Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Kokkaaminen
Valvoja: Valvoja
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 18
- Viestit: 2510
- Lauteille: Heinäkuu 2016
- Etulaji: keppijumppa
- Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini
Kokkaaminen
- Pyrkele
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Olen opetellut umpioimaan kalaa tässä vuoden parin aikana. Tällä reseptillä olen onnistunu tekemään purkkimuikkuja jotka maistuu naisellekkin. Eikä nuorimmainenkaan näitä pois sylkeny.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kokkaaminen
Naiselle maistuvia purkkimuikkuja?
- Pyrkele
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Uskomatonta mutta totta.
Yllätyin itsekin.
Yllätyin itsekin.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
- Pyrkele
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 1999
- Lauteille: Huhtikuu 2006
- Paikkakunta: Rovaniemi
- Etulaji: Tai shin mun
- Sivulajit: Pena
- Takalajit: Mave
Kokkaaminen
Oho
Olipa työ- eikä fingerporimoodissa aivot
Eli ei
Ei maistu naiselle. Vaan suolalla, muikulle ja savulle
Olipa työ- eikä fingerporimoodissa aivot
Eli ei
Ei maistu naiselle. Vaan suolalla, muikulle ja savulle
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.
Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 42
- Viestit: 2049
- Lauteille: Tammikuu 2008
- Paikkakunta: Helsinki
- Etulaji: Thainyrkkeily
- Sivulajit: Potkunyrkkeily; nyrkkeily
Kokkaaminen
Frankly my dear, I don`t give a damn.
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 52
- Viestit: 16107
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Tässä koulukunnassa kai haetaan vahvoja makukomboja?
Kuinka herkkää se haetun balanssin tavoittelu on?
Eihän tossa tarvi olla ku ku pippuria taijotain liikaa ja tapli.
Kai.
Kuinka herkkää se haetun balanssin tavoittelu on?
Eihän tossa tarvi olla ku ku pippuria taijotain liikaa ja tapli.
Kai.
- Mjölnir
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 315
- Viestit: 24817
- Lauteille: Joulukuu 2005
- Paikkakunta: Valkeakoski
- Etulaji: Jyrki Saario Defendo
- Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
- Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
- Yhteystiedot:
Kokkaaminen
Ei se kovin tarkkaa ole. Käytän harvoin mausteiden kanssa mittoja vaan laitan kämmeneltä arviolla. Kannatta laittaa ensin liian vähän, maistaa, ja lisätä. Pois on vaikea ottaa.
Mutta treenaamisella oppii, mikä määrä mitäkin sopii minkä kokoiseen annokseen. Ja maistamaan että mitä tästä puuttuu
Mutta treenaamisella oppii, mikä määrä mitäkin sopii minkä kokoiseen annokseen. Ja maistamaan että mitä tästä puuttuu
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
-Psalmi 23:4 (modattu)
Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
- AlexMachine
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 57
- Viestit: 6443
- Lauteille: Elokuu 2006
- Paikkakunta: Vaasa
- Etulaji: Nyrkkeily
- Sivulajit: Sra, IDPA
- Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima
Kokkaaminen
Maustamisesta. Käytän kyllä suolaa, mutta aika varovasti. Lähinnä pastan keittämisessä, perunoiden keittämisessä, grillatussa lihassa yms.
Yritän sen sijaan käyttää mausteita ja tuoreita yrttejä taitavammin antamaan makua. Olen jättänyt pois kaikki valmiit lihaliemet yms.
Lisäksi suola - sokeri, hapan - makea yms eli vastakkaisilla mauilla saa ruokaan makua. Esimerkkinä vaikka karamellisoidut sipulit. Tai kalaa paistaessa saatan paistaa sitruunaviipaleet voin ja kalan seassa, jolloin sitruunassa olevat hedelmäsokerit karamellisoituvat ja antavat aivan uuden maun sitruunalle.
Karamellisoinnissakin ajoitus on tärkeä, alussa esiin tulevat toffeen maut, pähkinän ja hiukan makean rommin maut ja jos jatketaan liian kauan, sokerit palavat pois ja maku muuttuu kitkeräksi.
Sitten ihan perus ruskistaminen, joka osittain kulkee käsi kädessä karamellisoitumisen kanssa. Ruskistuminen on todella monimutkainen prosessi, johon liittyy olellisesti oikea lämpötila, nesteen määrä tuotteessa (tai lopputuotteessa/paljonko sitä poistuu), pelkistävien sokerien ja aminohappojen yhteistoiminta jne. Tässä vapautuu ilmesesti satoja maku- ja tuoksuaromeja, riippuen tuotteesta ja em. aineista, mikä tarkoittaa että taitavankaan kokin on todella vaikea saada aina 100% samanlainen tulos.
Ns molekyyligastronomia on kiinnostanut jo pitkään, eli lähestyn kokkaamista kemian ja fysiikan kautta.
Tässä on erittäin mielenkiintoinen blogi ja olen tämän rouvan kirjoja lukenut pari.
http://molekyyligastronomia.fi/blogi/
Yritän sen sijaan käyttää mausteita ja tuoreita yrttejä taitavammin antamaan makua. Olen jättänyt pois kaikki valmiit lihaliemet yms.
Lisäksi suola - sokeri, hapan - makea yms eli vastakkaisilla mauilla saa ruokaan makua. Esimerkkinä vaikka karamellisoidut sipulit. Tai kalaa paistaessa saatan paistaa sitruunaviipaleet voin ja kalan seassa, jolloin sitruunassa olevat hedelmäsokerit karamellisoituvat ja antavat aivan uuden maun sitruunalle.
Karamellisoinnissakin ajoitus on tärkeä, alussa esiin tulevat toffeen maut, pähkinän ja hiukan makean rommin maut ja jos jatketaan liian kauan, sokerit palavat pois ja maku muuttuu kitkeräksi.
Sitten ihan perus ruskistaminen, joka osittain kulkee käsi kädessä karamellisoitumisen kanssa. Ruskistuminen on todella monimutkainen prosessi, johon liittyy olellisesti oikea lämpötila, nesteen määrä tuotteessa (tai lopputuotteessa/paljonko sitä poistuu), pelkistävien sokerien ja aminohappojen yhteistoiminta jne. Tässä vapautuu ilmesesti satoja maku- ja tuoksuaromeja, riippuen tuotteesta ja em. aineista, mikä tarkoittaa että taitavankaan kokin on todella vaikea saada aina 100% samanlainen tulos.
Ns molekyyligastronomia on kiinnostanut jo pitkään, eli lähestyn kokkaamista kemian ja fysiikan kautta.
Tässä on erittäin mielenkiintoinen blogi ja olen tämän rouvan kirjoja lukenut pari.
http://molekyyligastronomia.fi/blogi/
The beatings will continue until morale improves.
- MikaM
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 23
- Viestit: 5303
- Lauteille: Marraskuu 2009
- Paikkakunta: Naantali
- Etulaji: Jumppa
Kokkaaminen
Veli todistaa väkevästi. Tuo balanssimaustaminen on ytimessä.
Itsellä on usein silloin, kun menen fiiliksellä, ennakkoon suussa maku, jota lähden hakemaan ja sitten vaan hommiin, kunnes se on pannulla myös.
Itsellä on usein silloin, kun menen fiiliksellä, ennakkoon suussa maku, jota lähden hakemaan ja sitten vaan hommiin, kunnes se on pannulla myös.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
RadioRock
- Kari Aittomäki
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 52
- Viestit: 16107
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Kokkola
Kokkaaminen
Kiitoksia, antoisaa.
Yksi ikävimpiä taantuma-ilmiöitä (vanheneminen) on makuaistin tylsistyminen.
Nykyään menee pullo tabascoa viikossa kun sitä yrittää saada soundeja mässyihin.
Yksi ikävimpiä taantuma-ilmiöitä (vanheneminen) on makuaistin tylsistyminen.
Nykyään menee pullo tabascoa viikossa kun sitä yrittää saada soundeja mässyihin.
Lauteilla
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 94 kurkkijaa