokenut. En tiedä ihan mikä se juttu oli. Luultavasti se, että nuo nyhtölihat maistuvat kaikki samalta. Lampaastakin katoaa se lammasmaisuus ja lopulta suussa voisi olla vaikka sikaa. Onneksi ei ollut suolaista. Annoksiin kuului myös iso vuohenjuustopala jonka lampaansyöjä (suht pieniruokainen nainen) söi senkin pois ja toiselta jäi kolmasosa. Itsekään en voi edes näin kevyehköä mitä nämä olivat kovin paljoa pupeltaa, menen tukkoon. Jossain Kreetalla joskus yritin leivitettyä (oli vielä isohko) tuhdimman oloista ja enhän mä muuta olisi enää pystynyt rakin lisäksi itseeni tunkemaan, täytyi luovuttaa ennen puoliväliä.
Sitten ehdottomasti se hyvin yleinen pettymys ravintoloissa. Kolmen annoksen sahramileivät eivät maistuneet tuoreimmilta mahdollisilta. Rakenteessa ei ollut kuivuutta, ei ollenkaan, mutta omassa ravintolassani vetäisin leivän pois tarjoilusta jos se ei olisi tuoreen tuntuista. Siis ihan muutaman tunnin sisään leivotun. Olisiko sopivalla tavalla lämmitettynä lopputulos ollut parempi? Nyt tulivat huoneenlämpöisinä. Paljon pahempiakin tapauksia tulee vastaan toki, helposti ja usein. Mulla vaan on se, että jos ollaan ravintolassa ja siihen annokseen tuodaan tai muuten tarjoillaan ikään kuin tuoretta, ei kaupan pussileipää, niin se saisi myöskin siltä tuntua ja maistua. Näissäkin annoksissa sitä ¨töhnääkin¨ tuli sen verran kiitettävästi mukana, että olisi kiva ollut hyvän leivän kanssa sitä kauhoa suuhunsa.
+runsaasti luonnonmukaisia aineksia
+ystävällinen henkilökunta (suomen kieli ei välttämättä toimi)
+hyvä perusta herkullisille annoksille (varmaan vielä paranee kun on kasvissesonki parhaimmillaan)
+runsaat annokset
+ruokalista tablettina (semmoisena paperisena alustana, ei iPadina) pöydässä vaikka tekeekin halvan vaikutelman?
-tuoretta, lämmintä leipää ei voita mikään kun kerta selvästi yritetään siihen suuntaan
-marinoidut sipulirenkaat saisivat myös maistua marinoiduilta (vaikka olivatkin pieni osa annoksia)
-onko ¨pizza¨ vain lasten takia listalla (siinäkin näitä värjääntyneitä sipulirenkaita)
-ruokalistan teksti hyvin pientä paikoitellen (ei suomeksi ja esim. jälkiruoat puuttuivat)
Kaiken kaikkiaan ei siis elämää suurempi kokemus jota muistelisi, ei myöskään tavaton pettymys jos sattuu tilaaman tarkasti eikä ota turhia riskejä (millaistokahan olisi simpukka tai ankka osasto ollut...?) Pienillä viilauksilla nousisi sen verran että ne keskinkertaisuudet unohtaisi, Ja jos jälleen kerran kaipasin hieman laajempia makupalettaja niin en todellakaan tarkoita chiliä, chiliä enemmän chiliä... vaan yrttisempää, syvempää, lämpimämpää...
P.S. Nyhdetty lammas muuten tuntui toimivan oikein hyvin marokkolaisen, miedon oloisen, lähes vetisen punaviinin kanssa jota oli minun lasissani. Lammas taas kaipasi ympärilleen pita kebabia, sipulia ja tomaattia...
Tämä kai tarjoaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän tyylistä apetta.
Sandroon on helppo mennä, ratikka pysähtyy edessä ja parkkipaikka yleensä
löytyy parinsadan metrin säteeltä illalla. En tiedä miten täynnä on joskus,
nyt oli pöytä ihan varattuna ja väkeä alkuillasta reilusti alle puoli tupaa keskellä viikkoa.
Ruoka tuli nopeasti. Tätä auttoi se, ettei kenenkään annoksessa ollut erityisemmin
kypsennettäviä lihoja tai mitään kovin monimutkaisia ainesosia. Lammasta, simpukoita
ja ankkaakin oli listalla ainakin jossain muodossa. Oma halloumisalaattini (TOMATO PESTO & HALLOUMI SALAD: ORGANIC QUINOA TABBOULEH, BELUGA LENTIL, FARMER CARROTS & BROCCOLI, BEETS, RADDISH & DRIED APRICOT AVOCADO MOOSE + TOMATO PESTO + FIG & MUSTARD DRESSING POMEGRANTE & MINT GARNISH)
tarjoiltiin paikalle tyypillisesti isolta vatimaiselta lautaselta. Itse olisin ehkä paistanut tai grillannut juustoja pidempäänkin niin, että olisivat vähän väriä saanneet. Suola oli saatu pois halloumista jopa liiankin hyvin. Hummusta, tomaattipestoa, granaattiomenaista ja minttuista ¨töhnää¨ oli reilusti salaattimaisempien ainesosien lisäksi. Tästähän se nopeus tulee kun ovat valmiina odottamassa. Myös isohko sahramileivän palanen löytyi lautaselta.
Muita annoksia olivat paikan ¨salami pizza¨ ja 2 X lammas-vuohenjuusto -hamshuka (Lamb & Meguez ragout, Served with Goat cheese / Hummus / Tahini / Mint Tabbouleh / Pomegranate / House bread).
Tuo pizza ei ainakaan itseäni koskettanut. Suorakulmainen pohja oli kuivakka, pakasteen oloinen. Paksu ja voimakas tomaattinen kastike pienten salamipötköjen ja marinoitujen sipulirenkaiden kanssa ei vaan toiminut, minulle ainakaan. En voisi kuvitella koko annosta syöväni kun pieni maistiainenkin alkoi tökkimään. Pohjasta en tiedä, mutta uskomatonta jos oli itse tehty. Eihän tuo nyt tietenkään pizzeria pizzaa tavoitellutkaan rakenteltaan. Joku varmaan tämmöisestä saattaa tykätä. Itse olen täytteissä runsauden sarven, vastamakujen ja rapean, oikean pizzapohjan ystävä jos ulos mennään pizzaa syömään.
Lammasannosten lammas oli semmoistä nyhdettyä ja suutuntumaltaan alkuun miellyttävä.
Kuitenkin jo samaa haarukallista suussa pyörittäessä mieli muuttuu kun ajattelee paljonko sitä on vielä lautasella jäljellä. Omituinen juttu kertakaikkiaan. Ainakin kaksi meistä oli samaa mieltä, kolmas söi annoksensa loppuun eikä tämmöisiä kokenut. En tiedä ihan mikä se juttu oli. Luultavasti se, että nuo nyhtölihat maistuvat kaikki samalta. Lampaastakin katoaa se lammasmaisuus ja lopulta suussa voisi olla vaikka sikaa. Onneksi ei ollut suolaista. Annoksiin kuului myös iso vuohenjuustopala jonka lampaansyöjä (suht pieniruokainen nainen) söi senkin pois ja toiselta jäi kolmasosa. Itsekään en voi edes näin kevyehköä mitä nämä olivat kovin paljoa pupeltaa, menen tukkoon. Jossain Kreetalla joskus yritin leivitettyä (oli vielä isohko) tuhdimman oloista ja enhän mä muuta olisi enää pystynyt rakin lisäksi itseeni tunkemaan, täytyi luovuttaa ennen puoliväliä.
Sitten ehdottomasti se hyvin yleinen pettymys ravintoloissa. Kolmen annoksen sahramileivät eivät maistuneet tuoreimmilta mahdollisilta. Rakenteessa ei ollut kuivuutta, ei ollenkaan, mutta omassa ravintolassani vetäisin leivän pois tarjoilusta jos se ei olisi tuoreen tuntuista. Siis ihan muutaman tunnin sisään leivotun. Olisiko sopivalla tavalla lämmitettynä lopputulos ollut parempi? Nyt tulivat huoneenlämpöisinä. Paljon pahempiakin tapauksia tulee vastaan toki, helposti ja usein. Mulla vaan on se, että jos ollaan ravintolassa ja siihen annokseen tuodaan tai muuten tarjoillaan ikään kuin tuoretta, ei kaupan pussileipää, niin se saisi myöskin siltä tuntua ja maistua. Näissäkin annoksissa sitä ¨töhnääkin¨ tuli sen verran kiitettävästi mukana, että olisi kiva ollut hyvän leivän kanssa sitä kauhoa suuhunsa.
+runsaasti luonnonmukaisia aineksia
+ystävällinen henkilökunta (suomen kieli ei välttämättä toimi)
+hyvä perusta herkullisille annoksille (varmaan vielä paranee kun on kasvissesonki parhaimmillaan)
+runsaat annokset
+ruokalista tablettina (semmoisena paperisena alustana, ei iPadina) pöydässä vaikka tekeekin halvan vaikutelman?
-tuoretta, lämmintä leipää ei voita mikään kun kerta selvästi yritetään siihen suuntaan
-marinoidut sipulirenkaat saisivat myös maistua marinoiduilta (vaikka olivatkin pieni osa annoksia)
-onko ¨pizza¨ vain lasten takia listalla (siinäkin näitä värjääntyneitä sipulirenkaita)
-ruokalistan teksti hyvin pientä paikoitellen (ei suomeksi ja esim. jälkiruoat puuttuivat)
Kaiken kaikkiaan ei siis elämää suurempi kokemus jota muistelisi, ei myöskään tavaton pettymys jos sattuu tilaaman tarkasti eikä ota turhia riskejä (millaistokahan olisi simpukka tai ankka osasto ollut...?) Pienillä viilauksilla nousisi sen verran että ne keskinkertaisuudet unohtaisi, Ja jos jälleen kerran kaipasin hieman laajempia makupalettaja niin en todellakaan tarkoita chiliä, chiliä enemmän chiliä... vaan yrttisempää, syvempää, lämpimämpää...
P.S. Nyhdetty lammas muuten tuntui toimivan oikein hyvin marokkolaisen, miedon oloisen, lähes vetisen punaviinin kanssa jota oli minun lasissani. Lammas taas kaipasi ympärilleen pita kebabia, sipulia ja tomaattia...
- Dojon Jäykin
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 5
- Viestit: 2694
- Lauteille: Syyskuu 2010
- Paikkakunta: Helsinki
Parhaat ravintolat
Vanhoja kotikulmia. Asuessani about vastapäätä siinä oli vielä Laivakoira ja sitten tuli Mange Sud (lapsi kun olin, niin siinä oli Mörrin Miilu). Sandrossa olen käynyt kai vain kerran, silloin tosin oltiin parin kaverin kanssa jo käyty pizzalla ja sitten baarikierrosta jatkaessa otettiin vielä Sandrossa joku napostelulautanen. Oli muistaakseni ihan ok. Vaimo on paikkaa kehunut. Mulle jäi rento ja ihan miellyttävä mutta vähän sellainen "random"-vaikutelma, mikä heijastuu noista sunkin kommenteista, eli yksityiskohdat voi mennä vähän sinne päin.
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 6
- Viestit: 1622
- Lauteille: Heinäkuu 2009
- Paikkakunta: Klaukkala.
Parhaat ravintolat
Eikös tuo ole McCormick:in paikkoja, kaveri on ns innovaattori, mutta kuulemani mukaan , ei oikeen ehkä handlaa prosesseja(keittiössä).
Olen kuullut että , ollut ihan ok, ei mitään ikimuistoista ja palvelussa on ollut parannettavaa, asiakkaat on jääneet odottamaan laskua ja tarjoilijoiden huomiota on vaikeata saada.
Olen kuullut että , ollut ihan ok, ei mitään ikimuistoista ja palvelussa on ollut parannettavaa, asiakkaat on jääneet odottamaan laskua ja tarjoilijoiden huomiota on vaikeata saada.
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 62 kurkkijaa