Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Potkunyrkkeilyuutisia

Kamppailu-urheilulajit eli BJJ, MMA, nyrkkeily, paini, potkunyrkkeily, thainyrkkeily jne.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 93922
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#91

Viesti Mika »

Riposte kirjoitti:
Mika kirjoitti: Ovatko nämä nyt sitten niitä potkunyrkkeilyuutisia, joita tähän ketjuun on tarkoitus kerätä?
Älä jännitä :occasion5:
Kyllä muuten virkani puolesta jännitän. Saatte jatkaa noita keskustelujanne ihan vapaasti muilla areenoilla. Alueen yypeet siistinevät nämä turhat viestit täältä pois.
Kuvake
Clancy B.
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 3386
Lauteille: Kesäkuu 2009

Potkunyrkkeilyuutisia

#92

Viesti Clancy B. »

Mika kirjoitti: Ovatko nämä nyt sitten niitä potkunyrkkeilyuutisia, joita tähän ketjuun on tarkoitus kerätä?
No okei, ehkä peruskurssi ei ylittänyt uutiskynnystä mutta kansainvälinen toiminta sen kait tekee?

http://www.kickboxingclub.fi/2012-syyys ... it-perusku" onclick="window.open(this.href);return false;
Nyt ovat päivitetty 8.8.2012 Keskiviikkona nettisaitti osoite.www.kickboxingclub.fi Info tiedot päivitetty : Keskiviikkona 8.8.2012 Elokuuta 2012 Perustamani uusi Turkulainen Kamppailulaji yritys & Kamppailulaji seura joka tekee kasvuaan & joka tekee räjähdysmäisesti tuloaan Kamppailulajien markkinoille suoraan tyyliin goin to the Max suoraan straight to the Top suoraan huipulle." Iskien Huippulujaa Kamppailulaji tiimien kärkihuippu nimiin.

KBCT KICK-BOXING CLUB TURKU TIEDOTTAA Syyskauden Uudet Peruskurssit-alkeiskurssit alkavat meillä.
Tämän vuoden 2012 Peruskurssit Potkunyrkkeilyssä. Starttaavat Syyskuun 2012 alusta heti Syksyn alkaessa pvmäärien 1.9.2012-Syyskuuta-7.9.2012 Syyskuusta alkaen.
POTKUNYRKKEILYN UUDET ALKEISKURSSIT ALKAVAT 1.9.2012-7.9.2012 Syksyllä, Syyskuussa 2012.

Oletko aina haaveillut aktiivisista kilpailumatkoista ulkomaille ?, oletko ajatellut sitä ? porukalla kenties ulkomaille, haluaisit saada nimeäsi lehtiin, mediaan, myydä nimeäsi saada mainostaa sitä, yrittää edetä Kamppailulaji toiminnassa kansainväliselle ulkomaiden tasolle, jos niin, niin tämä on ehdottomasti tilaisuutesi sillä meillä yhdessä yhteisesti rahoitetaan treenaus kisa matkat ulkomaille maihin kuten : Australiaan, Englantiin, Usa:aan Yhdysvaltoihin, Venäjälle, Viroon,
Kiinnostaako trooppisemmatkin kisaamis paikat ??? kuten : Afrikka vaikkapa Nigeria, Congo, Gambia, Zaire vai kiinnostaisikos Filippiinit Kauko-Aasiassa, Porukalla tälläiset matkan tarkkaan harkiten ja suunitellusti pystyy toteuttamaan.


Keräämme aktiivisten harjoittelijoiden yhteistä tiimi porukkaa tällä hetkellä kasaan kokoon jos olet iältäsi noin 18v-30 vuotias nuori taikka nuori aikuinen ja haluaisit saada vähän väliä menestyä kansainvälisillä vesillä. Niin tässä on tilanteesi tullut.
8.8.2012 Treeni dojo salimme etsii Kilpailu-haluisia nuoria raisin the spirit of our Fighting arts dojo gym.
Jos olet Turkulaisista seuroista hyvä-maineisista sellaisista kuten : Turun Sankukai Dojo Ry Nahkurinkadulla taikka Turun Kirkkotien Sankukai Karate Dojo:Sta niin mukaan vaan meille treenaamaan. Tervetuloa mukaan vaan.
Meille on tullut lukuisia pyyntöjä, kyselyitä ympäri ämpäri Suomen Maata että Olisiko meidän seurallamme aloittelevia Potkunyrkkeilijöitä, pysty-ottelijoita & aloittelevia Kehäottelijoita.

Kyselyitä on tullut myös muun muassa Tampereelta, Viialasta, Vaasasta, Helsingistä.
Jos haluaa treenata salilla jossa kehittyy niin sitten kannattaa tulla ehdottomasti harjoittelemaan Potkunyrkkeilyä meidän seuraamme.

Seuramme toiminta on tähän mennessä tähän astisesti ollut pienimuotoista mutta meillä on halukkuus kasvattaa kävijämääräämme.

Meille voi tulla mukaan vähän väliä kursseillemme, vaikka UUDET ALKEISKURSSIT-PERUSKURSSIT sitten olisivatkin alkaneet, meillä ei koko ajan aloitella uusia peruskursseja ja pelkästään uusia alkeiskursseja, vaan meillä mennään suoraa päätä eteenpäin, jos on kokemusta aiemmista kamppailulajeista kuten esim: Tae Kwon Do:Sta, HapKido:Sta, Han Moo Do:Sta, Karate:sta niin mukaan sitten vaan.

Kehitämme seurastamme "Turun Varsinais-Suomen Makeinta, Upeinta" & parasta sekä laajinta seuraa. Tilamme toistaiseksi ovat pienehköt mutta, laajennamme,

Mukaan peruskursseille voi tulla ihan aloittelijasta- kokeneempaankin suuntaan.
Aiomme olla yhteistyössä Turkulaisiin muihin Kamppailulaji alan seuroihin paitsi kahteen saman alan saleihin. Emme tietystä syystä, halua tehdä kyseisten kahden eri seurojen kanssa minkäänlaista yhteistyötä siihen ovat omat perustellunsa syyt että miksei jotka ovat suht.painavat sellaiset syyt.

Salilta käsin kyselyt muilla saleilla treenaamisista, minne on kontakteja & yhteyksiä, tulemme seurassamme tekemään vähän väliä kaikenlaista uutta kehittääksemme niin toimintaamme kuin myös päivittääksemme osaamistamme alalla, kuin myös Taitojamme viimeisimpien päivitysten tasolle aktiivisesti.

Seuran valmentaja Mikaels, Alec panostaa Kisaajiin Kisa-kuntoa treenataan aktiivisesti sekä monipuolisella tavalla monin eri metodein, siitä tässä ei sen enempää.

Etsimme seuraamme muita vöitä suorittaneita Potkunyrkkeilijöitä jos löytyy Suomen Potkunyrkkeilyliiton virallinen harrastaja-kilpailija Passi, jossa vöitä lukee myönnettyinä. Niin mikäpä siinä sillä kun toiminta on nousukasta & koko ajan noustaan ylöspäin & eteenpäin, niin silloin katsomme tilanteen kehittäväksi myös - sanonut Alec Mikaels Potkunyrkkeily Oranssi Vyö.4.kyu 8.8.2012 Elokuuta Keskiviikkona.

Haemme seuraamme myös Ulkomaille ottelemaan tähtääviä, seurassamme ei ole vielä paljon innokkaita sparraajia, jotka olisivat olleet aktiivisesti aktiivisessa mielessä kiinnostuneita kilpailemisesta mutta se on kehitteillä, jos löytyy jos intoa, tahtoa & halukkuutta löytyy niin mukaan vaan.

Jos Kisarahoitusta & Kisarahoitus kassaa saadaan täyteen, niin sitten ei muuta kuin ulkomaille kisaamaan vaan, kisoihin on aina tietty harjoittelu aikaväli limit raja mihin asti harjoitellaan ennenkuin mennään kisoihin koska kisat eivät ole mitään leikkiä eikä kehässä sitten siellä kisoissa halita & pussailla eikä pyydellä sen enempiä turhaan anteeksikaan vaan se on totisinta totta se tosi tilanne.

Yhdessä me toteutamme nämä unelmat, "Teemme niistä totta, Muokkaamme unelmiamme, muovaamme niitä, jos olet halukas treenaamaan kanssamme usein & paljon, eikä kiinnosta pelkät perus humppa jumpat sillä after all eihän meillä teistä muokata mitään go go dance girls go go tyttöjä eikä mitään lavatanssijoita,
Meidän salimme motto imago perustuu Legendaariseen Rocky tyyppiseen harjoitteluun kunnon Hikoiluun, "Periksi antamattomuuten,

Emme seurassamme harrasta Hiljaista Nurkka Patrioottisuuttakaan edes, vaan meillä käydään Naapuri valtiossakin ja Naapuri veljes maassa ottamassa matseja paikallisten kanssa mikäli jos intoa ja halukkuutta, taitoa & osaamista on vaan riittämiin kylläkseen.

Mutta jos olet jollain tavalla sidoksissa kahteen toiseen eri Turkulaiseen Kickboxing alan Potkunyrkkeily seuraan niin sitten siinä tapauksessa meille ei kannata tulla harjoittelemaan, emme halua olla tekemisissä henkilöiden kanssa joista on haittaa, tahallista hallaa & vahinkoa vain ja ongelmia kasapäin kaupan päälle.
Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys; look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death.

Sun Tzu
Kuvake
bodyguard
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 22944
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Potkunyrkkeilyuutisia

#93

Viesti bodyguard »

Mika kirjoitti: Alueen yypeet siistinevät nämä turhat viestit täältä pois.
Ei kai sillä niin väliä kun poliisi sulkee kuitenkin kohta tän sivuston?

‎-I thought you were cool.
-I am. And you know what makes me cool? The fact that your opinion means less than squat to me.

Blogi
Rahanpesijä
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2402
Lauteille: Toukokuu 2010

Potkunyrkkeilyuutisia

#94

Viesti Rahanpesijä »

Oi voi. Sääliksi käy. :cry:
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 46
Viestit: 18957
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#95

Viesti Andy »

En halua kommentoida Alecin tekemisiä, mutta olen ollut asian tiimoilta yhteydessä poliisiin ja minusta ei ole meneillään mitään tutkintaa liittyen tekstissä mainittuihin (tai muihinkaan) rikoksiin.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Clancy B.
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 3386
Lauteille: Kesäkuu 2009

Potkunyrkkeilyuutisia

#96

Viesti Clancy B. »

bodyguard kirjoitti:
Mika kirjoitti: Alueen yypeet siistinevät nämä turhat viestit täältä pois.
Ei kai sillä niin väliä kun poliisi sulkee kuitenkin kohta tän sivuston?
:riku:

Vai turhat viestit. Varo vaan Mika ettei herjaussyyte napsahda kun turhaksi sanot Kickboxingclubin toimintaa. Minä en herjaa kun uutisoin ihan faktatietoa, ainakin mikäli sivuihin on luottaminen.
Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys; look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death.

Sun Tzu
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 46
Viestit: 18957
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#97

Viesti Andy »

http://www.kickboxing.fi/?x103997=265398
Kuva

Kotimaan kisakausi kiskaistiin amatöörien osalta vauhdikkasti käyntiin Hämeenlinnassa.

Kisakausi alkoi tänä vuonna tavallista myöhemmin ja ottelijoita olikin kauden avauskisoissa ilahduttavan paljon - edustus oli peräti kymmenestä eri seurasta. Kaikkiaan Hämeenlinna Openissa käytiin 14 ottelua kahden ottelun peruunnuttua loukkaantumisiin.

Tulokset:

1.LK -56 Anna-Kaisa Hokkanen LKLK - Ida Leppänen JKB 3-0

2. LK -60nv Erika Rinne SHDK - Sari Ruuska JKB 3-0

3. LK -60nv Pia Haverinen VKK - Suvi Jaatinen JKB 3-0

4. LK -65nv Verna Mustonen EKH - Kaisa Musakka VKK 2-1

5. LK -81nv Juhani Mikkonen K-K - Miikka Lainio SHDK 3-0

6. LK -67 Kari Salonen RJS - Jani Kantoluoto LKLK 3-0

7. LK -63,5 Korede Larence VKK - Pyry Kujala K-K 3-0

8. LK +91 Pirkka Suksi WFS - Anssi Tikkanen K-K 3-0

9. LK -65nv Verna Mustonen EKH - Miina Velamo SHDK 2-1

10. LK -81nv Almedin Karalie HJJK - Matti Saikkonen JKB 3-0

11. LK -60 Mikko Lintala WFS - Mikko Välimäki RJS 3-0

12. FC -65nv Eija Aho NKU - Carin Aschan EKH 3-0

13. LK -63,5 Timo Venäläinen LKLK - Sami Varonen KFC 3-0

14. LK -56nv Hanna Raatesalmi VKK - Anna-Kaisa Hokkanen LKLK 2-1
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 46
Viestit: 18957
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#98

Viesti Andy »

Kuva
Vantaan Kamppailukeskuksen Camilla Viksten otteli pronssille Pietarissa järjestetyissä World Combat Games -kisoissa.

Viksten kukisti Combat Gamesin alkuottelussa puolalaisen EM-hopeamitalistin Dorota Godzinan kaikin tuomariäänin 3-0 ja eteni semifinaaliin.

- Taktiikka oli aloittaa ottelu tarkasti pienellä painostuksella ja lisätä painetta loppua kohden. Taktiikka toimi hyvin ja voitto tuli. Ja nyt sitten painonvetoa keskiviikon vaakaa varten, fiilis on hyvä, Viksten totesi ottelun jälkeen.

Semifinaaliottelussa Viksten kohtasi vietnamilaisen Aasian mestarin Nguyen Thi Tuietin. Normaalia painoluokkaansa alempana 56-kiloisissa otelleen Vikstenin ongelmaksi tuli ottelussa liian kova painonpudotus ja vietnamilainen iski 3-0 pistevoittoon.

- Vietnamilainen oli hyvä ottelija, nopea ja sähäkkä. Kova painonveto vaati veronsa eikä kroppa ehtinyt kunnolla palautua. Tämä näkyi omassa tekemisessä terävyyden puutteena. Täysillä tankeilla tulos olisi varmaan ollut toinen. Tappio tietysti harmittaa aika paljon. Minulle oli jo voitto päästä Combat Gameseihin ja pronssikin kirkastuu ajan kanssa, Viksten summasi tuloksen.

Combat Games on Olympialaisten jälkeen maailman suurin kamppailu-urheilutapahtuma. Camilla Viksten otteli sarjassa Full Contact -56kg, johon valittiin maailman 8 parasta ottelijaa karsintaturnausten perusteella. Euroopasta paikan sai yhteensä neljä ottelijaa. Viksten lunasti paikkansa ottelemalla pronssille vuoden 2012 EM-kisoissa.

Tulokset:

FC -56kg Camilla Viksten VKK vs Dorota Godzina POL, 3-0

FC -56kg Nguyen Thi Tuiet VIE vs Camilla Viksten VKK, 3-0
http://www.kickboxing.fi/?x103997=365945" onclick="window.open(this.href);return false;
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 46
Viestit: 18957
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#99

Viesti Andy »

Uudet ranking-listat on julkaistu.

Yhteensä rankattiin 123 ottelijaa 28 eri seurasta.

Eniten ykkösrankattuja - 4 - tuli Vantaan Kamppailukeskuksesta. Lappeenrannan Kickboxing Clubin ja Kickboxing Teamin ottelijoita rankattiin ykkösiksi kolme kummastakin seurasta.

Eniten ottelijoita - 16 - edusti Kickboxing Teamia. Vantaan Kamppailukeskusta edusti 13 ottelijaa ja GB Gymiä 9.
Ranking 8/2014

Listalla ovat kaikki kaudella 2013-14 kehäottelumuodoissa otelleet suomalaiset potkunyrkkeilijät. Ottelijan painoluokaksi on tapauskohtaisesti määritetty alin painoluokka, jossa hän on otellut tai se painoluokka, jossa hän on otellut arvokkaimmat kisansa.

Rankkausperusteina ovat keskinäiset ottelut, arvokisat, SM-kisat, alemman tason kansainväliset turnaukset ja kansalliset kisat. Walk Over -tuomioita ei ole huomioitu keskinäisiksi otteluiksi.

Listan laativat Pasi Rantala ja Antti Sariola
Miehet

- 57 kg

1. Mikko Välimäki RJS

2. Tino Saarikangas EKH

3. Eppu Riihelä STR



- 60 kg

1. Korede Lawrence VKK

2. Mikko Blom GB

3. Saku Ronkainen KBT

4. Kalle Suvanto KBT

5. Mika Nieminen STR



- 63,5 kg

1. Pyry Kujala K-K

2. Joona Vauhkonen VKK

3. Henrik Björkvist W3R

4. Henri Kurttila KBT

5. Juha Tuomola KFC

6. Johannes Henrikson TJJS

7. Henri Mäkelä KBT

8. Iiro Nurmi VKK

9. Aleksi Rautiainen RJS

10. Tero Luosujärvi RNC

11. Jussi Maula JKB



- 67 kg

1. Paavo Kuronen JKB

2. Kari Salonen RJS

3. Ville Korhonen K-K

4. Mikko Salonen RJS

5. Juha Pusa TKKS

6. Joel Aronen RNC

7. Sami Viitiö W3R



- 71 kg

1. Lauri Suomela KBT

2. Valtteri Sipola KBT

3. Samuli Kurki EKH

4. Joni Salovaara EKH

5. Konsta Korkiamäki EKH

6. Matti Saikkonen JKB

7. Teemu Paulman TNS

8. Otto Suonpää TJJS

9. Jani Leveälahti PJJS

10. Simon Storlund W3R

11. Ville Kaipomäki NKU

12. Teemu Parviainen KBT



- 75 kg

1. Joel Puranen KBT

2. Jani Lehto LKBC

3. Tomi Kinnunen KBTK

4. Antoni Ahlstedt GB

5. Joonas Tikkanen JKB

6. Anton Riatte RJS

7. Lauri Suominen NKU

8. Teemu Repo FKS

9. Almedin Karalic HJJK

10. Otto Kujala KBTK

11. Ivan Andrianov TJJS

12. Sami Riihelä NKU

13. Janne Salmenharju STR

14. Aleksei Trifonov KBT



- 81 kg

1. Mikko Tirronen LKBC

2. Tommi Savolainen TNS

3. Tuomas Marjava GB

4. Ville Vanhanen GB

5. Antti Saarnio RJS

6. Teppo Lindroos K-K

7. Mikael Kurttila KBT

8. Erkka Aronen EKH

9. Onni Kujala KBTK

10. Niko Myllynen RNC

11. Aleksi Liukkonen KBT

12. Antti Laitinen HJJK

13. Marko Yläpelto NKU

14. Taneli Kananen RNC

15. Lasse Peltokoski W3R

16. Manu Mäntymäki HJJK



- 86 kg

1. Teppo Laine LKBC

2. Tobias Johansson W3R

3. Mangnus Storfors W3R




- 91 kg

1. Antti Sariola KBT

2. Harri Viittala KBT

3. Tommi Puttonen KPC



+ 91 kg

1. Jukka Saarinen JÄKK

2. Pirkka Suksi W3R

3. Eetu Kauppinen LKBC

4. Matias Soini KBM

5. Petri Sillanpää FKS

6. Lassi Pulkkanen TNS



Naiset

- 48 kg

1. Saija Simpanen LKK

2. Susanna Heiskanen GB



- 52 kg

1. Maria Singh VKK

2. Hanne Lauslehto JÄKK

3. Hanna Raatesalmi VKK

4. Anna-Kaisa Hokkanen LKK

5. Hanna-Riikka Hartikainen TJJS

6. Satu Laine SUT



- 56 kg

1. Erika Rinne LKBC

2. Piia Haverinen VKK

3. Jonna Huusko JÄKK

4. Helmiina Hotti MFC

5. Tiina Nordman KLK



- 60 kg

1. Camilla Viksten VKK

2. Jenna Puurunen JÄKK

3. Kaisa Leino TJJS

4. Wilma Railio GB

5. Tina Lähdemäki RNC

6. Lauriina Setälä KBT

7. Sari Ruuska JKB

8. Laura Välimäki RNC

9. Joanna Salonen IHKH

10. Viivi Kuorelahti VKK




- 65 kg

1. Anne Katas VKK

2. Kaisa Musikka VKK

3. Carin Aschan EKH

4. Virve Sinkkonen K-K

5. Annette Backman GB

6. Julia Laapotti TJJS

7. Marika Juvonen VKK

8. Meira Ylitalo KBTK

9. Eija Aho NKU

10. Tuija Havana KBT

11. Sinikka Roikonen SSKF

12. Taija Savolainen JKB

13. Oona Kinnunen KFC

14. Jenna Roivas GB




- 70 kg

1. Verna Mustonen EKH

2. Petra Hämälä KBT

3. Mirjam Hänninen VKK

4. Jenina Ahola VKK




+ 70 kg

1. Sanna Kosola W3R

2. Miia Isola GB



SEURALYHENTEET:

AFC: Akaa Fight Club
BDK: Budokan (Vaasa)
BEK: Bulls Ekenäs (Raasepori)
CAF: Combat Academy of Finland (Helsinki)
CHI: Chitalada (Tampere)
EKH: Espoon Kehähait
FKS: Forssan Karateseura Kan-Zen-Ryu
GB: GB-Gym (Helsinki)
HJJK: Helsingin Ju-Jutsuklubi
IHKH: Itä-Helsingin Kehähukat
JÄKK: Järvenpään Kehäkarhut
JKB: Jigotai Kickboxing (Jyväskylä)
KBM: Korso Boxing&MMA (Vantaa)
KBT: Kickboxing Team (Oulu ja Raahe)
KBTK: KBT Kokkola
KCO: Kotka Combat
KFC: Kuopio Fighter Club
K-K: Kushin-Kan (Hämeenlinna)
KLK: Klaukkalan Kamppailu-urheilijat
KPC: Kerava Power Center
KUR: Kurikan Ryhti
LKBC: Lappeenrannan Kickboxing Club
LKK: Lahden Kamppailulajikeskus
MFC: Mikkelin Full Contact
MMA300: MMA Team 300 (Tampere)
MMAI: MMA Imatra
MMAR: MMA Rovaniemi
NKU: Nokian Kamppailu-urheilijat
OKB: Oulun Kickboxing
PFC: Pori Fight Club
PJJS: Porin Ju-jutsuseura
RJS: RJS Fight Club (Rauma)
RNC: RNC Sport Club (Hyvinkää)
SHDK: Shudokan (Hyvinkää)
SJK: Suonenjoen Karateseura
SSKF: Suomen Shaolin Kung-Fu (Helsinki)
STR: Sport Team Riihimäki
SUT: Sutemi (Mänttä)
TKB: Thai-KickBoxing Club (Kouvola)
TNS: Tuusulan Nyrkkeilyseura
TJJS: Turun Ju-jutsuseura
TKKS: Turun Kontaktikarateseura
VKB: Varkauden Kickboxing
VKK: Vantaan Kamppailukeskus
W3R: Wasa 3 Roots
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 93922
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#100

Viesti Mika »

Päivän Satakunnan Kansassa luki, että @Jopo saalisti Italiasta kautta aikojen ensimmäisen miesten World Cup -mitalin Poriin. :peukku:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 93922
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#101

Viesti Mika »

Viikonloppuna on lyöty miestä.

Glory 23:ssa mestari selville | Potku.net
http://potku.net/glory-23ssa-mestari-selville/" onclick="window.open(this.href);return false;
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 46
Viestit: 18957
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#102

Viesti Andy »

Tuolla pääottelun video ja muut matsit löytyy myös: http://weekendmma.blogspot.fi/2015/08/n ... glory.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 6411
Lauteille: Lokakuu 2009

Potkunyrkkeilyuutisia

#103

Viesti Ile »

Mika kirjoitti: Päivän Satakunnan Kansassa luki, että @Jopo saalisti Italiasta kautta aikojen ensimmäisen miesten World Cup -mitalin Poriin. :peukku:
Muistelisin, että Petteri Maunu olisi ollut ensimmäinen? Ja eikös noita sittemmin ole vuosien varrella ropissut enemmänkin, Jukka Saarinen yms..? Vai sekoitanko nyt asiat jotenkin?

Edit. Argh nyt tajusin... siis ensimmäinen mitali nimenomaan Poriin.... :D
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 93922
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#104

Viesti Mika »

Maria Singh on edennyt Belgradissa käytävissä potkunyrkkeilyn MM-kisoissa finaaliin naisten 52 kilon painoluokassa. Perjantaiaamuna Low Kick -säännoillä käydyssä välierässä Vantaan Kamppailukeskuksen Singh haki pistevoiton tunisialaisesta Ahlem El Ghoulista. Singh oli pistejohdossa heti ottelun alusta saakka. Ottelussa tunisialainen tuli aggressiivisesti lyönneillä päälle, mutta Singh luotti blokkiinsa ja kuittasi useita vastustajan hyökkäyksiä takajalan alapotkulla.


:peukku:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 93922
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Potkunyrkkeilyuutisia

#105

Viesti Mika »

Suomen Maria Singh otti Belgradissa käydyissä potkunyrkkeilyn MM-kisoissa hopeaa naisten 52 kilon painoluokassa.


Hieno saavutus! :peukku:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 63 kurkkijaa