Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta musiikista, elokuvista, kokkaamisesta, autoista ja kaikesta muusta.

Viimeisin katsomasi elokuva

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Atticora
munillepotkija
Viestit: 946
Lauteille: Heinäkuu 2013
Tykännyt: 15 kertaa
Tykätty: 3 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Atticora »

Toi Highwaymen täytyy katsoa, kiitos vinkistä. Netflix on tullut koluttua läpi, harvoin sieltä mitään löytää enää.

Marvel-leffat on kuin liikkuvia sarjakuvia, syvyyttä riittää nilkkoihin asti. Senpä takia voisi sanoa, että kehno näyttely tavallaan kuuluu asiaan. Onhan siellä välillä jotain, kuten Magneto (Ian Mckellen, mm. Gandalf) ja Batmanissa tietty on ollut hyviä Jokereita. Sitten se, että niihin liimataan päälle jotain menossa olevia trendejä niin että liisteri roiskuu. Esimerkkinä metoo-voimaantuminen Endgamen loppukohkauksessa - tämä on tietysti hyvä asia, onhan jo korkea aika vähän ravistella setämiesten rakenteita niin että tissit heiluu. Tuskin itsekään niistä piittaisi liiemmin, ellei olisi herkässä iässä pilannut tyylitajuaan hämiksillä ja ryhmä-x:llä.

Joaquin Phoenix onkin muistaakseni seuraava Jokeri ja saa toimia aasinsiltana viimeksi eilen katsomaani elokuvaan, Woody Allenin ohjaama ja käsikirjoittama Irrational Man (häviää Areenasta varmaan tänään). Phoenix on leffassa elämään kyllästynyt filosofian opettaja, jolla on pääpiirteittäin aika korkea moraali (ei esim. pane opiskelijatyttöjä). Sitten hän löytää elämänilon, mutta, tämän seurauksena moraali alkaa rapista kuin laatat nousussa olevan avaruussukkulan kyljestä.
Hyvää: musta huumori. Erikoista: olen aina ihmetellyt, miten Allenin leffoissa näyttelijät usein ovat kuin kopioita siitä vinkuvasta ja lässyttävästä hahmosta. Minua ei sinällään häiritse, mielestäni jotkut Woody "metoo" Allenin leffat on ihan sikahyviä, on näppärää juonta (vaikka Match Point) tai saa nauraa vatsa kippurassa (Mitä kaikkea oletkaan aina halunnut tietää seksistä, mutta et ole rohjennut kysyä). Tämä ei ollut sikahyvä, mutta asetelma kyllä mietitytti leffan jälkeenkin. Vieläkin vähän.

Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 17265
Lauteille: Joulukuu 2007
Tykännyt: 86 kertaa
Tykätty: 48 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Lasse Candé »

Setäkerhosta, huomenta. Katselin eilen Ocean's Eightin.

Jotenkin pätkä ei onnistunut tekemään taustatarinoista mielenkiintoisia ja henkilöhahmojen esittelyt jäivät about tekemättä. Mikä sitten olikin ihan ymmärrettävää, koska ei kellään mitään väliä oikein mitenkään päin ollut. Hakkeri jotenkin nousi hieman muita mielenkiintoisemmaksi, koska oli selkeä työkuva. Muut vain olivat läsnä.

Sitten loppua kohden juoneen tuli todella tyhmiä ja turhia elementtejä. Ja pääjuttu oli todella huonosti myös laitettu mukaan sellaisella tavalla, ettei kyllä oikein yhtään kiinnostanut päähahmon ristiretki.

Leffa toimi sellaisena normaalina Ocean's (numero) -tyyppisenä "suunnitellaan keikka ja toteutetaan se, samalla kun musa soi" -leffana keskinkertaisesti, ajaen tuon asian ja ajalle sai vastinetta. Mitään fiiliksiä se ei kuitenkaan tarjonnut ja oli loppua kohden kömpelö juonessaan.

Voi tietty olla että setämiehet eivät vielä ole valmiita sille että vahvat naiset tehtailevat rikoksia ihan itsenäisesti ja kostavat miehille...

Kuvake
luupää
päähänpotkija
Viestit: 6408
Lauteille: Marraskuu 2006
Tykännyt: 3 kertaa
Tykätty: 26 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti luupää »

Tuosta Hamerista vielä sen verran että kaveri oli oikeasti Wyatt Earp? Never heard of her luokan HC badass ja gunfighter. Tappoi 50-73 pahista, rauhoitti kaupunkeja, esti tuhatpäisiä lynkkasporukoita jne. Hänen naisolionsakin ampui ex miehensä ja osallistui uuden Miehensä rinnalla kostamaan saapuneiden exän sukulaisten lahtaamiseen.

Kerta kaikeaan ihana naisolio ja kodin hengetär!

Enivei ostin viikonlopuksi kirjan nimeltä The Epic Life of Frank Hamer, the Man Who Killed Bonnie and Clyde. NYT bestselleri.

Kuva

Miksei Hänestä ole tehty Costnerin Wyatt Earp tyylistä eepposta. Häh? Ja kun vauhtiin päästiin niin miksei ole tehty übernihilististä sotaelokuvaa 12. SS-Panzerdivision Hitler-Jugendin tuhosta normandiassa...saksalaisten päällystön näkökulmasta.

Vääryyttä! Kuolema vihervasemmistolle ja kolminkertainen eläköön edesmenneelle Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimelle!

:)

katar
kylkeenpotkija
Viestit: 1278
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 17 kertaa
Tykätty: 3 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti katar »

Meh, ja mä jatkan supersankarileffojen pällistelyä. Katsoin eilen Justice League leffan. Wonder Woman, Superman, Batman, Aquaman, Cyborg ja Flash laittavat hynttyyt yhteen, ensin tosin piti herättää Superman henkiin. Ilkeitä öttiäisiä riittää, pahis on sarjakuvamainen liiankin kanssa, läppä lentää ja pahis saa kylmää kyytiä. Jasom Momoa on komea kuin faan, mutta höttöähän tämä oli oikeen urakalla. :)
Frankly my dear, I don`t give a damn.

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 13592
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 40 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Kari Aittomäki »

No kiitoksia luupäälle tosta Frank Hamerista, ompas kauhia murhaveikko.
Ja saksalaisten aikaansaannoksista viimeisten isojenbileitten aikaan sais tottatosiaan aihioita kymmenille ja kymmenille leffatuotoksille.

Kiitoksia Lasselle Oceans8-valotuksesta, oon sitä harkinnut mutta päätä painaa tuo Ghostbustersjuttu joka oli kyllä ohilyönti.
En oikeenjaksa uskoa että edes nuo naiset saavat Oceansiin samaa hehkua kuin Soderbergh ja jätkät. Mutta kattelen kun kehtaan.

Justice Leaguesta piti oikeen katsastaa traileri.. näyttääpi siltä että pitäs tietää edelliset tarinat että vois väijyä.
Kun mulla ei ole edes sitä onpashyvännäköinen-juttusta käytössä, ne roolipuvut mimmeilläkin on vaan jotenkin vierasta olemista. Ei paneta.

Kattelin tänään silmäluomien sisäpintoja. Tuli nuni heti leffan alkumetreillä. Sääli, Benedict on kiinnostava sälli.

tapsaattori
kylkeenpotkija
Viestit: 1013
Lauteille: Heinäkuu 2016
Etulaji: keppijumppa
Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Tykännyt: 5 kertaa
Tykätty: 14 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti tapsaattori »

Justice League on hajuton ja mauton. Pidän siitä teräsmiestä näytelleestä muttei se pelasta hommaa.

Viimeksi katoin Interstellar. Elokuvassa maapallo on muuttumassa elinkelvottomaksi, viljelyskasvit kuolee ym. ikävää ja ratkaisuita katsellaan madonreiän toisella puolella olevista planeetoista.
Pahasti vierastin aluksi kehystarinaa, mutta hommaa kerrotaan kuitenkin kivasti ja näyttelijät on päteviä. Elokuva on loppujen lopuksi aika rehtiä scifiä ja suhteellisuustta ja aikaa pohdiskellaan samantyylisesti kuin esim. star trekissä, kevyesti ja viihteellisesti muttei kuitenkaan ärsyttävästi.

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 13592
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 40 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Kari Aittomäki »

Interstellaria katselin pätkän matkaa tossa aika sitten mutta koska en päässy mukaan heti alusta, jätin taustalle ja tulin värkkäämään juttuja tähän puuhahuoneeseeni. Mukava kun ei ole määräilijöitä sisustuksen suhteen, voi laittaa juttuja minne huvittaa.
Hyvä musiikki Interstellarissa ja totisesti osaavat näyttelijät.
Pitää katsella tossajoskus, vaikka nuo aikajatkumopähkäilyt onki mulle vähä sellasta jaahas-osastoa.

Tänään ei tullut telkusta yhtäänmitään katselunarvoista joten palasin lättykirjastoon ja kattelin Hyvän varkaan.

Kuva

Neil Jordanin ohjaus vuodelta 2002 ja on remake JP Melvillen Bob le Flambeur'sta.
Ja koska Melville on Kuningas ei tämäkään voi olla muuta kuin tyylikäs ja hieno ja silti lihallinen, kuin välimeren yö noissa rantakapupungeissa.
Nolte tekee parhaan roolinsa ja onnistuu olemaan omalla rouhealla tavallaan tyylikäs, eurooppalaiset ovat juuri niin viileitä kuin voivat olla ja jopa arabit ja marokkolaiset istuvat tarinaan. Onneks turkkilaisia ei muutaku vilahtelee.
Ranskalaista kovuuttakin tuodaan esille aivan mahtavasti, siihen harva ei-ranskalainen pystyy. Mutta Jordan onki irkku.

Venäjäntyttö Nutsa Kukhianidze on kerrassaan mahtava. Kovanahkainen teinih.uora, äidillinen huolenpitäjä ja timanttisilmäinen muusa ja onnenkääntäjä.
Tosi hieno tarinankaari on hetkestä jossa onnensa alamaissa kulkeva Nolte kertoo heidän molempien olevan kadotettuja sieluja, lost souls.
Ja sitten kun se onni kääntyy.. Huhuh.

Kunnon leffaa, tarinalla ja kehityskaarilla, jutussa on monta tarinaa ja aina ei kaikki suju kuten suunniteltu ois.
Hiukan haittaa että jengi puhuu Ranskassa englantia.

Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 17265
Lauteille: Joulukuu 2007
Tykännyt: 86 kertaa
Tykätty: 48 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Lasse Candé »

Vihdoinkin Nälkäpelit viimeistelty.

Ensimmäinen on hyvä ja loput huonoja. Tai sanotaan niin, että lopuista löytyy vähän hyvää, mutta yksikään ei ole riittävän hyvin paketoitu leffaksi.

Täytyy silti sanoa, että tykkään siitä Katniss Everdeenin hahmosta, joka ajallemme epätyypillisesti on laskelmoidun hyvä. Kässäri onnistuu pelaamaan homman aina niin ettei hänen tarvitse tehdä kai yhtään hyvyytensä kannalta kyseenalaista tappoa, vaan aina homma hoituu hänen puolestaan jotenkin.

Ehkä ennen kaikkea tämä on tärkeä ilmiö tuossa naissankarikeskustelussa, koska hahmo yhdistelee paljon perinteisesti miehille laitettuja seikkailuelementtejä perinteisesti naisille laitettuihin hoiva- ja muihin pehmoiluihin. Ja oikeastaan onnistuu tässä kaikessa aika hyvin, mikä näkyykin leffasarjan suosiossa. Ocean's 8:n "ämmät on äijiä" -meininki ei oikein pelitä. En nyt muista näinkö tuota Ghost Bustersia, mutta mimmini väittää tuolla että näin. Kai se sitten oli niin huono että on pyyhkiytynyt muistista.

Laajempaan ilmiöön Bondeine Star Warseineen, varmaan tullaan näkemään armottomia mokia, mutta lopulta tervettä kehitystä missä kaikki sekoittuu ja kaaoksesta nousee aina välillä joitain loistavia elokuvia ja useita huonoja. Kuten tähänkin asti. Toivottavasti eivät mokaa James Bondia, esim millään näkymättömillä autoilla tai muulla mistä sarja ei voi toipua. :D

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 13592
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 40 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Kari Aittomäki »

Nälkäpelit lentää siihenasti että aletaan funtsailla vallan korruptoivaa vaikutusta.
Kovin kunnianhimoista kerrontaahan ne leffat toki on jota pitää kunnioittaa. Jättiläistuotantoja aivan hengästyttävissä määrin. Upeita kuvavyöryjä.
Aivan fantastista näyttelijätyötä, Jennifer Lawrence on käsittämätön.
Mä rakastuin häneen Winters Bonessa ja on hän kyllä melkoinen. Jopa niissä X-miesjutuissa.

Katniss on onnistunut hahmo, tinttimäisen puhdas sielu joka katselee ja reagoi ja on aina omien ratkaisujensa tekijä. Vaikka näennäisesti suostuukin manipuloitavaksi.

Naissankareista, kyllä ne minusta on olleet jo vuosikymmeniä vakiokerrontaa. Mutta hiukan oudoilla jengoilla, siten että tässä ois supermalli joka pätkii miehiä turpiin. Eli hahmot perustuvat miehisiin, jopa sovinistisiin hahmotuksiin ja arvoihin.
Virkistävähkö poikkeus oli Michel Pfeifferin Kissanainen Batmanin paluussa 1992, hahmo oli ylösnoussut duunarimimmi joka löysi itsestään uusia puolia.
Tottakai isoa osaa pelasi Pfeifferin seksipitoisuus mutta kaikkiaan hahmo oli aika harleyquinn. Joka sekin hahmo oli turhan porno.

Aivan ykkönenhän naissankareista on Sigorney Wieverin luutnantti Ripley Aliensissa 1986.
Luja, suorituskykyinen, erittäin nainen ja äiti mutta myös johtaja, tiedonkerääjä, selviytyjä ja soturi.
Se hahmo laskeutumassa Helvettiin hakemaan pientä tyttöä on Kaikkien Aikojen Leffataistelija.
Mua kutittaa se että hahmon painotukset ovat selvästi velkaa Rambolle.
Joka jenka lie vaikutti siten jotta Oscari jäi vain ehdokkuudeksi. Voiton vei Marlee Matlin ja omppu jokaiselle joka muistaa googlettamatta hänet tai edes sen leffan Children of a lesser god. Vaikka laadukas onkin.

Mä katsoisin että Katniss on tietoisesti rakennettu ltn Ripleytä soveltaen mutta vähemmin ikäänkuin eväin.
Kyllä tykkäsin Jenniferistä ja ekaleffasta kovastikin.

TÄssä ois väijymisen arvoinen analyysi Aliensista ja Ripleysta siinä.
Kun minäkin olen ikäänkuin feministi.Juu vähä pitkä paitsi heillemeille ketä kiinnostaa.

Tänään katselin Armomurhaajan ja olipas jep jauhettava.
Kattelen vielä pari kertaa ja avaudun sitte, senverran oitää sanoa että helevetin rohkea, valottaa varovasti näitä hoitajamurhaajia ja sitäkin vaan sivutarinana.

Atticora
munillepotkija
Viestit: 946
Lauteille: Heinäkuu 2013
Tykännyt: 15 kertaa
Tykätty: 3 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Atticora »

Hyvin mielenkiintoinen ja asiantunteva, suosittelen muillekin. Ja hyvä nosto tähän voimaantumiskeskusteluun. Kaikki koulun pojat fanitti Ripleytä viimeistään Aliensin jälkeen. Se eka oli kyllä hyytävä, hyvinkin vielä juniorina ihastuin saman tien elokuvan verkkaiseen ahdistukseen. Siihen aikaan ei nuoria vielä ihan oltu keretty marinoimaan jatkuvilla aistiärsykkeillä, niin pari vilahdusta alienin hännästä riitti sekoittamaan pään pitkäksi aikaa. Rockradiokin taisi tulla kerran viikossa, sormet täristen rec-nappulalla sitäkin odoteltiin.

Katsoin napapiirin sankarit 3: Aika turha, eipä juuri naurattanut. Taneli Mäkelä heitti leffan parhaan vitsin (spoilerivaroitus): "Kuinka monta äänimiestä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?" - "Yksi-kaksi. Yksi-kaksi... Äänimiestä". Lapin murre oli kiva yksityiskohta, kuten myös Pamela Tola.

Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit: 5670
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Tykännyt: 12 kertaa
Tykätty: 20 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti AlexMachine »

Atticora kirjoitti:
syys 16, 2019, 05.33
Hyvin mielenkiintoinen ja asiantunteva, suosittelen muillekin. Ja hyvä nosto tähän voimaantumiskeskusteluun. Kaikki koulun pojat fanitti Ripleytä viimeistään Aliensin jälkeen. Se eka oli kyllä hyytävä, hyvinkin vielä juniorina ihastuin saman tien elokuvan verkkaiseen ahdistukseen. Siihen aikaan ei nuoria vielä ihan oltu keretty marinoimaan jatkuvilla aistiärsykkeillä, niin pari vilahdusta alienin hännästä riitti sekoittamaan pään pitkäksi aikaa. Rockradiokin taisi tulla kerran viikossa, sormet täristen rec-nappulalla sitäkin odoteltiin.
Alien oli kyllä loistava ja kestää uudetkin katselut. Yksi syy tunnelmaan oli ohjaaja Ridley Scott. Hän ei kertonut koska Alien tulee (esim kun porukka etsi sitä pimeässä käytävässä) ja näyttelijöiden reaktiot olivat aitoja. Samoin kohtaus ruokapöydässä. Näyttelijät eivät tienneet miten kohtaus loppuu ja lisäksi Scott käytti aitoja eläinten sisuskaluja kohtauksessa. 4 kameraa ja yksi otto.


Kuva
People are what they do, not what they say, not what they think, not what they pretend to be.

katar
kylkeenpotkija
Viestit: 1278
Lauteille: Tammikuu 2008
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt: 17 kertaa
Tykätty: 3 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti katar »

Toi eka Alien on kyllä järjettömän hyvä. Ja nimenomaan toi kohtaus, missä se ölliäinen tunkee sieltä vatsasta on omiaan painaisia aiheuttamaan kelle vaan. Vallankin niille näyttelijöille... Kiva ylläri, sano.
Kattelin taas supersankaripätkiä, eli Avengers Endgame. Odotin vähän enemmän kuin sain. Chris Evans on kyllä niin Herra Kapteeni roolissaan, että. Ja Robert Downey Jr :ihq: ja sen
paljastus:
kuolema
oli aika :o . Mä kyllä näin ton paljastuksen jossain, yllättävän vähän sitä oli spoilattu. Onneks. Ihan katsottava, pari ylläriä oli mukana.
Frankly my dear, I don`t give a damn.

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 13592
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 40 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Kari Aittomäki »

Alien on järkyttävän hyvä, ja Aliensin järkky tehokkuus lähtee just siitä että se jatkaa tarinaa hyvin loogisesti ja samalla rytmillä mutta aivan erilaisin keinoin. Alien on silkkaa kauhua, Aliens on tehokasta sotaleffaa.
Ohjaajat Scott ja cameron ovat todella mestarismiehiä.

Voivoi kuinka taitavasti Alien on rakennettu, rytmi, scifi ja duunarimentaliteetti ajavat tarinan sisään.
Suora viittaus Starwarssiin, lentoasema on rähjäinen ja sitä ylläpitävät rähjäiset korjausmiehet.
Harry Dean Stanton ja Yaphet Kotto ovat meheviä hahmoja, kerrassaan.
Mutta ja ennen kaikkea, Ridley Scottin ohjaus on fantastista.
Vaikka vaan tässä määrittelyssä ja tarinanmäärittäjässä, kun joka leikkaus ja ilme kertoo hahmojen välisistä suhteista ja hahmon ytimestä.
Etenkin Ian Holmin arvioivat katseet kertovat että tämä veikko taitaa pelata merkityllä pakalla.
Duunarit toimii, kippari myös ja upseerit änkkää. Myös Ripley.
Ashilla eli Ian Holmilla on tietoaavistus tapahtuvasta, vaikka eturivissä häärääkin.John Hurt on kyllä valtava latauksessaan.
Fantastista leikkausta ja spontaania näyttelyä, tottakai näyttelijät tiesivät suunnilleen mitä tapahtuu mutta goren määrä taisi yllättää.
Kyllä sitä äimättiin silloin kuin tuo tuli, jopa MAD-lehti esitti positiivisesti.

Kuva

Jos jotku nuoremmat ei tunnista niin tuo pälliäinen on Muppet-shoun Kermit.
Repivän hauskaa.

Pienen budjetin Alien oli myös halpiskauhun perinteitä toteuttava, se mitä ei nähdä pelottaa eniten.
Aivan parhaita leffoja ja kauhuleffoissakin kärkiviisikkoa.
Ja onhan se hirviö aivan päällikkö.

Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit: 13592
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola
Tykännyt: 9 kertaa
Tykätty: 40 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Kari Aittomäki »

Kattelin tuon telkustatulleen Liekeissä eli Burnt'n. 2015, Bradley Cooperin tähdittämä tarina vaikealuonteisesta mestarikokista.

Olipas mukava ja tyylikäs leffa, ei uskois että ohjaaja on ohjaajana varsin kokematon, enimmin tehnyt kässäreitä ja tuottanut.
Mutta ehkä siinä se näkemys on noin kypsynyt, kuljetus ja framet ja henkilöohjaus on tavattoman nautinnollisia.
Bradley Cooper alkaa olla aivan eturiviä, en muista yhtäkään ohilyöntiä.
Ja muutkin leffan hahmot ovat kovin kauniita, se sakemanni-spanski Daniel Brühl erittäinkin. Mutta hänhän on aina fantastinen.
Vaikuttavan voimakaspiirteinen ranskalais-noir Omar Sy on myös terästävä näky vaikka tekis mitä, hieno juttu että uransa on nousussa.
Ja se pakoillinen femme Sienne Miller on kertakaikkisen ihastuttava, oikea nainen ja teräsverkkoisen joustavantiukka mittaansakasvava mestariskokki.

Tämä leffa antaa taustaa näille kaikille ruoka-ohjelmille joita tulee, siis Michelin-maailmalle.
Se intensiteetti on kyllä sellanen koski joka viekoittaa, aivan jo vastakohtaisuudessaan.. Kun asiakkaille tarjotaan ylityylikästä viileyttä kaikkineen ja keittiössä on menossa hallittu, pysyvä kaaos jossa huippuammattilaiset luo taideteoksia uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.
SE on esittelevää elokuvaa.

Loppukuva voipuneentyytyv'äisestä pääveikosta Thames ja Tower Bridge taustana on musiikkeineen kaikkineen vaan Täyttymystä.
Kaunis ja tyylikäs elokuva, taitavasti jengattu ja jäntevästi esilletuotu.
Jep.

Lasse Candé
etupotkija
Viestit: 17265
Lauteille: Joulukuu 2007
Tykännyt: 86 kertaa
Tykätty: 48 kertaa

Viimeisin katsomasi elokuva

Viesti Lasse Candé »

Lainaan kokonaan, kun on mennyt aikaa ja mahtunut niin paljon muita leffoja väliin.
Atticora kirjoitti:
syys 6, 2019, 22.59
HArtaasti odottami tilaisuus päästä tarkistamaan Once upon a time in Hollywood koitti. Leffa oli pitkä (noin 2:40) ja hyvä kuin mikä. En lähde mitään arvostelua kirjoittamaan, kun en osaa.
Elokuvassa oli siis kuitenkin monia tasoja, välillä vaikka kuvattiin studiolla vanhoja kunnon länkkäreitä ja seuraavassa hetkessä lännenelokuvien kuvat ja tunnelmat olikin oikeaa elämää. Rekvisiita oli väliin oikein erinomaista. Vaihdeltiin kerrontatyylejä. Di Caprio ja Pitt pisti menemään ja sopasta keittyi pikkuhiljaa tosiaan oikea Hollywood-satu, jälleen monessa merkityksessä. Tästä olisi saanut vielä varmaan 100 kertaa enemmän irti jos tuntisi paremmin tuon ja aiemman ajan leffat ja henkilöt. Tarantinon rakkaus aihetta kohtaan tuli kyllä ilmi. Eli ei juuri valittamista.

Kuva

Di Caprio pisti menemään. Kuvituskuva.
Itsekin kävin katsomassa. Hieman harmitti että kun leffan ilmoitettu pituus oli 2 h 42 min ja leffa alkoi 14.05, niin piti rynnätä ulos heti kun lopputekstit tulivat ruutuun jotta ehdittiin viiden bussiin. Lopputekstit pamahtivat siis ruutuun 16.55. Missattiinko jotain?

Joka tapauksessa, Tarantinon ura on ollut hieno ja siihen mahtui erilaisia leffoja. Kill Billit olivat jotain ihan uutta ja se autopelleily meni hyvänä keskinkertaisuutena. Sitten tuli Inglorious Basterds joka onnistui vielä olemaan uudella ja samaan aikaan tutulla tapaa hyvä. Djangosta alkoi omasta mielestäni alamäki tai Ingloriousista, joka on vielä siellä mäen päällä. Jos alamäen Ingloriousista, Djangosta ja Hateful Eightistä ekstrapoloi, tullaan tähän uusimpaan.

Tarantinon pätkät ovat melkeinpä aina heränneet vielä jollakin uudella tasolla henkiin seuraavana päivänä. Ehkä tämäkin, mutta tuskin riittävän hyvin.

Valitettavasti leffasta ei voi oikein muuta sanoa, ilman että se spoilaisi jotain. Jos joku haluaa jutella, niin joutunee ottaa paljastus-tägit käyttöön...

Seuraajat

-JP-
AhabFoul
Kuvake
Aleksi T
Kuvake
AlexMachine
Anapiros
Anonyymi Apina
ArtoH
Atticora
Candy
Ciancell
Kuvake
Clancy B.
Kuvake
Dojon Jäykin
Elyna
Kuvake
finnjet
Kuvake
flammee
FTale
Kuvake
Fubarbarian
Giovanni-Di-Amore
harlinmoss
Heikki Haverinen
Hemmukka
Hirabayashi
Holopainen
htt
Kuvake
Invictus
Ispa
ivanjutila
Jaakko Suhonen
Jani Rantalainen
Kuvake
JanneKoo
Jasir
Kuvake
Joni Samanen
jonnybaba
Jonttu
Kuvake
Joutilas
judislotonline
Kuvake
Jussi Häkkinen
ka1
Kalo
Kari Aittomäki
Kataja
katar
Kuvake
kenttiensankari
Kuvake
Kerkko
kimmokammo
KingBuzzo
kivi
kojiro
Kuvake
Kompastelija
Kuvake
Kuhmu
Kuvake
KungFuPissis
Kuvake
Kyynikko
Lasse Candé
LauriS
leanshots
Kuvake
Leij0na
Loituma
Lowclass
Kuvake
Lumina
Kuvake
luupää
Lybeck
magamies
makelainen
Mariska
Kuvake
Marjapuuromies
Kuvake
MarkkuT
marks
Mika Pallari
Mika Tervo
MikkeM
Kuvake
mronkain
Kuvake
mronkain
Muerte
Nahkaparoni
NikoJT
Kuvake
ninja
Oar
obmijoy
Kuvake
Paanari
Kuvake
Pakkaslordi
Kuvake
Paliapna
pkka
Kuvake
Point
Kuvake
Pop27
Rahanpesijä
Reba
Kuvake
Riku Ähvä
Roku
rondotaylor
Kuvake
Ruukie
Kuvake
Räikkönen
Kuvake
Safor
Kuvake
sanppa75
Kuvake
Satsujin
Sheephead
shogun
Sitav Abdullah
Snake-Master
Kuvake
Snuskmumriken
socalled
Kuvake
Stick
Kuvake
sundaywarrior
T-T
Taijin harjoittaja
tapsaattori
Thelema
Kuvake
Throwback
Kuvake
Timpa
tmattinen
tohtorismies
Tomppaoffin
Tuoska
Tyrsky
Kuvake
vaaramies
Villi Sika
Kuvake
Wombattle
xYm
yloneha
Yrittäjä
zzkettu
Kuvake
Ôari