Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Suosikkisarjat?

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa
Poista käyttäjä 1747
Viestit tässä aiheessa: 82

Suosikkisarjat?

#1666

Viesti Poista käyttäjä 1747 »

Sarjat pitäisi lopettaa ajoissa. Perkele. Tahkoin netflixillä blacklistin viimeisimmän kauden ja se oli paljon parempi kuin pari edellistä, mutta ihan oikeasti, blacklist on kakka sarja. Siinä on toinen toistaan epäuskottavampia juonen käänteitä, huonoja hahmoja ja näyttelijöitä, kaudet ovat liian pitkiä ja niitä on ollut jo liikaa. Jos on murhannut mm. tiedustelupalveluiden johtajia, oikeusministereitä, tuhonnut kansainvälisen tiedustelupalveluiden ja valtiopäämiesten salaliiton, tappanut Peter Stormaren, niin on aika tunnustaa isyys ja taputella sarja loppuun.

Se sanottua, niin Spaderin Reddington on yhä übercool ja odotan malttamattomana seuraavaa kautta.

Pandemiasta johtuen (huom!) aloin katsomaan myös suitsia ja mulla on sen takia yhä aavistuksen likainen olo. Vähän kun olisi filmi katkennut kostean illan päätteeksi ja olisi herännyt aamulla jonkun karvaisen körilään sylistä. Päähahmojen keskinäinen sanailu tms. oli nopeasti nähty ja ainoa syy katsoa sarjaa ja kestää marklea, oli Littin ja Gretschenin kaltaiset omituisuudet.

Yök.

:)
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 62
Viestit: 16102
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Suosikkisarjat?

#1667

Viesti Kari Aittomäki »

Ei varmaan kuuluis tänne mutta en nyt muutakaan ketjua keksi.

Katsoin väkisin ton Melkein Mensan koska siinä kiemusteli tää Alina Voronkova.
Hänhän yrittää tehdä imagostaan räväkkää räkättäjää joka tekee kaikkee mitä Viivi Pumpanenkin mutta ikäänkuin sexymmin.
Kun Viivi on kivasti sellanen enimmin poikatyttö.

Alina oli juu kiva kiikaroitava, tekee niinkuikäänkuin puolihuolimattomasti sellasia pornohkoja liikkeitä että kyllä levottomuuskäyrä nousi jee.
Mutta muuten aivan per.. koko shöy.
Silkkaa metelöintiä ja Duudsonit on tehny nuo jutut jo, paljosti paremmalla rytmillä ja selkeämmin.
Ootteko pannu merkille että ne osa joka jamppa puhua, selkeästi ja vahvasti?

Tuon MM:n juontajassa on joku sellanen v'ttumainen klangi. Tykkää ittestään aikalailla.
Mutta se on varmaan vinokiikarointi tai jotain.
Jani Rantalainen
munillepotkija
Viestit tässä aiheessa: 47
Viestit: 516
Lauteille: Heinäkuu 2019
Etulaji: Karate
Sivulajit: Jujutsu, Kenjutsu, Escrima.
Takalajit: Aikido

Suosikkisarjat?

#1668

Viesti Jani Rantalainen »

En ole koskaan nähnyt yhtäkään jaksoa tuota Melkein Mensaa. Katsoin tässä 80-luvun Brittiläistä The Young Ones komediasarjaa. Aika hauskaa crazy huumoria. Kertoo neljästä opiskelukaverista.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93914
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1669

Viesti Mika »

Emily in Paris on yllättävän hyvä komediasarja. Se ylikliseisyys on tarkoituksellista. Sarjassa on myös lämmin henki. Vaikeita aikuiselämän aiheita, kuten vaikka kolmiodraamaa, käsitellään aika hauskasti, mikä on välillä ihan virkistävää. Yllätyin. Katsoimme koko kauden aika nopeasti. Ja pääosan esittäjä Lily Collins (Phil Collinsin tytär on jo aikuinen!) on hyvä roolissaan. :)

ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20842
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1670

Viesti Lasse Candé »

Kaikki synnit Areenalla!

Helvetin kova! Suomen True Detective. Vain kuusi jaksoa ja positiivisena yllärinä kestää kasassa loppuun asti.

Elisa viihteen produktio muistaakseni. Ex-lestadiolainen Helsinkiläistynyt poliisi joutuu työkeikalle omille kotikonnuilleen lestadiolaisalueelle, missä on tapahtunut murha.

Kovatasoista näyttelyä ja muutenkin kova sarja. Tälle vahva suositus!


EDIT: Mika mainitsi sarjan myös vähän aikaa sitten ketjussa:
https://potku.net/forum/viewtopic.php?p=951783#p951783
Atticora
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 32
Viestit: 1517
Lauteille: Heinäkuu 2013

Suosikkisarjat?

#1671

Viesti Atticora »

Lasse Candé kirjoitti: loka 20, 2020, 11.17 Yllä mainitusta Babylon Berlinistä nyt kaksi ekaa kautta (8+8 jaksoa) katsottu. Yksi parhaista jutuista pitkään aikaan. Hemmetin hyvä sarja.
...
Tälle todella vahva suositus, varsinkin nyt kun selvisi että se on myös Areenassa.
Katsoin pari jaksoa Babylon Berliniä viikonloppuna. Herätti mielenkiinnon jo aiemmin, mutta eihän tv-sarjoja noin vain aleta katselemaan. Laatu huokuu tästä, näyttely ja esillepano on varsin hienoa. Kyllä saksalainen osaa rappiolla olla - kun vaan viitsii yrittää.
Kuvake
Valvoja
Aulis Gerlander (virallinen valvoja)
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 676
Lauteille: Heinäkuu 2007

Suosikkisarjat?

#1672

Viesti Valvoja »

Cobra Kai on lajiasioihin niin vahvasti liittyvä sarja, että kirjoittakaa siihen liittyvät asiat sarjan omaan ketjuun. Linkissä [mention]katar[/mention] :n viesti, joka siirrettiin täältä sinne.

https://potku.net/forum/viewtopic.php?p=953271#p953271
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 62
Viestit: 16102
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Suosikkisarjat?

#1673

Viesti Kari Aittomäki »

Sarjaksi se kai tämäkin on luokiteltava.
Pakkohan se on ollu väijyä tota Vainelämää-juttua.
Koska sielä on Vesku, siis Klamydian Vesku. Joka on Äijä, oikeasti kova mies.
Teki tempun joka jäis monelta tekemättä, jep.
Ja on opetellu oikeen laulaan. Ja sillä taitaa olla liiterissä joku rääkyjuliste joka vanhenee puolestansa, kun jätkä ei tajua väsähtää.

Ei se juttu muutoin oikeen nappaa, mutta tässä olotila-vaiheessa on jotenkin nastakin katsella tollasta sellasta seesteistä ammattilaisuutta, vaikken niitä muita oikeen tunnekaan.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20842
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1674

Viesti Lasse Candé »

Kaksi asiaa:

The Undoing HBO:lla, jossa Nicole Kidman ja Hugh Grant, vaikuttaa ekan jakson perusteella helvetin kovalta. Ihan käsittämätöntä myös että Kidman on nyt 53v tms ja näyttää vain hitusen vanhemmalta kuin Kubrickin EWS:ssa.

Mutta siis helvetin kovaa settiä.



Toinen juttu: Babylon Berlinin kolmas kausi on nyt Areenalla. Kaksi ekaa lähtee joidenkin viikkojen päästä ja ovat vain 16 jaksoa yhteensä. Arvon kanssakirjailijat, älkää nyt helvetissä missatko tätä mahdollisuutta, koska sarja on todella kova. (Ollaan käsitelty sitä ihan äskettäin tässä ketjussa.)



Vähemmän tärkeämpinä, myös ruotsalainen Björnstad HBO:lla (lätkäsettejä ja esim legendaarinen Tobias Zilliacus roolissa kunnon kusipäänä. :D ) Varovainen suositus. Etenee nopsaa ja esim tokassa jaksossa on hemmetin jänskä lätkämatsi. Lätkän lisäksi nuoriso- ja aikuisdraamaa pienessä ruotsalaisessa kaupungissa.

Ja sitten mekin olemme mimmin kanssa katsoneet tuota Emily in Parisia Netflixiltä, minkä Mika mainitsi muutamaa viestiä ylempänä. Täysin samaa mieltä oikeastaan kaikesta. Itse tykkään siitä ettei sarja ole olevinaan mitään muuta kuin mitä se on. Me ollaan nähty jotain 5-8 jaksoa about. Sinkkuelämään sitä kai pitäisi verrata. Ei ole yhtä monipuolinen mutta tämä on pelkästään hyvä. Emme muuten tienneetkään että on Phil Collinsin tytär kyseessä. :jepa:
Kuvake
Kerkko
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 58
Viestit: 1613
Lauteille: Helmikuu 2006

Suosikkisarjat?

#1675

Viesti Kerkko »

Lasse Candé kirjoitti: loka 31, 2020, 18.17 Toinen juttu: Babylon Berlinin kolmas kausi on nyt Areenalla. Kaksi ekaa lähtee joidenkin viikkojen päästä ja ovat vain 16 jaksoa yhteensä. Arvon kanssakirjailijat, älkää nyt helvetissä missatko tätä mahdollisuutta, koska sarja on todella kova. (Ollaan käsitelty sitä ihan äskettäin tässä ketjussa.)
Hyvin houkuteltu. :) Olin noteerannut tämän aiemmin, mutta en jotenkin ottanut vakavasti. Nyt kun suosittelit tätä aiemmin, tartuin tilaisuuteen ja kahden jakson perusteella on kyllä laadukkaasti tehty sarja.
tapsaattori
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 18
Viestit: 2501
Lauteille: Heinäkuu 2016
Etulaji: keppijumppa
Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini

Suosikkisarjat?

#1676

Viesti tapsaattori »

Blood of Zeus animaatiosarja kertoo isi- ja äitikomplekseista kreikkalaismytologian kontekstissa. Pääosassa seikkailee ukkosenjumala Zeuksen ja ihmisnaisen jälkeläinen Heron. Hänellä on myös mm. demoni-veli ja ilkeä äitipuoli jumalatar Hera joilla on myös yhtälailla erittäin pahoja ongelmia läheistensä kanssa.

Sarjasta puuttuu vähäinenkin huumori, läpeensä vakavaa yrmistelyä jatkuvalla taistelumässyllä ryyditettynä alkoi puuduttamaan. Juuri ja juuri jaksoin katsoa nämä ensimmäisen tuotantokauden 8 jaksoa. Ei jatkoon.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 163
Viestit: 20842
Lauteille: Joulukuu 2007

Suosikkisarjat?

#1677

Viesti Lasse Candé »

Babylon Berlinin kolmas kausi katsottu Areenalta.

Kaksi ekaa (8+8) ovat loistavia. Tämä kolmas (12 jaksoa) pudottaa tasoa hieman. Maailma menettää lumoavuuttaan. Toisaalta sarja pysyy vahvana siinä että tietyt teemat tulevat esiin. Ja Saksameiningit ehkä voimistuvat. Mutta kauden ongelma on, että pyöritellään melko paljon sekundääristä settiä samaan aikaan kun pääjuttu ei etene ihan hirveästi. Olisi pitänyt änkeä kahdeksaan jaksoon tämäkin ja tiivistää.

Luulisin että on olemassa porukka ja luulisin että ovat vähemmistössä... Mutta että näiden mielestä kolmannessa kaudessa nimenomaan päästään paremmin käsiksi asioihin. Itse en lukeudu näihin, mutta sarja on riittävän hyvä katsomiseen. Oli oikeastaan hyvä, että yhtenä iltana katsottiin kuusi jaksoa (eli puolet kaudesta), koska tähän kauteen sopii pikaläpijuoksu hyvin.

Kolmannen kauden tason pudotuksesta huolimatta, ehdottomasti jatketaan sarjan katsomista kun mahdollisuus ilmaantuu. Natseja ja kaikkea!



PS: Areena jotenkin oudosti käsittelee kahta ekaa kautta ykköskautena, jossa kaikki kahden ekan jaksot. Ja sitten hyppää kolmanteen, ilman että tokaa muka edes onkaan. Niin tai näin, toistaiseksi nämä kaikki jaksot ovat katsottavissa, toka kausi "ekan kauden" jaksoina 9-16.
tapsaattori
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 18
Viestit: 2501
Lauteille: Heinäkuu 2016
Etulaji: keppijumppa
Takalajit: bjj, vapaapaini, lukkopaini

Suosikkisarjat?

#1678

Viesti tapsaattori »

Lucifer on sarja missä itse Saatana saapuu Los Angelesiin viettämään lomaa puuhastellen yökerhoyrittäjänä ja poliisin konsulttina. No sarja on käytännössä uskonnollisessa kontekstissa ihmissuhdedraamaa ja murhatutkimusta. Huumori on ajoittain nokkelaakin. Kerronta lienee tarkoituksellisen naiivia ja kun pysytään tässä hassuttelussa sarja on ihan siedettävä. Enimmäkseen ärsyttävä.

Se mitä paholainen pystyy sarjassa saamaan selville syvimmistä haluista "what do you truly desire" on kauhean hyvä kysymys. Ainakin työpaikkaa kun ajattelee oon niin väärässä paikassa kuin olla voi. Haluaisin oikeasti soittaa bluesia yökerhossa olutta siemaillen ja tupakkia poltellen. Harmi ku tolla ei elätä perhettä. Afroamerikkalaisen muusikon spirit valkoisen kaljun miehen kuoressa. Ootteko te miettiny mitä todella haluaisitte mutta jostain syystä (mistä?) ette toteuta?
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 436
Viestit: 93914
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang
Yhteystiedot:

Suosikkisarjat?

#1679

Viesti Mika »

Tämän ketjun viestien perusteella taidan olla ainoa, joka oikeasti tykkää Luficer-sarjasta. :D Mutta noin eksistentialistista pohdintaa en ole saanut siitä irti...🤔

Lassen mainitsema Undoing on kyllä kova. Mekin googlasimme Kidmanin iän. :D On kyllä nainen tiukassa kuosissa ja näyttää 20 vuotta ikäänsä nuoremmalta. :-8

Kallein suomalainen sarja eli White Wall vaikuttaa kolmen jakson jälkeen vähän mielenkiinnottomalta. IMDb:n eilinen 5.9 on nyt 6.0, mutta ääniä on annettu vasta 446.

Björnstadin jätimme kesken. Teinisarjat eivät vain kiinnosta. Zilliacus oli tutun näkoinen, mutten tiennyt häntä suomalaiseksi kunnes kuulin hänen puhuvan. On se suomenruotsi ihan oma kielensä. :D

Lassen suosittelema Rauhantekijä oli Sorjosen ohella toinen kansainvälisen tason sarja. Se kyllä maistui, kiitos. :jepa:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
AlexMachine
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 263
Viestit: 6435
Lauteille: Elokuu 2006
Paikkakunta: Vaasa
Etulaji: Nyrkkeily
Sivulajit: Sra, IDPA
Takalajit: Mil Fight, Pekiti Tirsia, Escrima

Suosikkisarjat?

#1680

Viesti AlexMachine »

Mika kirjoitti: marras 15, 2020, 12.00 Tämän ketjun viestien perusteella taidan olla ainoa, joka oikeasti tykkää Luficer-sarjasta. :D Mutta noin eksistentialistista pohdintaa en ole saanut siitä irti...🤔

Lassen mainitsema Undoing on kyllä kova. Mekin googlasimme Kidmanin iän. :D On kyllä nainen tiukassa kuosissa ja näyttää 20 vuotta ikäänsä nuoremmalta. :-8
Et ole ainoa. Minä pidän kyllä Lucifer-sarjasta.

Kidman on niitä harvoja vanhempia naisia jotka ovat, no kuumia.
Kate Backinsale, Monica Belluci, Elizabeth Hurley ja Rhona Mitra tulevat mieleen.

Big little lies oli myös hyvä sarja jossa Kidman veti hyvän roolin.
The beatings will continue until morale improves.
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 34 kurkkijaa