Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Ultimate laji vs. laji -videoketju

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

Vastaa
P.Laton
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 198
Lauteille: Huhtikuu 2021
Etulaji: Muy thai
Takalajit: Choy Lee Fut
Judo

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1006

Viesti P.Laton »

"In total, McGregor connected on 26 percent of his punches (111 of 430). Manny Pacquiao was at just 19 percent (89 of 429) in his 2015 fight against Mayweather."

Oli siis varma, että Conorista ei ole häntä tiputtamaan, kun päästi yli sata osumaa läpi siinä höntsäillessä?


https://www.mlive.com/mayweather/2017/0 ... e_pun.html
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 11244
Lauteille: Kesäkuu 2008

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1007

Viesti Jorge »

P.Laton kirjoitti: joulu 3, 2021, 18.07 Jaa, se oli salaliitto. Antoi Conorin voittaa ekat erät, olikohan siitä rahallista etua? Miksiköhän ei tyrmännyt Conoria, vaikka niin faneilleen lupasi? Siis, jos nyt pystyi höntsäilemään niin, että Conorista ei ollut mitään vastusta, ja jopa antoi tämän osua 26% lyönneistään(111kpl), niin olisi kai ehkä kuitenkin voinut vaikka shown takia vetää miehen tajuttomaksi.
Ei tuohon nyt salaliittoja tarvita; olen katsellut matsin ja tyrmäysvoittohan tekninen tyrmäys on.
Ennen matsiahan pohdittiin kovasti, että McGregor voisi tyrmätä Mayweatherin kovalla vasemmalla suorallaan. Ajatus oli melko mielenkiintoinen sen suhteen, että jopa kaikkien aikojen parhaana puolustavana nyrkkeilijänä pidetty Floyd pudotettaisiin jollain yksittäisellä lyönnillä.

Ottelun jälkeen hehkutetaan sitten, että olikin kova suoritus selvitä 10. erään asti; Mannylle tai Canelolle olisivat nauraneet hevosetkin (ansaitusti), jos he olisivat takoneet itsensä väsyksiin muutamassa erässä niin kuin Mayweather antoin McGregorin tehdä, ennen kuin poimi hänet kuin kypsän luumun. Conorin mahdollisuudet voittoon olivat yhtä nolla kuin Mayweatherin oddsit voittaa Conor vaparissa; toki vaparimatsi päättyisi nopeammin.

Oikeastihan nämä laji vs. laji- matsit ovat ihan hauskaa sellaisten hupivideoiden materiaalia, joita tässäkin ketjussa on nähty - nykyään tällaisesta on tullut vain valtava rahasampo, kun yleisö haluaa nähdä tunnettuja ihmisiä kehässä, riippumatta matsien urheilullisesta tasosta. Mukavia eläkepotteja staratkin näistä tahkoavat.
P.Laton
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 198
Lauteille: Huhtikuu 2021
Etulaji: Muy thai
Takalajit: Choy Lee Fut
Judo

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1008

Viesti P.Laton »

Et vastannut, että antoiko F.M oikeasti ihan tahallaan lyödä itseään yli 100 kertaa päähän? Oliko mahdotonta, että se uppari olisi ratkaissut pelin? Pää nytkähti kuitenkin aika ääriasentoon. Katsoin myös matsin ja monta korkean tason asiantuntijakommenttia olen myös kuunnellut.
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 11244
Lauteille: Kesäkuu 2008

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1009

Viesti Jorge »

P.Laton kirjoitti: joulu 6, 2021, 19.53 Et vastannut, että antoiko F.M oikeasti ihan tahallaan lyödä itseään yli 100 kertaa päähän?
Todennäköisesti - Conorhan lyö normaalisti kovaa, mutta noilla yli 100 osumalla ei juurikaan ollut vaikutusta Mayweatheriin, joten vaikka ne laskurissa ovatkin osumia, eivät ne kuitenkaan ole perille asti menneet voimakkaina.

Tämä taktiikka on tullut varmaan kaikille nyrkkeilyä seuraavile tutuksi jo vuodesta 1974
In many competitive situations, "rope-a-dope" is used to describe strategies in which one contender draws non-injuring offensive punches to let the opponent tire themselves out. This gives the former the opportunity to then execute devastating offensive maneuvers to help them win.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rope-a-dope


Oliko mahdotonta, että se uppari olisi ratkaissut pelin?
tuosta videolta jotain 0:30 eteenpäin - hyvin löydetty paikka Conorilta, mutta ei lähelläkään tyrmäysiskua.



Aina 1996 lähtien, kun Floyd "ryöstettiin" olympialaisissa, hänellä ja tiimillään on ollut sekä tavoitteen että kykynä tehdä rahaa ja voittaa ottelut. Ja siinä he ovat onnistuneet varsin hyvin; eivät aina näyttävästi, mutta heillä on Floydin loistavan teknisen osaamisen lisäksi myös syvä ymmärrys lajista muutenkin ja ymmärtävät mitä kunkin vastustajan kanssa tehdään.

McGregor on - lähteistä riippuen - joko samanpituinen, tai 2 cm pidempi kuin Mayweather, hänellä on 5 cm ulottuvuusetu ja ottelupäivänä hän oli kai jotain 9 kg Floydia painavampi, joten tuo väsytystaktiikka häntä vastaan oli varsin mainio idea.

Muutenkin, rahamatsina ja pyöreää 50-0 recordia varten McGregor oli hyvä valinta eläköitymiseen ammattiotteluista: tunnettu, suosittu ja myös uskottava (nyrkkeiljänäkin) kamppailija, joka ei kuitenkaan ollut niin vaarallinen kahden vuoden tauolta palaavalle, vanhenevalle Floydille kuin olisi olllut kokenut, korkealle rankattu ammattinyrkkeilijä.

Arviot siitä, että Conorin suoritus 10. erään selviytymisessä oli mainio, ovat myös mielestäni oikeita; tietenkään ottelua ei etukäteen mainostettu tässä hengessä, vaan McGregorin tyrmäysvoiton oletettu mahdollisuus toi lisää PPV- rahaa kassaan.

Tässä hieman siitä miten Mayweatherin liike vaimentaa niidenkin iskujen voimaa, jotka osuvat häneen - videolla kommentoidaan silloin 38- vuotiasta Floydia ja sitä, miten hän oli jo hiukan hidastunut verrattuna kolmekymppiseen itseensä - kuitenkin hänen reaktionsa olivat riittävät McGregor- matsissa ottamaan Conorin iskut vastaan. Tuossa enemmän juttua oikeakätistä vastustajaa vastaan, mutta idea tullee selväksi.

P.Laton
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 198
Lauteille: Huhtikuu 2021
Etulaji: Muy thai
Takalajit: Choy Lee Fut
Judo

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1010

Viesti P.Laton »

Miten sen Conorin massa vaikutti strategiaan, jos siis F.L tiesi, että Conor ei pysty sitä tyrmäämään? Sen upparin jälkeen ei ois ollut mitään mahdollisuutta koukulla tiputtaa?

Mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että Conor häviäisi 14:sta 15:sta matsista F.M:lle. Mutta sen sanominen, että miehestä ei ollut _mitään vastusta_ on aika paljon sanottu. Jos näin olisi, ei olisi tarvinnut imeä edes niitä iskuja eikä venyttää matsia.
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 11244
Lauteille: Kesäkuu 2008

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1011

Viesti Jorge »

P.Laton kirjoitti: joulu 7, 2021, 09.21 Miten sen Conorin massa vaikutti strategiaan, jos siis F.L tiesi, että Conor ei pysty sitä tyrmäämään?
Kyllä Conorin voima riittäisi tyrmäämään Mayweatherin, jos hän unohtaisi nyrkkeilemisen ja alkaisi tappelemaan. Laji oli kuitenkin nyrkkeily ja matsi 12- eräiseksi sovittu, niin jos on selvää, että toinen väsyttää itsensä niin, että myöhemmässä vaiheessa hänet pääsee lyömään pihalle ilman kummempaa suojausta ja vastaiskujen vaaraa, niin toki tehdään niin. Lajiahan kutsutaan nimellä sweet science eli taktiikoilla, strategioilla ja kehä-älyllä on suuri merkitys
Sen upparin jälkeen ei ois ollut mitään mahdollisuutta koukulla tiputtaa?
Eipä juuri tuossa tilanteessa; Mayweatherin katsekaan ei kääntynyt pois Conorista silmänräpäystä pidempään, kuten hidastuksesta näkyy.
Mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että Conor häviäisi 14:sta 15:sta matsista F.M:lle.
14 - 15 matsin jälkeenhän Conor olisi jo kokenut ammattinyrkkeilijä - nyt puhuttiin matsista, jossa hän teki ammattilaisdebyytin 12- eräiseen matsiin yhtä kaikkien aikojen menestykseikkäintä nyrkkeilijää vastaan; aika lailla mahdoton voitettava.
Mutta sen sanominen, että miehestä ei ollut _mitään vastusta_ on aika paljon sanottu. Jos näin olisi, ei olisi tarvinnut imeä edes niitä iskuja eikä venyttää matsia.
Jaa, kuka lie niin sanonut. Itse kirjoitin, että Mayweather ottaa matseja, joissa ei ole haastetta; haastella tarkoittaen sitä, että vastustajalla olisi realistiset mahdollisuudet voittoon. Se nyt on hieman eri asia, kuin että kehään voisi mennä esim. täysin pelleilemään ja leikkimään.

Seuraavassa Mayweatherin oma kommentti; tietenkin trash talk on tarkoitettu herättämään mielenkiintoa, mutta kuitenkin:
Later in the event, Campbell and Thomas also asked Mayweather about the possibility of a rematch.

"Absolutely," Mayweather said. "He's easy."

Mayweather broke down his current life outlook by saying, "The boxing was the mashed potatoes.I guess these guys now are the gravy. It's fun."

That means exhibition fights against social media stars and rematches with UFC stars, fights where he's expected to dominate, but still make a lot of money.

"Even if I made $50 million, that's not bad for a guy that's retired," Mayweather said
https://www.cbssports.com/boxing/news/f ... -hes-easy/
Kuvake
Rojola
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2758
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Mullet City

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1012

Viesti Rojola »

Korkean taitotason miekkahippaa.

Korean maajoukkueen kendoka vs miekkailun opettaja.

Janne Paavilainen

Master of illusion is a student of reality.

Harjoitteletteko te siellä Bujinkanissa oikein tuelta tätä asioiden ja sanomisten vääristelyä ja asiayhteyksien muuten vain sekoittelua?
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 15
Viestit: 16104
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1013

Viesti Kari Aittomäki »

Olipas kerrassaan hieno clippi.
Kaksi kovantason osaajaa opiskelee toistensa tyyliä ja ajoitusta.
Hienoja vetoja ja vaikka kendoka urheilijana jaksoi pitempään, ei miekkailija väsymisestään huolimatta antanut yhtään ohitusta löysästi.
Harvoin näkee noin hienoa paketin kasassapitoa.

Vaikka lempiaseeni kunnon katumylläkkään on yhä rapiiri, kendokan oleminen on upeaa.
saarikko
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 1567
Lauteille: Maaliskuu 2005

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1014

Viesti saarikko »

Jotenkin oli näkevinäni, että kalpamiekkailija sai alun, niinkuin pitääkin, mutta kendomiäs yllättävän nopeasti osasi muuttaa tekemistään jolloin kalpa oli hukassa. Finaalissa kalpakaveri osasi sitten ottaa aktiivisemman otteen ja saavutti jotain -ei ehkä riittävästi. Kunnes taas. Ei tossa voi päättää onko tökkien vai viiltäen parempi. Kumpaakaan en lähtis edes urheilumielessä voittamaan. Hieno, ja arvokas klippi.
Kuvake
MikaM
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 5
Viestit: 5297
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Naantali
Etulaji: Jumppa

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1015

Viesti MikaM »

Tämä minunkin mielestäni oli parasta antia, kumpikin oppi koko ajan ja muokkasi myös omaansa. Upea.
“Maamiinat kioskeihin”
RadioRock
P.Laton
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 24
Viestit: 198
Lauteille: Huhtikuu 2021
Etulaji: Muy thai
Takalajit: Choy Lee Fut
Judo

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1016

Viesti P.Laton »

@Jorge

Okei, ymmärrän. Oot varmasti oikeassa siinä, että F.M:n ja Conorin matsi oli F.M:ltä ennalta strategioitu ja jos noi osumat nyt on tavallaan ollut hänelle "hallittuja" pusuja, niin kaipa niiden ottaminen sinänsä aika ylinyrkkeilijälle ei-niin haitallisia. Katsoin matsin uudelleen "uudella silmällä" ja tajuan mitä tarkoitat. Luultavasti mulla on viime kerralla ollut toivomus, että homma olisi ollut "näyttävämmin" hoidettu F.M:n puolelta ja sohvanyrkkeilijänä sit petyin tai yllätyin Conorin sinnittelystä.

Voin seisoa korjattuna asian suhteen, mikä on sinänsä itselle positiivista. Siis, innostuin katsomaan matsin vielä ehkä vähän objektiivisemmin. Ei siellä tosiaan painavia lyöntejä juuri Conorilta tullut ja vika erä näytti siltä, että F.M tiesi menevänsä lopettamaan touhun

...Näillä mennään
Kuvake
Antti
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 1
Viestit: 2979
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Liikuntafilologia
Yhteystiedot:

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1017

Viesti Antti »

Rojola kirjoitti: joulu 8, 2021, 00.12 Korean maajoukkueen kendoka vs miekkailun opettaja.
Tykkäsin etenkin siitä, miten osumat on merkitty videolla uusvanhoilla videopelityylisillä verenroiskeilla.

Kiinnostavaa olisi tietysti ollut nähdä opettajan sijaan toinen maajoukkuetason kilpailija. Pärjäisiköhän säilämiekkailija ylipäänsä paremmin? Ottaisi ainakin ehkä tottuneemmin kalloiskut/menit vastaan.

Yritin etsiä florettia/kalpaa säilää vastaan, mutten löytänyt. Selviäisipähän lopullisesti, onko pisto lyöntiä parempi.
Antti Ijäs
Studia dimicatoria (blogi), Zotero-profiili (julkaisuja)
"Öyh, öyh, öyh, karjasi sika ja ryntäsi pimeässä Eenokin ylitse ovelle." (Tuulispää 28.9.1928.)
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 162
Viestit: 18957
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu
Yhteystiedot:

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1018

Viesti Andy »

Vähän erilainen setti.

Japanilainen karate vs. Amerikkalainen karate
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
flammee
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 43
Viestit: 11126
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1019

Viesti flammee »

Kyokushin vs. MMA+bodaus. No vähän tasoeroa.

– Lukutaitoinen ihminen ymmärtää, että jos kaksi asiaa on samassa virkkeessä, se ei tarkoita sitä, että ne rinnastetaan keskenään.
Kuvake
Rojola
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 12
Viestit: 2758
Lauteille: Syyskuu 2005
Paikkakunta: Mullet City

Ultimate laji vs. laji -videoketju

#1020

Viesti Rojola »

Useampi miekkamies vastaan keihäsmies.

Janne Paavilainen

Master of illusion is a student of reality.

Harjoitteletteko te siellä Bujinkanissa oikein tuelta tätä asioiden ja sanomisten vääristelyä ja asiayhteyksien muuten vain sekoittelua?
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 104 kurkkijaa