Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Disturbedin häiriintyneet hetket

Potkulaisten harjoituspäiväkirjat, joiden lukeminen edellyttää kirjautumista.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Maanantai

Lukkopainia. Ennen tätä päivää olin tosiaan tullut Norjasta kuukauden reissulta. Sen piti olla 3 päivän reissu... Noh, siellä ei tullu liikuttua. Sitten kotiin. Ennen treenien jatkamista, olin viikon kotona, yritin lenkkeillä ensin ja salilla käydä pari kertaa. Sit menin painitreeneihin. Kohtalon ivaa, ensimmäisten treenien jälkeen kahden päivän kuluttua olinkin sopivasti 10 päivää sairaana..

Mutta joo. Viime maanantaina oli lukkopainitreenit. Omalta osaltani eivät yllättäen hirveän hyvin menneet, kovin väsynyt olin jo alkulämmittelyissä tapani mukaan. Sparritkaan eivät hirveän hyvin menneet, mutta huonomminkin olisi kai voinut mennä.


Tiistai

Nyrkkeilyä. Aloitettiin varjolla, parin erän jälkeen olin väsynyt ja hikoilin kuin sika kuten aina. Röh röh.

Tekniikat menivät... normaalisti? Ei täysin surkeasti muttei mitenkään hirveän hyvinkään.

Sparrit taas menivät OK siinä mielessä etten hirveän montaa koppia ottanut, mutta pitää ottaa huomioon että mukana oli lähinnä porukkaa jotka ovat viime alkeiskurssilta tulleet eivätkä ole vielä kauaa harrastaneet.


Keskiviikko

Salitreeniä. Parin kaverin kanssa käytiin salilla. Käsiä tuli treenattua, haukkareita ja ojentajia. Käsipainoilla sekä penkillä. Myös olkapäitä tuli treenattua jonkun verran, mm. vipareilla. Nyt oli hyvin harvinaislaatuinen tapahtuma ja salilla oli meidän lisäksemme vain yksi henkilö, tämäkin pian lähti. Kun muita ei ollut, innostuin jopa mavea tekemään. Uskon ko. liikkeen olevan mainio ja tehokas, mutta jotenkin ei ikinä tee mieli sitä tehdä jos on porukkaa salilla. Ehkä oma tekniikanpuute hävettää tai jotain muuta, en ole oikein varma edes syystä. Mutta nyt tein, samoin kulkasoutua että selkäkin saisi treeniä. Hyvä näinkin välillä - lihasepätasapaino on selkeä.


Torstai

Nyrkkeily. Varjolla aloitettiin, sitten liikkuvuusharjotteita, mm. näillä ns. askel tikapuilla. Meni ihan OK, mutta toki paljon paremminkin olisi voinut mennä. Treenit menivät muuten paremmin kuin tiistaina kyllä, sparrit etenkin, mutta edelleen täytyy huomauttaa että tällä kertaa treenaamassa oli vain näitä jotka ovat viime alkeiskurssilta valmistautuneet joten ei kannata turhaan ylpistyä. Muuten mukavat treenit mutta oli hirveän hankala lähteä ja poistua.

Tämä onkin ongelma. Matkaa on 6,6km ja pyörällä sen joutuu taittamaan. Joskus jää tämän takia treenit välistä, treenaamaan tekee mieli mutta välillä vain tuntuu ettei jaksa tuota että valmiina väsyneenä lähtee polkemaan 6,6km, treenaa puolitoista tuntia ja sitten sama 6,6km takaisin... Mutta pakkohan tuo on. Vaan turhan usein on tekosyyksi tuo jaksaminen/viitsiminen iskenyt...

Huomenna sitten salille taas.


[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Lauantai

Salilla. Kaikenlaista, kyykkyä, penkkiä, käsipainoilla haukkareita, hammereita, vipareita ym. Leukoja. Jalkaprässiä. Vähän sitä sun tätä tuli tehtyä.


Sunnuntai

Minulta varastettiin 1600€ arvosta digitaalista tavaraa mitä olen vuosien ajan kerännyt ja vaihdellut. Ei jumalauta mikä olo. Miksi minä? Mitä minä oon tehny että jatkuvasti jotain vastaavaa ansaitsen. Noh, huonoa se elämä on varmasti muillakin, mutta ei hyvä helvetti sentään kun tuntuu surkealta.

Ei vaan jaksa


Maanantai

Ei jaksa. Ei huvita. Vihapäissäni olen kotona, parempi näin ihan suosiolla, huomenna vasta sinne treeneihin. Ei jumalauta.


Tiistai

Ei ******.

Noh.

Nyrkkeilyä.

Liikkumisharjotteita, pädeihin lyömistä, sparria ja loppuun pieni vatsalihasjumppa. Voi kuinka heikko sitä onkaan. Taas olin ensimmäinen vatsalihasjumpassa joka väsyi. En vaan pystynyt, kroppa levisi maahan vähän väliä, siitä piti jatkaa. Oli kyseessä sitten alkeiskurssilta tulleet tai tytöt, minä pärjäsin huonommin. En tiedä miksi olen näin heikko vatsalihaksiltani. Pieni olen kooltani mutta yleensä ollut kavereitani vahvempi painimaan tai leukoja vetelemään ym. Mutta nämä vatsat... Ei, ei näin. Kotona yritän treenata näitä kun muistan, mutta pitäisi näemmä useammin. Voimapyörä on ollut ihan hyvä mutta ei se näemmä ole auttanut kuitenkaanKeskiviikko

Ruokana naudan lihasuikaleita ja chili & valkosipuli wokkia sekaisin. Minä en osaa wokata, vain junttimaisesti valmistan lihan ja maustan, sitten lyön wokkivihanneksia pannuun ja sekoittelen. Yllättävän hyvää näinkin ja tulipahan jotain kasviksia syötyä. Kauan on valitettavasti viime kerrasta.Lauantai

Papukaijat lensivät sisään ikkunasta. Nokkivat silmiäni ja kaupittelivat kirjojaan, typerät papukaijat, en heidän kieltänsä osaa lukea, ainoastaan puhua.Tästä sunnuntai ja seuraava viikko ilman treenejä.
Maanantai

Piti mennä treeneihin. Ulkona satoi eikä vaan huvittanut pyöräillä 6.6km siellä sateessa ja taas treenien jälkeen takaisin joten lusmuilin enkä lähtenyt.
Tiistai

Potkunyrkkeilyä. Porukkaa oli normaalia enemmän. Päästiin potkuja treenaamaan mikä on aina mukavaa! Sparrit oli kuitenkin vain nyrkkeilyä. Sparrit eivät menneet hyvin...


[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Mika »

:o Onko varas tai varkaat saatu kiinni?
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Tuo on hankala selittää, lähti pelejä ym, osan sain tosiaan takaisin, osan en ja niitä en koskaan tule saamaankaan eli yhteensä noin 400-600€ tappiot jokatapauksessa. Sylettää, mutta ei voi mitään, aina on joka kulmalla ihmisiä jotka toisilta haluaa viedä omaisuutta. Kurjimuksille itselleen tuskin tästä yhtään mitään tulee käymään
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Perjantai

Ei hyvä helvetti sentään.

Kuuma päivä. Ajoin numrikon. Takaraivossa ärsytti vieläkin valituskirje minkä olin saanut. Olin unohtanut talonmiesvuoron joten siitä tuli sanomista, ymmärrän kyllä. Vaan mulla kun ei kertakaikkiaan muisti (ja moni muu asia) aina vain toimi niin ärsytti jotenkin tuo kirje, tuntui jopa hyökkäykseltä vaikkei varmasti sitä ollutkaan. Kyllähän asiasta olisi voinut tulla sanomaan. Naapuri oli tehnyt vuoron puolestani ilmeisesti. Minä voin kyllä tehdä oman vuoroni ja voin vaikka tehdä naapurin seuraavan vuoron mutta jos en ole omaani tehnyt niin ei naapurin sitä tarvitse tehdä ja sitten laittaa anonyyminä kirjettä postiluukkuun vaan tule hyvä mies vain sanomaan. En minä tahallani sitä jättänyt. Mutta joo, tähän ei liittynyt purkaukseni.

Lähdin citymarketiin. Pyörällä, kuuma ilma, noin 6 kilometriä matkaa per suunta. Kyytipalvelunikin oli juuri sopivasti viime kuun loppuun loppunut, juuri kun tässä kuussa sitä eniten olisi tarvinut muutenkin muutaman jutun takia... Ärsytti.

Matkalla tuli vastaan pari nuorukaista (ehkä 11-13v??). Toinen oli taempana kun toinen, mutteivät kuitenkaan olleet jonossa vaan vierekkäin joten peittivät koko tien. Ajattelin että se takana oleva siirtyy siitä ettei mun tarvi itsetuhoisesti lähti siksakkia vetelemään niiden välistä pyörällä. Ei väistänyt. Kun aloimme lähestymään, oli mun pakko kääntyä väistääkseen jälkimmäistä. Noh, jälkimmäinen lähti kääntymään mun suuntaan VASTA kun olin itse kääntynyt!
Mitä helvettiä? No siinähän törmättiin ja lensin hupaisasti yli pyörän, en nähnyt mitä pojalle kävi. Istuin hetken hyvin pettyneenä ja kiroilin päätäni puristellen. Muistan myös että ennen törmäystä päästin voimasanan tai pari. Heh.

Noh, katoin miten nuorukaiselle kävi. Ei mitenkään. Kaikki OK, itsekin olin vaikka käden luuta vähän särkikin. Noh, nuorukaisen etupyörä oli vääntynyt hajalle, samoin tanko oli vinossa. Tangon laitoin sille suoraksi, mutta etupyörä oli kelvoton. Nuorukainen lähti siinä pahoittelevan näköisenä kaverin kanssa jatkamaan matkaa. Minä jatkoin omaani ja pyörähän se alkoi vlttuilemaan! VASTA ostanut tämänkin romun 150 eurolla kun ei vanha kahden korjauksen jälkeen toiminut. Helvetin kallista hommaa ja ärsyttää suuresti tällanen. Noh, sillä romulla pyöräilin ja välillä taluttelin citymarketille jonne oli ehkä 3km jäljellä matkaa. Pyörä päästi noloja metallisia ääniä samalla.

Citymarketissa leikkautin hiukseni. Ahdistaa suuresti. Vasta 22v ja kaljuunnun kun 20 vuotta vanhempi ihminen... Tämä hajottaa päätä jo aika pahasti. Vaikea hyväksyä. Noh, kaikki sitä sanoo että turhaa peittelee, aja pää vaan. En kaljuksi vedä kun sen ainoan kerran kun olin kalju niin näytin käsittämättömän vammaiselta. Mutta nyt kun hiukset veti lyhyeksi (9mm) näyttää todella typerältä myös koska kaljuuntuminen on sen verran selvää. Ei näin...

Sieltä poljin takaisin. Matkalla pyörä alkoi enemmän oikuttelemaan. Entinenhän tämä taitaa olla... Ei jaksa maksella satasta korjauksesta joka ei kuitenkaan kauaa kestä.

Mulle on aina valitettu miten jään neljän seinän sisälle enkä käy ulkona vaan lukittaudun yksin. Mutta tämähän on selvä merkki! Kohtalo suorastaan! Minun on tarkoitus olla yksin koska ulos mennessä aina nuo pyörät hajoitetaan tai muuten vaan sabotoidaan. Halleluja! Praise the Gaben.

Niin. Ja mp3-soitin alkoi sammumaan vähän väliä matkalla. Taisi hajota tuokin.

En ole iloinen juuri nyt.

[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Maanantai

Kuva


Hmph. En nuku hyvin. Hieman herätyksen jälkeen mumisen itsekseni ja lampsin ulos ajamaan nurmikkoani - on minun talonmiesvuoroni... Muminaa... Jupinaa...

Tai no. Sen verran että katsoin ulos ikkunasta. Siellähän sataa - jätän suosiolla asian huomiselle.

Myöhemmin lähden lukkopainitreeneihin.

Treeneissä oli yllättävän paljon porukkaa. Kasvoja joita en ollut nähnytkään ja ilmeisesti vierailta paikkakunnilta. Tämä yllätti, mutta syynä ilmeisesti festivaali joka täällä Seinäjoella pian pidetään, matkustaneet sitä varten ja samalla tulleet treenaamaan.

Treenailtiin swiippejä joista olen aina tykännyt, vaikken niissä(kään) mikään hyvä ole. Paljon sparria tänään. Kokeilin parin ulkopaikkakuntalaisen kanssa, oli mukavaa kun oli eri kokoisia ja eri tyylisiä. Vaan erään kanssa kävi kipeästi armbarin kanssa. Eka armbar OK, taputin ja jatkettiin. Kohta jäin taas armbariin, puolustukseni kun on niin heikko, ja nopeaa teki kipeää vaikka nopeaa taputin. Pidinkin sitten taukoa 10min ja otin yhden painierän kipeällä kädellä jota en juurikaan käyttänyt. Nyt kotonakin tämä käsi on vieläkin kipeä.

Tämä treeniviikkohan alkoikin upeasti... Etenkin kun nyt en ole muutenkaan varmaan treeneihin menossa kun sinne tuskin ketään tulee kun on nuo festivaalit ilmeisesti huomenna tai ylihuomenna... Ja itse en halua olla lähelläkään ko. aluetta tietyistä syistä.

Viime viikolla taas en treenannut ollenkaan omien syiden takia.

Ei näin. Pitää yrittää taas kotona käsipainoilla jotain, vatsalihaksia myös ja jotain pientä ehkä, mutta katsoo miten käsi jaksaa käsipainoja, en tiedä kannattaako hirveästi rasittaa. Varjonyrkkeilyäkään en henno tehdä...

Eihän tästä mitään tule. Noh, ainakin on edessä tuo tuleva Espanjan reissu isän kanssa vaan saattaa sekin venyä elokuulle asti...

Siitä oli puhetta että mahdollisesti tehtäisiin se autolla. Autolla Saksaan, sieltä ilmeisesti Ranskan kautta Espanjaan. Olis mahtavaa, vaikka aikaa veisikin paljon enemmän kun lentokone, näkisi siinä samalla Saksaa ja Ranskaa ja minä tykkään muutenkin matkustamisesta sen verran paljon että olisihan tuo mukava kokemus, mutta nähtäväksi jää miten tässä loppupeleissä tehdään.


Ja loppuun Clint Mansellin sävellystä. Tein pienen (ja huonon) road trip videon samalla tuon musiikin alle. Pieniä klippejä kun ajettiin Suomesta Ruotsiin ja sieltä jatkettiin suoraan Norjaan, Trondheimiin, kaupunkiin jossa asuin vielä 2-vuotiaana..

[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Maanantai

Kuva


Hmph. En nuku hyvin. Hieman herätyksen jälkeen mumisen itsekseni ja lampsin ulos ajamaan nurmikkoani - on minun talonmiesvuoroni... Muminaa... Jupinaa...

Tai no. Sen verran että katsoin ulos ikkunasta. Siellähän sataa - jätän suosiolla asian huomiselle.

Myöhemmin lähden lukkopainitreeneihin.

Treeneissä oli yllättävän paljon porukkaa. Kasvoja joita en ollut nähnytkään ja ilmeisesti vierailta paikkakunnilta. Tämä yllätti, mutta syynä ilmeisesti festivaali joka täällä Seinäjoella pian pidetään, matkustaneet sitä varten ja samalla tulleet treenaamaan.

Treenailtiin swiippejä joista olen aina tykännyt, vaikken niissä(kään) mikään hyvä ole. Paljon sparria tänään. Kokeilin parin ulkopaikkakuntalaisen kanssa, oli mukavaa kun oli eri kokoisia ja eri tyylisiä. Vaan erään kanssa kävi kipeästi armbarin kanssa. Eka armbar OK, taputin ja jatkettiin. Kohta jäin taas armbariin, puolustukseni kun on niin heikko, ja nopeaa teki kipeää vaikka nopeaa taputin. Pidinkin sitten taukoa 10min ja otin yhden painierän kipeällä kädellä jota en juurikaan käyttänyt. Nyt kotonakin tämä käsi on vieläkin kipeä.

Tämä treeniviikkohan alkoikin upeasti... Etenkin kun nyt en ole muutenkaan varmaan treeneihin menossa kun sinne tuskin ketään tulee kun on nuo festivaalit ilmeisesti huomenna tai ylihuomenna... Ja itse en halua olla lähelläkään ko. aluetta tietyistä syistä.

Viime viikolla taas en treenannut ollenkaan omien syiden takia.

Ei näin. Pitää yrittää taas kotona käsipainoilla jotain, vatsalihaksia myös ja jotain pientä ehkä, mutta katsoo miten käsi jaksaa käsipainoja, en tiedä kannattaako hirveästi rasittaa. Varjonyrkkeilyäkään en henno tehdä...

Eihän tästä mitään tule. Noh, ainakin on edessä tuo tuleva Espanjan reissu isän kanssa vaan saattaa sekin venyä elokuulle asti...

Siitä oli puhetta että mahdollisesti tehtäisiin se autolla. Autolla Saksaan, sieltä ilmeisesti Ranskan kautta Espanjaan. Olis mahtavaa, vaikka aikaa veisikin paljon enemmän kun lentokone, näkisi siinä samalla Saksaa ja Ranskaa ja minä tykkään muutenkin matkustamisesta sen verran paljon että olisihan tuo mukava kokemus, mutta nähtäväksi jää miten tässä loppupeleissä tehdään.


Ja loppuun Clint Mansellin sävellystä. Tein pienen (ja huonon) road trip videon samalla tuon musiikin alle. Pieniä klippejä kun ajettiin Suomesta Ruotsiin ja sieltä jatkettiin suoraan Norjaan, Trondheimiin, kaupunkiin jossa asuin vielä 2-vuotiaana..

[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Mika »

Hyvä video. :peukku:

Räntäsade oli...jotain, mutta koira pelasti. :D
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Hauska koira, ei videossa tosiaan näy välttämättä, mutta oli laatikkokasan päällä missä oli mm. mun laukku. Koira on oppinut aina menemään makoilemaan laukkujen päälle kun yhdistää tuon laukun ottamisen lähtöön. Aina yrittää siis tuolla tavalla estää että vieraat lähtevät. Teki samaa naapurin laukulle joka kävi siinä, siitä päältä sitten katseli surullisin silmin...

Tuon koiran pentu taas on kans aika jekuttaja, oppinut seisomaan kahdella takaraajalla ja etutassuilla tekee rukoilemisliikettä tavallaan, tuolla tavalla kerjää ruokaa, en tiedä mistä se tuon on oppinut.

On ne koirat melkosia otuksia
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Jaa, isä oli käymässä ja lähtiessään aattelin että lähen mukaan. Eli Seinäjoelta jatkettiin Vaasaan, sieltä otettiin laiva Umeån kaupunkiin, sieltä jatkettiin autolla Trondheimiin missä nyt ollaan oltu aamu viidestä asti, lähetään kohta täältä Norjasta takaisin Ruotsiin, tehään Ruotsissa muutama homma ja sitten takaisin Suomeen, ehkä perjantain kohilla. Tuli valvottua tuossa sellaiset 41 tuntia, siitä 3h oli nukkumista autossa noin 10 sek - 5 min välein heräten ja välillä parikymmentä minuuttia valvoen

Espanjan reissua oottelen tässä kovasti, eka reissu tulee olemaan Malagaan

Hetkeen ei ole taas treenattua tultu, se vähän harmittaa kyllä. Muutenkaan ei tunne itseään kovin skarpiksi fyysisesti, ei ole pitkään aikaan tuntenutkaan

[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Vaan ei siinä, matkat jatkuu!


Ohessa minä yleensä


Kuva


Mutta nyt jotain muutosta tähän. Lähden tänään pienellä matkalle isäni kanssa. Norjaan ja Ruotsiin taas vaihteeksi. Mutta sieltä autolla jatkamme syntymäpäivänäni Tanskaan, Tanskasta Saksan puolelle, sieltä matka Hollannin ja Belgian läpi Ranskaan ja Ranskasta sitten Espanjaan.

Espanjaan on osa perhettäni muuttamassa, minuakin on kyselty. Olen ajatusta jo 2012 vuodesta miettinyt, vakavastikin. Ei minulla ole juuri ketään tai mitään minkä takia tänne jäisin. Tuntuu että olisin hoitonikin jo käynyt läpi tarpeeksi useaan kertaan... Vaan muutama juttu tietysti vielä täällä mitkä täytyy hoitaa kuntoon, tiedä sitten kauanko niissä menee...

Minulla olisi muutamia etuja tuohon muuttoon liittyeen. Ei se silti niin yksinkertaista toki olisi, mutta olen nähnyt sen ettei se mitenkään mahdotontakaan ole. Mutta pitää edelleen miettiä asiaa ja siihen liittyviä juttuja

Mutta nyt... Vihdoin aika nauttia. Matkustuksesta tykkään. Kiva että tälle vuodelle tuli edes jokin asia mikä toi sitä aitoa iloa elämään


[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Reissulta kotouduttu, yli 10.000 kilometriä takana autossa istumista, ei tunnu missään! :D

Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Hollanti, Belgia, Ranska ja Espanja. Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa tuli vietettyä eniten aikaa.

Matkaan oli muitakin syitä kun huvi. Voi olla että muutto tulee pois Suomesta. Ei pää kestä täällä ja mahdollisuus on lähteä. Mielestäni kannattaa yrittää... Ja ainahan sitä takaisin pääsee.

Uusi kone, kannettava ja näyttökin tuli hommattua. Ja muuta tavaraa. Materialisti iloitsee.

Muutenkin ollut ihan jees olo viime aikoina. Vaikka tunne pian pois meneekin, olen silti hyvin tyytyväinen viimeiseen pariin viikkoon

Treenit jääneet turhan paljon pois, salillakin tuli vain kerran käytyä. Läskiä kerennyt, mutta sitä se on.[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Tiistai

Paluu treeneihin. Oli ikävä haava tulehtunut alkukesästä, enkä treeneissä käynyt. Sitten kävinkin Norjan reissulla ja myöhemmin Euroopan reissulla. Ja kotiin tullessa en vain rehellisesti sanottuna käynyt kun olotila on ollut sitä luokkaa että on mieluiten istunut vain kotona mihinkään lähtemättä.

Noh, painoa on tullut ja treeneihinkin haluaa joten pakotin itseni ylös. Sparripäivä oli ja auta armias miten väsynyt sitä oli jo toisen ja etenkin kolmannen ja sen jälkeisellä sparrierällä. Pientä kevyttä sparria, mutta poltteli sisuksissa niin. Heikkoa, kerrassaan heikkoa.Keskiviikko

Kotona lihaskuntoharjotteita, vatsoja, haukkareita, hammereita sekä punnerruksia. Yöllä kävin lenkillä. Tai no. Siihen asti että pääsin takapihalleni olin siinä tunnelmissa. Satanuthan siellä oli taas vaihteeksi, joten peruin lenkkisuunnitelmani kuten tein sunnuntainakin ja lenkin sijasta lähdin pyöräilemään...Torstai

Nyrkkeilyä, pädien lyömistä ja sparria. Pyhä väsymys sentään... Mutta toisaalta tällaistahan se on aina ollutkin, silloinkin kun tuli aktiivisemmin liikuttua kun nykyään. Väsymys, sparrissa naurettavan huonosti pärjääminen sekä lopulta päänsärky. Hmph.

Mutta ei siinä. Eräs vetäjistä kysyi kiinnostaisiko minua otella helmikuussa. Tämä sai hyvän mielen aikaan. En valitettavasti enää tuolloin asu täällä, mutta ylipäätänsä tuo että kysyttiin tuntui hyvältä. Olen hävinnyt seuran nimissä paljon vaparissa, enkä voittanut kuin kerran. Sama lukkopainissa. Silti vaikken mitenkään hyvin ole seuraa edustanut, ollaan valmiita mua treenaamaan seuraavaan koitokseen. Muutenkin haluan pisteet antaa MMA Seinäjoelle kaikesta mahdollisesta. Missään en ole tuntenut yhtä mukavaksi treenaamista. Ja vaikken aina tunne olevani kuin muut enkä paljoa puhu niin aina on ollut tervetullut olo. Good stuff.Perjantai

Salille. Vähän sitä sun tätä. Leukoja, penkkiä, hauiskääntöä, pec deckiä, hammereita ym.

Kotona tein ruoaksi jasmiiniriisiä, lihasuikaleita joidenka mausteeksi cayennea, lihamaustetta sekä cajunia. Paprikaa ja sipulia sekaan. On muuten yllättävän hyvää ruokaa.
[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua. Muutin pois Suomesta, nyt viettelen aikaa Espanjassa, Norjassa ja satunnaisesti Ruotsissa. Kamppailulajitreenit on jääneet nyt taakse, mutta aion jatkaa tulevaisuudessa. Espanjassa olis parin sadan metrin päässä potkunyrkkeilyä mutta vielä tuo kielimuuri ahdistaa sen verran ettei oo tullu uskallettua sinne menemään. Innostusta kuitenkin on, paikassa on mm. kisoilijoita joten kisamahdollisuuksiakin varmaan olisi tulevaisuudessa. Tuskin menestyksen kera kuitenkaan, mutta kisa kun kisa :D

Painoa on liikaa, mutta sillon tällön tulee lenkkeiltyä. Satunnaisesti käynyt salilla kun voinut, mutta etenkin täällä Norjassa se on törkeän kallista. Espanjanssa tein jotain hyvin harvinaista ja kävin hieronnassa. 25€ / tunti. Teki erittäin hyvää hartijoille ja niskalle jotka olivat totaalijumissa. Myös pääkivut lakkasivat muutamaksi päiväksi, en tiedä tosin oliko tämä suorana syynä vai jokin muu sitten. Ajattelin jatkaa siellä hieronnassa käyntiä kerran viikossa, 14€ saa puoli tuntia. Ei veisi vararikkoonkaan moinen...

Vaparin tilanne Espanjassa on toki jotain ihan muuta. Jalkapallo on siellä kiistaton kuningaslaji ja harva tuskin edes tietää mitä MMA on. Mutta jonkinlaista skeneä sieltäkin löytyy, joten ehkä pääsen sielläkin ottelemaan. Häviötä odotan, mutta nyt on se muutos että jotenkin miellyttää ajatus seikkailuna tällä kertaa. "Helvetti, täällä mä oon, ulkomailla ottelemassa.". Mutta eihän tuota vielä tiedä tuleeko tuo edes tapahtumaan, kunhan haaveilen

Kuten aikaisemminkin kun mentiin Suomesta Espanjaan autolla, tehdään sama reissu uudelleen, mutta nyt Norjasta. Poiketaan tosin Ruotsin puolella bisneksiä ensin hoitelemaan. Pitkä on matka ja kestää, mutta mukava nähdä vähän Eurooppaa taas ja tällä kertaa vähän enemmän aikaa pysähtyäkin ja tutustua ympäristöön ;) Saksa ym. kiinnostaa. Ranska ei niinkään. Espanjan pohjoisen pienet kylät/pikkukaupungit oli kivoja.

Tässä lisää kuvamateriaalia sekä viime kesän reissusta että vähän tuoreimmista maisemista

[video][/video]

Anyways, mukava käydä taas tälläkin sivulla. Kamppailulajin seuraaminenkin oli jäänyt vähän vähemmälle, mutta nyt teen paluuta silläkin saralla. Cotto vs Canelo matsia odotin kovalla innolla. Uskoin Cotton pistevoittoon vaikka moni Cottoa epäili. Saul sen voiton lopuksi vei, mutta mielestäni Cotto otteli myös hyvin. Undercardilla ollut Miura vs Vargas oli loistava ottelu. Rigondeauxiin petyin.

Vaparissakin paljon puhuttu Aldo vs McGregor lähestyy. Vaikken tästä ihan niin hypettynyt olekaan kuin moni muu fani, on tämä silti minunkin mielestäni mielenkiintoinen ottelu. Myös Gloryn eventti Hollantiin lähestyy joten tällä saralla olen mielissäni kamppailulajifanina. Nyrkkeilyssä toivon kovasti Bradley vs Cotto ottelua jokin kaunis päivä

Vielä kerran iso kiitos MMA Seinäjoelle kaikesta, viimeisen kerran kun kävin treenejä katsomaan ja sain vähän sparratakin toi oikein hyvän mielen. Olen muutamassa paikassa vähän treenaillut, mutta missään ei ole tuntunut niin hyvältä kun Seinäjoella. Sieltä aina sain apua ja kysyttiin aikoinaan että haluanko tulevaisuudessa otella. Tämä on edelleen yksi elämäni parhaita asioita

Ensikertaan

Kuva

:yinyang:
There is no peace, no release, no cure for this disease
Kuvake
Disturbed
etupotkija
Viestit: 753
Lauteille: Lokakuu 2011
Paikkakunta: Europa

Disturbedin häiriintyneet hetket

Viesti Disturbed »

Tulin Norjasta Espanjaan ja olen noin viikon ollut. Kerrassaan uskomattoman helpottava olo kun saa olla yksin. Muuton jälkeen en ole saanut vuorokautta yksin viettää ja introverttimäinen luonteeni vaatii sitä, usein vieläpä paljon (päiviä, viikkoja kerrallaan). Isä tulee Joulun jälkeen käymään ja sitten lähdetään pian taas Norjaan siin tammikuun puolivälin aikoihin.

Alunperin aikomuksena oli viettää Ruotsissa Joulu yksin, halusin edes ko. päivän viettää yksin kun ei muuten pystynyt, mutta nyt kun pääsin ennemmin tänne kuin ajattelinkaan, saan olla rauhassa hyvissä määrin. Mutta eräs Norjalaismies kutsui vaimonsa luokse tulemaan Jouluksi, ruokaa, hyviä juomia ja muuta luvassa. En valita, sillä saan olla silti paljon yksin täällä ja tuo oiva Norjalainen mies ja hänen Brasilialais-Espanjalainen vaimonsa ovat huippuihmisiä, hakivat minut lentokentältä yö kahden aikaan, eivät huolineet maksua ja ovat kaikinpuolin mukavia ja tekevät loistoruokaa.

Reissusuunnitelmat menivät vähän uusiksi ja tällä hetkellä hieman kaoottinen tilanne, mutta ei se mitään. Ainakin tuo Jenkkireissu Arizonaan on varma homma, se ensivuoden syksylle, me gusta.

Isä kun tulee käymään tuo mukanaan treenikamppeita, uudet nyrkkeilyhanskat ym. Tuo vastapäätä oleva sali kiinnostaa, mutta laitoin sinne muutama päivä sitten Englanniksi viestiä, ei ole tullut vastausta joten oletan ettei sielläkään Englantia puhuta. Oma Espanjankieleni on ei-niin-hyvää... Yo no hablo Español muy bien ja sitä rataa... Noh, pikkuhiljaa kuitenkin.

Lenkkeilyä tulee täällä tehtyä. Aina se on yöaikaan (ja yöaika ulkona muutenkin) kiinnostanut enemmän kuin muutoin. Jotain hienoa siinä vain on. Täällä tosin hikoilee huomattavasti kun ei varsinaisesti kylmäkään ole, edes yöaikaan. Tähdet loistavat kirkkaina, mutta muutoin on pimeää ja rauhallista. Kissoja näkyy välillä tuolla juostessa myös.

Viimeaikoina olen yrittänyt panostaa hieman tuohon kehonpaino harjoitteluun, harmikseni olen huomannut siinäkin tulleeni heikoksi. Ennen sain tehtyä reippaasti 8 toistoa hyvällä vauhdilla tuota liikettä missä menen käsille seisomaan jalat seinää vasten ja ikään kuin teen punnerruksia tuossa pystyasennossa pää alaspäin. Nyt niitä tulee 3-4 ja silloinkin tekee hartiat/olkapäät kuolemaa ja hyvin vaivalloinen on liike...

Punnerruksia menee sama määrä tosin. Tavoitteena on pudottaa painoa ja pikkuhiljaa tuo näkyy toimivan. Kunnes taas tulee seuraava iso henkinen takaisku ja sitä sitten paikkaillaan ahmimalla :smt003

[video][/video]
There is no peace, no release, no cure for this disease

Seuraajat

Kuvake
Disturbed
Kalle Toroska