Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Oma osionsa "huuhaalajeille"?

Keskustelua Potkun kehittämisestä sekä ohjeita laudan käyttämiseen

Valvoja: Valvoja

Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Oma osionsa "huuhaalajeille"?

#16

Viesti Lasse Candé »

Jos Väyrysen maininnan huijareiden seuraan päätymisestä oli tarkoitus olla argumentti alueen perustamisen puolesta, en oikein usko että systeemitason huuhaaleima pelastaisi yhtään ketään huuhaalta.

Ehkä peräti enemmän päin vastoin: lajista tietoa hakeva toteaisi kaivon olevan myrkytetty jo ennen ketjun lukemista, kun foorumi on jo valmiiksi leimannut lajin huuhaaksi. Jos taas tällaiset asiat tulevat esiin lajin ketjussa ilman että laji on leimattu ”organisaation” (foorumin taustavaikuttajien) toimesta, niin sama tieto varmaankin kajahtelee vahvemmin?



Nykyinen opettajani sanoi loistavasti kamppailulajiopettajan löytämisestä: It’s half luck, half ”you get what you deserve”.

Ihminen joka tarvitsee sellaisia vahvistuksia peloilleen, että jonkin kamppailulajiyhteisön taustavaikuttajat valmiiksi leimailevat lajeja hänelle huuhaaksi tai ei-huuhaaksi, jotta on jotenkin helpompi orientoitua, voi juuri tarvita sitä että saa tehdä omat virheensä. Saa sitten sitä kautta ihan omaa harkintakykyä ja kasvaa tiellään kohti aikuisuutta. Ehkä vain parempi ettei foorumi edes yritä pelastaa tällaisia, ensinnäkin jo siksi ettei se onnistu ja toisekseen siksi, että on varmaan ihan hyvä ettei se onnistu.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 3
Viestit: 20822
Lauteille: Joulukuu 2007

Oma osionsa "huuhaalajeille"?

#17

Viesti Lasse Candé »

Täytyy vielä lisätä, etten tarkoita hyökätä Väyrystä kohtaan tuossa vaan päinvastoin.

En muista yhtään potkun aktiivikirjoittajaa, joka ei olisi jossain vaiheessa sivunnut omia negatiivisia kokemuksiaan lajimaailmassa. Juuri niillä kokemuksilla sitä oppii tunnistamaan hyvän opetuksen laadun. Ja täällä on selvästi tässä mielessä peruskamppailijaa valveutuneempia ihmisiä, jotka ovat osaltaan juuri tulleet keskustelemaan myös näistä asioista.

Itsekin olen törmännyt huonoon opetukseen ja koen sen vieneen minua eteenpäin. En häpeä sitä yhtään ja en varsinkaan kadu sitä. Olen samassa onnellinen tuuristani, varsinkin 00-luvulla. Sen jälkeen on sitten mennyt omalla painollaan. Osa tästä tuurista 00-luvulla oli tietenkin myös tämän foorumin löytäminen vuonna 2007. Tulikohan eilen 14 vuotta täyteen... :D
Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1083
Lauteille: Joulukuu 2004
Yhteystiedot:

Oma osionsa "huuhaalajeille"?

#18

Viesti admin »

Potku.netin tavoitteena on olla rakentava ja avoin sivusto, jossa kaikkien lajien harrastajat voivat vaihtaa mielipiteitä ystävällisessä ilmapiirissä. Näin ollen aluejaon ei ole tarkoituksenmukaista arvottaa lajeja sen perusteella, kuinka "tehokkaita" ne ovat. Kamppailun ja kamppailulajien alle mahtuu kaikenlaista toimintaa, ja Potkussa on mahdollista keskustella myös kamppailun marginaali-ilmiöistä ja rajatapauksista. Mikäli ei halua lukea jotain tiettyä lajia käsitteleviä ketjuja, voi aina olla lukematta niitä. :)

@Kari Aittomäki, Saunasta löytyy jo ketju nimeltä "Esoteeriset opit taistelulajeissa".
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 27 kurkkijaa