Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Potkun säännöt

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 1083
Lauteille: Joulukuu 2004
Yhteystiedot:

Potkun säännöt

#1

Viesti admin »

Potkun säännöt

Potku.netin tavoitteena on olla rakentava ja avoin sivusto, jossa kaikkien lajien harrastajat voivat vaihtaa mielipiteitä ystävällisessä ilmapiirissä. Tämän tavoitteen toteutumiseksi pyydämme keskustelijoita noudattamaan seuraavia sääntöjä:

1) Kohtele muita käyttäjiä kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan. Ole kohtelias, vastaa kysymyksiin ja kysy, jos et ole varma, mitä kanssakeskustelijasi tarkoittaa. Lisätietoja löydät keskusteluohjeista.

2) Keskustele aiheesta, älä itse keskustelusta tai keskustelijoista. Keskustelun aihe käy ilmi ketjun otsikosta ja keskustelualueen kuvauksesta.

3) Mikäli sinulla on keskustelujen valvontaa tai valvontaan liittyviä toimenpiteitä koskevaa asiaa, ota yhteyttä Valvojaan.

Näitä sääntöjä täydentävät tarvittaessa Valvojan ja ylläpidon antamat ohjeet. Sääntöjä tai niitä täydentäviä ohjeita rikkovaa viestiä voidaan muokata tai se voidaan poistaa tai siirtää. Näitä toimenpiteitä voi seurata varoitus. Varoitus on voimassa 90 päivää. Kolmannesta varoituksesta seuraa 10 päivän pituinen jäähy. Jatkuvasta sääntöjen vastaisesta toiminnasta voidaan antaa porttikielto.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 16 kurkkijaa