Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Pandemiat

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Kuvake
Kyynikko
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 3467
Lauteille: Marraskuu 2006
Paikkakunta: Helsinki
Takalajit: MMA, shootfighting, eurooppalainen jujutsu, Latosa escrima, Pekiti tirsia kali, judo, voimankäyttö.

Pandemiat

#106

Viesti Kyynikko »

luupää kirjoitti: maalis 17, 2020, 15.11
Seuraavanlaisia uutisia kun lukee, niin harmittaa entistä enemmän että asuu ja elää hysteerikkojen hallinnoimassa sosialistivaltiossa. Käsi sydämmellä...kuka potkulainen EI haluaisi koronan takia ostaa uuden .50cal tarkuuskiväärin, ar15 puoli- tai täysautomaatti karbiinin ja laatikkokaupalla ammuksia (varsinkin 3 tuumaisia zombieproof susihauleja)? Häh?

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... 00ac3bfae2

:smt003
Puoliautomaattinen AR-15 on vähän sama kuin seksi kondomin kanssa. Vain pakosta. Kyllä sen olisi full auto oltava, ja jos on niin miksi ei sitten samantien battle rifle?

Nimenomaan yhteiskunnan rakenteiden murtuessa on huojentavaa kuulla 7.62 jytinää kun suojaa kotiaan ali-ihmisten laumoilta. SIlloin sen osumatarkkuden kanssakaan ei oo niin justiinsa. Tunnelma on tärkeintä.
"Ei pidä syyttää peiliä jos nenä on vino." - Nikolai Gogol

Mukamas viisas. Mukamas keppimiäs.
Kuvake
MarkkuT
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 6493
Lauteille: Maaliskuu 2005

Pandemiat

#107

Viesti MarkkuT »

luupää kirjoitti: maalis 17, 2020, 16.05 Tällä hetkellä mökkihöpöryys ja perheen sisäiset murhat ovat suurin vaaratekijä.
Kahden päivän höperöitymiskokemuksella arvioisin, ettei ihan pieni vaaratekijä olekaan. :D [maanista naurua]
Ain't no one.
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 29
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Pandemiat

#108

Viesti Ile »

Kuva
Poista käyttäjä 1747
Viestit tässä aiheessa: 15

Pandemiat

#109

Viesti Poista käyttäjä 1747 »

Kyynikko kirjoitti: maalis 18, 2020, 10.09 Nimenomaan yhteiskunnan rakenteiden murtuessa on huojentavaa kuulla 7.62 jytinää kun suojaa kotiaan ali-ihmisten laumoilta. SIlloin sen osumatarkkuden kanssakaan ei oo niin justiinsa. Tunnelma on tärkeintä.
Hear Hear!

Haluaisin vielä lisätä sellaisen itsestäänselvyyden, notta jos turvautuu osa-maksu autonsa ja pankin kanssa yhteisen asunnon puolustuksessa fn falliin tai sten/sterling konepistooliin, niin silloin pitää olla vähintään kalapuikko viikset ja marlboro tai cameli huulessa.

Ile kirjoitti: maalis 17, 2020, 16.06 Mä tajuun vähän paremmin ton ammo-osaston, mutta ihmettelen vähän aseiden lisähamstrausta tossa yhteiskunnassa. No, ehkä se ei ole niin saturoitunut markkina kuin stereotyyppisesti vois luulla.

Tuntuu vähän vastaavalta kuin jos jengi hamstraisi täällä ruoan lisäksi jotain paistinpannuja ja kattiloita.
Ile sä yrität liikaa pyristellä sun miehistä ja todellista minuutta vastaan. Unohda järki, logiikka, poliitinen korrektius, nikkisi maine ja päästä irti. Setämiehistely saattaa olla alamäkeä, mutta se on mukava matka.


Kuva

:smt003

Edit: jopa kaltaiseni kyynisen umpikusipään mieltä lämmittää lukea taloyhtiönsä vanhuksiaa auttavista naapureista...saatanan kestävyysvajetta aiheuttavat ennenaikaisella eläkkeellä loisivat vapaamatkustajat ja stockan herkussa riehuvat ostoskärryterroristit. Tosin minäkin kannan korteni kekoon yhteisöllisyyden nimissä. Pakotan oletetun jälkikasvuni soittamaan päivittäin appivanhemmilleni ja olen milloin tahansa valmis vetämään faijaani auton perässä hautausmaalle odottamaan vääjäämättömyyttä.

Ehkä kaksi kauhallista kahvia pikkukuppia kohden on sittenkin aavistuksen liikaa?
Poista käyttäjä 1747
Viestit tässä aiheessa: 15

Pandemiat

#110

Viesti Poista käyttäjä 1747 »









"You know it's bad when the healthiest thing in the ration is the cigarettes"


:)
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 29
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Pandemiat

#111

Viesti Ile »

Noissa pitäis kyllä on kyytipoikana aina kyseisen sodan aikaisia "lääkintämiehen" tuotteita...

Btw, itse tein eilen illalla hiljentyneessä kauppakeskuksessa sen vähän isomman kauppareissun ja siirryin tästä aamusta alkaen etätyömoodiin, kun lapsetkin kerran on kotiutettu.

Pikkujärjestön vetäjän toimenkuvaan ei onneksi sisälly juurikaan varsinaista tuottavaa työtä, joten yhtä hyvin voi lusia kotonakin varsinkin kun viranomaistyöryhmät yms. on aika tehokkaasti peruttu (varsinkin ministeriöt muuten on jo jonkin aikaa osannu aika hyvin striimata kokouksia, mikä on nyt hyvä juttu vaikka normaalioloissa tykkäänkin mennä paikan päälle).

Mutta hiljaista oli kyllä officella jo viime viikolla. Isona plussana toimistokompleksin oma kuntosali jossa sai jo silloin treenata yksinään ja jossa voi nyt halutessaan käydä ihmiskontaktit melko tehokkaasti välttäen. Nyrkkilysäkkikin löytyy. Nyt ei vaan enää viitsi liikkua julkisilla vaan pitää sitten mennä autolla.

Ensi viikon lopulle varattu poikain reissu Lappiin mietityttää. Lentääkö Norski ja onko fiksua lähteä. Tavallaan jos kentillä hiljaista yms. niin voisi olla ihan ok. Omalta kohdalta ei osaa pitää kovin todennäköisenä, että pitkän viikonlopun aikana kuormittaisi paikallista terveydenhuoltoa. Itsekkäiden motiivien lisäksi tulisi pidettyä kotimaista palveluiden kysyntää yllä. Naapuri on pilottina Norskilla ja luonnehti tilannetta, että "tunti kerrallaan mennään". Se putka kyllä kaatuu minä päivänä hyvänsä.

Saatoin muuten juuri ja juuri päästä viruksen jaloista kun piipahdin Barcelonassa helmikuun lopulla. Italiassa oli jo tilannetta päällä ja arvoin lähtöä edeltävään päivään saakka, että kannattaako mennä. Siihen mennessä sieltä ei kuulunut mitään eikä kokonaiskuva tilanteesta toki muutenkaan ollut vielä ihan auennut.

Käsittääkseni manner-Espanjassa (Madridissa) diagnosoitiin sitten ensimmäinen tartunta samana päivänä, kun matkustin Barcelonaan. Olin siellä vajaa kolme päivää ja sinä aikana tartuntoja toki todettiin jonkun verran lisää, mutta en huomannut että Barcelonasta olisi vielä mainittu yhtään (mikä ei tarkoita, ettei niitä olisi ollut). Silloin kolmisen viikkoa sitten ei ollut minkäänlaista puhettakaan mistään karanteeneista Barcelonasta palaaville. Nythän siellä on paha tilanne.
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 18919
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Pandemiat

#112

Viesti Andy »

Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 1517
Lauteille: Heinäkuu 2013

Pandemiat

#113

Viesti Atticora »

^ Andyn linkkaamassa uutisessa terveiset hallituksen räksyttäville rakeille :) on siis kiteytettynä tässä:

Mustalan arvio koronaviruksen vaikutuksista alaan on synkkä, mutta toimitusjohtajan mukaan vastuu jakautuisi, mikäli hallitus nimenomaan määräisi kuntosalit suljettaviksi.

– Silloin tilanne muuttuisi sillä tavalla, että olisimme force majeure -tilanteessa, jolloin myös valtiolla on osuutensa, kun puhutaan kustannuksista.


Perustuuko tämä väite johonkin?
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 9
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Pandemiat

#114

Viesti Lasse Candé »

Kiitokset referaatista. :jepa:

Uskoisin että noin on jollakin tavalla. Pankit kuulemma tulevat hieman yksityisyrittäjiä vastaan, mutta sillä ei juhlita. En muista miten. Mutta vissiin tässä monenlaista viritelmää on. Pitää toivoa että saavat järkevät tukisysteemit.

Sitä odotellessa, ajattelin itse kantaa korteni kekoon tuhlaamalla rahaa mahdollisimman paljon entistä muistuttavalla tavalla. Palkastani lähtee pari ylityökorvausta, mutta minä en ota tässä muilta osin tälliä. Sen sijaan ei ole samoissa määrin mihin tuhlata. Tässä ottaa ihan uskomattoman moni kunnon tällin. Meidän muiden pitäisi nyt jeesata heitä, koska tässä on kyse maanlaajuisista talkoista riskiryhmäläisten pelastamiseksi, jossa yksityisyrittäjät ja tietyiltä aloilta lomautettavat maksavat hinnan tästä kaikesta.

Olin aikas ylpeä, kun selitin tätä mimmilleni ja hän sanoi että arvaapa vain miksi pisti tyttönsä juuri nyt aurinkolasiostoksille paikalliseen.
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 29
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Pandemiat

#115

Viesti Ile »

Atticora kirjoitti: maalis 19, 2020, 07.31 – Silloin tilanne muuttuisi sillä tavalla, että olisimme force majeure -tilanteessa, jolloin myös valtiolla on osuutensa, kun puhutaan kustannuksista.

Perustuuko tämä väite johonkin?
Ehkä tuo valtion "osuus" kustannuksista on enemmän sellainen poliittismoraalinen heitto, kun muutenkin on tukitoimista ollut puhe. Sopimusoikeudelliseen force majeure -konseptiin ei sinänsä sisälly säännöksiä valtion vastuusta. Valtio tekee mitä täytyy ja yritykset voivat sitten hieman helpottaa asemaansa vetoamalla ylivoimaiseen esteeseen.

Mutta se puoli tuossa on totta, että viranomaisen toimenpiteeseen perustuva toiminnan estyminen olisi tässä tapauksessa ainakin selkeästi force majeure -tilanne, mikä voisi helpottaa keskustelua esim. velkojien ja mahdollisesti asiakkaidenkin kanssa. Sen sijaan jos kyseessä on vain suositus ja osa saleista on auki, niin on vähän epäselvää, että voiko vedota ylivoimaiseen esteeseen.
Kuvake
Ile
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 29
Viestit: 6402
Lauteille: Lokakuu 2009

Pandemiat

#116

Viesti Ile »

Lasse Candé kirjoitti: maalis 19, 2020, 08.37 Sitä odotellessa, ajattelin itse kantaa korteni kekoon tuhlaamalla rahaa mahdollisimman paljon entistä muistuttavalla tavalla.
Mä olen kanssa ajatellut, että täytyisi pitää "burn rate" suunnilleen normaalilla tasolla, vaikka rahankäytön normaali kohdentaminen onkin etämoodista käsin vähän haastavaa.
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 6
Viestit: 1517
Lauteille: Heinäkuu 2013

Pandemiat

#117

Viesti Atticora »

Ile kirjoitti: maalis 19, 2020, 11.51 Mutta se puoli tuossa on totta, että viranomaisen toimenpiteeseen perustuva toiminnan estyminen olisi tässä tapauksessa ainakin selkeästi force majeure -tilanne, mikä voisi helpottaa keskustelua esim. velkojien ja mahdollisesti asiakkaidenkin kanssa. Sen sijaan jos kyseessä on vain suositus ja osa saleista on auki, niin on vähän epäselvää, että voiko vedota ylivoimaiseen esteeseen.
Tuossa mielessä lausunto on ymmärrettävä, kiitos tulkinnasta. Vähän monimutkainen asia. Kyllähän asioista pitää kuitenkin välillä pelkkiä suosituksia antaa ja palvelualoihin se nyt osuu negatiivisesti, oli kielto tai suositus. No, tänään kuulemma julistetaan tukitoimia.
Kuvake
Kyynikko
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 3467
Lauteille: Marraskuu 2006
Paikkakunta: Helsinki
Takalajit: MMA, shootfighting, eurooppalainen jujutsu, Latosa escrima, Pekiti tirsia kali, judo, voimankäyttö.

Pandemiat

#118

Viesti Kyynikko »

luupää kirjoitti: maalis 18, 2020, 13.50
Kyynikko kirjoitti: maalis 18, 2020, 10.09 Nimenomaan yhteiskunnan rakenteiden murtuessa on huojentavaa kuulla 7.62 jytinää kun suojaa kotiaan ali-ihmisten laumoilta. SIlloin sen osumatarkkuden kanssakaan ei oo niin justiinsa. Tunnelma on tärkeintä.
Hear Hear!

Haluaisin vielä lisätä sellaisen itsestäänselvyyden, notta jos turvautuu osa-maksu autonsa ja pankin kanssa yhteisen asunnon puolustuksessa fn falliin tai sten/sterling konepistooliin, niin silloin pitää olla vähintään kalapuikko viikset ja marlboro tai cameli huulessa.


Kyllä mä kokoparran laittaisin listaan kanssa vaikka viikset toki on se ensisijainen. Lisäksi vaaleat farkut ja Windproof smockt.

Stenistä en kyllä saa viboja tähän...siinä ei olis luottavainen olo ja onhan se saatanan ruma. Sterling on jo vähän eri asia....

Hätätilanteessa voin lähteä MAS-49 ja filtteritön Gauloise linjalle mutta se vaatii waterboarding-mahdollisuuden ja ainakin ranskalaiset maiharit.
"Ei pidä syyttää peiliä jos nenä on vino." - Nikolai Gogol

Mukamas viisas. Mukamas keppimiäs.
Poista käyttäjä 1747
Viestit tässä aiheessa: 15

Pandemiat

#119

Viesti Poista käyttäjä 1747 »

Kyynikko kirjoitti:
Kyllä mä kokoparran laittaisin listaan kanssa vaikka viikset toki on se ensisijainen. Lisäksi vaaleat farkut ja Windproof smockt.

Stenistä en kyllä saa viboja tähän...siinä ei olis luottavainen olo ja onhan se saatanan ruma. Sterling on jo vähän eri asia....

Hätätilanteessa voin lähteä MAS-49 ja filtteritön Gauloise linjalle mutta se vaatii waterboarding-mahdollisuuden ja ainakin ranskalaiset maiharit.

Tuo on kyllä niin totta. Kokoparta miehistää vaikka olisikin tyttögeenejä, jotka aiheuttavat kasvoissa karvattomia laikkuja tai riittämätöntä tuuheaa ja tiivistä karvankasvua ylähuulen ja nenän välissä. Olematonta on mahdotonta trimmata tyylikkääksi hipsteriparraksi kenttäolosuhteissa. Saatikka sitten Teh Kalapuikoksi.

Sellainen epäsiisti pehko kompensoi ja tuo sellaista miehistä pusikkouskottavuutta!

Ja kun mainitsit MAS-49n ja filtterittömän Gauloisen, niin lienee paikalla nostaa niiden rinnalle myös MAT-49 ja baskerit!

Nämä pandemiat ovat yllättävän monisyisiä ilmiöitä ja aikaansaavat meissä sisäisiä matkoja minuuteemme. Joudutko puolustamaan jääkaappisi sisältöä ja ipadiasi pillastuneita kyläläisiä vastaan? Jos joudut niin miten? Oletko samalla cool ja historia tietoinen? Aiheuttavatko Villihanhet ja Africa Addio tapaiset elokuvat ja dokumentit tai Mike Hoaresta ja Kongo-Mülleristä kertovat kirjat vähintäänkin puoliseisokin? Huomaatko kasarilapsuudesta huolimatta fanittavasi 60&70luku? Onko Likainen Harry vaikuttanut kehitykseesi lapsuudessasi samalla tavalla kuin Godhand teininä? Jne.


:)
Hemmukka
reiteenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 410
Lauteille: Heinäkuu 2019
Sivulajit: Nyrkkeily, rbsd, muay thai
Takalajit: Taekwondo, shootfighting

Koronavirus ja kamppailutoiminta / treeni

#120

Viesti Hemmukka »

Muutaman lääkärin blogin asiasta lukenut niin vertaavat koronaa influenssaan, eivät pidä vakavampana. Toisen mielestä koronavirusta on kaikenaikaa ollutkin, erona vaan että kausi influenssaan ollut rokotteet riskiryhmälle.
Onko turhaa hysteriaa, haluaisin uskoa että ainakin osittain.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 87 kurkkijaa