Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Elina

Potkulaisten harjoituspäiväkirjat, joiden lukeminen edellyttää kirjautumista.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

1.7.2014

Aamupäivän tyhjensin pakua. Kanniskelin kamat yksikseni, sohvan kantamiseen tosin soitin apuun naapurin sedän. Täällä on superhyvät naapurit :) Naapurin setä hoitaa kissat tarvittaessa, toinen naapuri oli eilen korjannut ruohonleikkurin ja ajanut ruohon! No, puuhommaa näyttäisi riittävän kuten isä lupaili...tänään jumppasin vain noiden loputtomien vaatesäkkien ja pahvilaatikoiden kanssa sekä hoitelin pyykinpesupuolta kun sade on hetkeksi tauonnut niin lakanat sun muut saa ulos kuivumaan. Käväisin tosin kotitöiden lomassa kauppareissulla, jonka ohessa nappasin neljä geokätköä. 51! Kyselin vähän pyörien perään ja veljen vanha maastopyörä nököttää yhdessä varastossa ja joku naistenpyöräkin kuulemma on. Mää varmaan värkkään veljen pyörästä ohjaustangon vähän järkevämmälle korkeudelle ja huristelen sillä sitten! Haluisin meinaan pyöräillä huomenissa mummon luo parinkymmenen kilsan päähän, niin tulisi hyvä lenkkikin.

Tuntuu oikeasti ihan lomalta, kun hengaan yksikseni maalla kissojen kanssa. Oon lämmittänyt joka ilta puusaunan - pelkästään jo saunan lämmittäminen on terapeuttista. Toinen selkeä terapiamuoto on toisen (pitkäkarvaisen) kissan turkin siistiminen ja nyppiminen :smt003

EDIT: pesinkin yhden peruspyörän ja öljysin ketjut, mutta rengas on rikki :/

Kuva
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

2.7.2014

Heräsin aamulla ihan jäätävässä selkäjumissa. Ei onneksi ollut välilevyperäistä, se kipu on tuskaleveleillä ihan eri sfääristä. Päivän mittaan selkä onneksi vertyi, mutta pyörän selkään ei ollut kaatosateessa ja tyhjällä takakumilla asiaa. Käväisinpä sitten kaupassa, kirjastossa ja mummun luona kahvilla ja pullalla ihan vain autoilemalla. Haahuilin myös kahdella kätköllä :smt003 Toinen löytyi aika lailla suorilta, toista etsin puolisen tuntia ja vesiperä tuli. Siinä oli kaksi selkeää kohdetta, mutta toisessa käsi tapasi vain tyhjää ja toista kolusin melkein koko puolituntisen samalla kun gps heitteli minne sattuu. Joko jästitty tai sitten niin nokkela, että mää en vaan tajunnu.

Onneksi viikonlopuksi on lupattu lämpenevää, joten lähden patikoimaan :) Hassua, kun ekan kerran reitillä käydessä meitä oli kolme, viime vuonna kaksi (+ koira) ja tänä vuonna meen yksin. Toivottavasti ei tuu karhua vastaan!

EDIT: ala- ja yläasteen sekä lukion hiihtomaisemat. Jään yli suihkittiin.

Kuva
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

3.7.2014

Geokätköilyä juosten n. 1 h (reilu 3,5 km). Kolme kätköä hain laskettelurinteiden ympäristöstä, kiipesin myös mäen huipulle. Hiki virtasi! Kokonaisuudessaan sain tänään haaviin neljä kätköä - myös yhden, jota siskon kanssa etsittiin viimeksi kolmisen varttia. En vain saanut nimeä lokikirjaan, kun oisin tarvinnut kätkön käsiini saamiseen magneetin...hauskaa oli kuitenkin, vaikkakin kengät ja housut olivat läpimärät vesisateessa ja vettä täynnä olevissa pusikoissa rypemisen jälkeen. Mutta justiin sellaisia kätköjä, joita on kiva etsiä, kun joutuu oikeasti rämpimään jossain hikipäässä ja näkemään vaivaa! Ja juokseminen tuntui taas mukavalta. Uudet lenkkaritkin on saapuneet postissa, pääsen niitä testaamaan ensi viikolla!

Lenkkeilyn jälkeen kotimatkan varrella naapurin luona kaffella ja juustokakulla, hain samalla polkupyöränpumpun lainaan. Jos ei tälläkään onnistu, niin sitten täytyy pyörä viedä ihan korjattavaksi. Mää en meinaan kyllä itte ala vaihtamaan mitään takarenkaan sisäkumeja. Siinä tulee vain ruumiita ja pahaa mieltä.

Muuten ilta kulunee varmaan taas saunanlämmityksessä sun muussa tuikitarpeellisessa. Isä ja äiti tulevat kotio Ranskan lomalta, joten meinasin tarjota väsyneille matkalaisille bratwursteja lisukkeineen yöpalaksi.

EDIT: sain niihin ilmaa!!! Nyt täytyy vaan jännätä, että pysyykö se ilma niissä renkaissa.
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

4.7.2014

Vanhemmat kotiutuivat aamuyöstä, joten ruuanlaitto- ja saunanlämmityspuuhissa sun muussa venähti lähes aamuneljään. Muuten leppoisa päivä - opetin äitiä geokätköilemään ja fiksattiin isän kanssa tuosta pyöränromusta mulle kaupunkipyörä. Vaihdettiin renkaat ja satula, putsattiin ruosteet pois, asenneltiin soittokello ja kori. Kyä nyt kelpaa! Lisäksi testattiin ranskalaista kanareseptiä - oli erinomaisen hyvää!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

5.7.2014

Siivoilupäivä. Muutaman kerran kävin heittämässä lyhyet tyypit pyörällä :) Sisäkumi täytyy kyllä takarenkaasta vaihtaa, mutta muuten pelittää kyllä! Aamupäivästä tuli sitten vieraita, jotka kävivät mm. kalareissulla iskän moottorisoimalla soutuveneellä, ja sitten nautiskeltiin pitkän kaavan mukainen grilli-illallinen. Kohta saunaan ja päivä pulkassa!

Huomenna käyn ekan kerran elämässäni lavatansseissa, hirvittää! Lähden serkkuni wingmaniksi - mahdollisesti vedetään yhdet tiputanssit ja paetaan paikalta.
Kuvake
Tyttö
etupotkija
Viestit: 7295
Lauteille: Huhtikuu 2007
Paikkakunta: Kirkkonummi
Etulaji: Krav Maga
Sivulajit: Judo
Takalajit: Defendo, Karate (shorinji-ryu)

Elina

Viesti Tyttö »

Elina kirjoitti: Huomenna käyn ekan kerran elämässäni lavatansseissa, hirvittää! Lähden serkkuni wingmaniksi - mahdollisesti vedetään yhdet tiputanssit ja paetaan paikalta.
Pistät vähän lapiointia ja muita sun bravuurimuuveja mukaan, niin lava on varmasti sekaisin. :)
Krav Maga 1998 > ja Judo 2006 >
KMG Instructor: Self Defence, Kids & Teens, Combat & Fighting, VIP, Women
Ammattivalmentaja
Method Putkisto ja MP Pilates -ohjaaja
Kahvakuulaohjaaja
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

:smt003

6.7.2014

Aamu alkoi tädin antamalla intialaisella päähieronnalla, jonka jälkeen testattiin isän kunnostamaa soutuvenettä 2,5 tunnin kalareissulla. Sähkömoottori oli hiljainen, joten oli mukava virvelöidä kuhia ja haukia peilityynellä järvellä. Samalla reissulla katsottiin viitisen katiskaakin. Kalareissulta sedän luokse letuille ja sieltä serkun kanssa lavatansseihin! Reilu kaksi tuntia tanssittiin - tosin kaksi polkkaa, tango ja kaksi jiveä vedettiin serkun kanssa. Minähän en siis tanssia osaa, joten meni harjoittelun piikkiin. Ihan hauska kokemus, mutta tuskinpa lavatansseihin kovin pian eksyn :smt003

Vaellusreissu siirtynee johonkin toiseen ajankohtaan, mutta ehtineehän tuota. Täytyy tänään viedä pyydystämäni kuha mummolle kalakeittoevääksi 8-)
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

7.7.2014

Vein äidin geokätköilemään - kolmisen varttia rymyttiin metsässä ja ylös korkeaa kallioharjua. Pyöräilin myös vähän sekä kävin uimassa - nyt on sitten vihdoin tältä vuodelta talviturkki heitetty! Ja savusaunottiin ankarasti. :)

8.7.2014

Kylpyläreissulle äidin ja isän kanssa. Kävin geokätköilemässä pikaisesti päivällä kolmisen varttia. Sitten syötiin itsemme buffetissa ähkyyn, huilittiin ja käytiin puolen tunnin kävelyllä. Isäkin geokätköili! Hihii! Huomenna sitten tiedossa uimista ja hieronta ja jos kävisi kauempana hakemassa muutaman kätkön.
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

9.7.2014

Aamupäivästä selkähieronta 50 min. Rintaranka ihan jumissa. Perään vajaa tunti kylpylässä - uin 750 m putkeen (vajaa 25 minsaa), kävin parissa porealtaassa ja turkkilaisessa saunassa, ja uin lopuksi vielä 75 metriä. Lounaan jälkeen kävin kävellen geokätköilemässä - reissuun kului 1,5 h ja kilometrejä kertyi 6,7 km.
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

10.7.2014

Aamupalan jälkeen käväistiin vesijuoksemassa ja uimassa. Yritin opettaa vajavaisella uintitaidollani äidille rintauintia :smt003 Ei tullut uitua sun muuta mitään ihan suuria, reilu puoli kilometriä vain. Sitten käväistiin ennen kotimatkaa Kuopion keskustassa pyörimässä - juotiin pullakahvit torilla, syötiin pehmikset ja mansikoita ja herneitä. Ja haettiin yksi kätkö :smt003

Huomenna sitten takaisin Lappikseen, mutta tänään saa vielä nautiskella puusaunasta.
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Re: Elina

Viesti Elina »

11.7.2014

Junamatkailua n. 6 h. Neljä laukkua ja pyörä, junaa piti vaihtaa kahdesti. Vähän kiehutti kun vasta vikalla pätkällä sai konnarilta pyörän kanssa apua, muuten sai työskennellä yksin. Plus Kouvolassa en nähnyt hissiä, ni kannoin yhdellä ryysiksellä pyörän ja ne neljä laukkua portaat alas. Sain itseni kyllä melkomoiseen raivoon - onneksi kukaan ei älynnyt puhutella! No, junamatkan perään kävely pyörän ja tavaramäärän kanssa 4 km ja 50 min. Lisäksi pyörällä kaupassa ja myöhäisilta on kulunut nettiyhteyksien kanssa tapellen. Tuplanetti muka, mutta känny on ainoa, joka pelittää...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

12.7.2014

Viimeisiä lomapäiviä viedään...aamupäivästä selvitin nettihässäkkää ja mokkula nyt sitten toimii. Sitten siivoilin, kävin kaupassa ja läksin linnoitukselle lueskelemaan. Huomenna meinasin kokeilla snorkkelointia Saimaassa! Tänään vain pyöräily 11 km ja risat tuolla 1-vaihteisella. Hassua kun reisissä ei tunnu yhtään, kun se on niin kevyt maastikseen verrattuna, mutta ylämäissä hengästyy, kun ei tosiaan niitä vaihteita ole. Ja tietysti maastiksessa käsijarruineen hallinta on ihan eri luokkaa, mutta tällä mun kauppakassipyörällä ajelu on sellaista terapeuttisen hauskaa :) Matalalla roikkuvien puunoksien kohdalla oli tänäänkin pakko nostaa käsi ja läpätä niitä! Hahaaa!

Laitetaan vielä tähän tämä biisi, jota olen luukuttanut koko päivän.

[youtube][/youtube]

Kuva
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

13.7.2014

Tänään viettänyt lähemmäs viisi tuntia ulkona! Ihana ilma! Ensin kävin uimassa tien toisella puolella ja lueskelin rannalla tovin, sitten välipalaa ja linnoitukselle pyöräillen. Lueskelin auringossa pari tuntia, kävin nappaamassa yhden geokätkön, pyöräilin kotio ja kävin uimassa vajaan kilsan. Nyt täytyy vähän rauhoitella ihoa ihan sisätiloissa. Uunissakin on tulossa jauhelihapihvejä ja rosmariini-perunoita. Yksivaihteisella paahtelin tänään jotain 12 km. Mukava peli!

Snorkkeloinnin siirsin huomiseksi, kun aamupäiväuinnilla totesin, että Saimaan vesi on ihan liian kylmää snorkkelointipuuhiin. Mutta pyöräilen huomenna maastiksella 27 km päähän yhdelle lammelle, jossa vesi on taatusti lämmintä.

Kuva
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

14.7.2014

Aika vaisuksi jäänyt tämä päivä. Valvoin jonkin verran kun katsoin loppuottelun. Lisäksi uhkaava ukkosmyrsky laittoi suunnitelmat uusiksi, mutta jyrähtelystä huolimatta myrskyä ei ole kuitenkaan näkynyt...kävin sitten kävelemässä vähän. Väsyttää ja janottaa, taisin vähän palaa eilen!

Huomenna takaisin töihin...
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Elina

Viesti Elina »

15.7.2014

Kohtuuleppoisa päivä töissä, hiljaista on aika lailla kun talon väestä suurin osa on lomilla. Töistä sitten parin asiointireissun kautta melontaretkelle. Aloiteltiin varsinaisesti melominen puoli kuudelta, melottiin yhteen saareen, jossa syötiin eväät, ja melottiin sitten takaisin. Yhteensä kilometrejä tuli 10 km ja aikaa kului iltayhdeksään saakka. Lisäksi pyörällä n. 20 km. Vähän väsyttää ja nälättääkin!


Kuva

Seuraajat

Kuvake
Aleksi T
Beatrix Kiddo
Kuvake
Clancy B.
Kuvake
D.F.
deelux
Kuvake
KungFuPissis
Kuvake
Lumina
marks
Kuvake
Panu Suominen
Kuvake
Point
Tyrsky