Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Kokkaaminen

Pannu aina kuumana ja pöydissä tilaa. Keskustelua kamppailulajien ulkopuolelta huumoria unohtamatta. :)

Valvoja: Valvoja

Vastaa

Osaatko kokata?

Olen mies ja kyllä osaan, hyvinkin
58
41%
Olen mies ja osaan jonkin verran
46
33%
Olen mies ja pystyn juuri pitämään itseni (ja läheiseni) eväissä
10
7%
Olen mies ja osaan tehdä voikkarin
8
6%
Olen nainen ja kyllä osaan, hyvinkin
13
9%
Olen nainen ja osaan jonkin verran
4
3%
Olen nainen ja pystyn juuri pitämään itseni (ja läheiseni) eväissä
1
1%
Olen nainen ja osaan tehdä voikkarin
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 140

Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 52
Viestit: 16107
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Kokkaaminen

#661

Viesti Kari Aittomäki »

Piti oikeen tarkistaa tuo ciabatta ja olihan se sitä miltä kuulostaakin.
Muistelen jotain leipää jonka kerrottiin olevan nimenomaan punaisen lihan kanssa sopivaa, nimeä en muista mutta Provencessa oli.

Voimakkaan lihakäikäleen ja vaalean leivän kaveriksi sopisi joku kivasoundinen sulatejuusto kans, eikä valkosipulia ole koskaan koneessa tarpeeksi.
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#662

Viesti Mjölnir »

Kari Aittomäki kirjoitti: tammi 14, 2022, 04.34 No voi nam!

Mitäs leipää käytät herkunalla?
Näyttää minusta vaativan ruisleipäratkaisua.

Olohuoneen pönttö-uuni?
Se ei kuulosta Kodin Kuvalehteä mukailevalta sisustusratkaisulta ensinkään?
Ruisleipää oli, ehdottomasti


Kuva

Uuni on uusituotantoa mutta vanhan mallin mukaan tehty. Jotkut perskule olivat purkaneet vanhasta talosta uunit alakerrasta
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#663

Viesti Mjölnir »

Kuva

Kuva

Tulin tänään metsästysreissulta ja piti improvisoida jotain päivällistä

Hirven ulkofilettä, valkosipulivoita, risottoa ja paistettua suippopaprikaa. Pystyi syömään
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 52
Viestit: 16107
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Kokkaaminen

#664

Viesti Kari Aittomäki »

Pöntt
Mjölnir kirjoitti: tammi 13, 2022, 18.25 Alkoi tehdä mieli leivänpäällistä. Peuranvasan paisti sulatettiin 10% suolaliemessä, maustettiin pippurilla, sinapilla ja valkosipulijauheella, pari tuntia sous vide 57C, makujen tasaantuminen vuorokauden jääkaapissa, olohuoneen pöönttöuunissa 20 tuntia pyökkisavua. Pikaruokaa.
Pönttöuuni, no tottakai.
Phoh kun olin taas tyhymä.
Onko tuo joku valmispaketti vaiko vanhaan malliin jonku osaajan käsin muurattu?

Ja miten, en ole nähnyt kyseisellä uunilla savustettavan?
Ja mistässait pyökkiä? Eteläruotsissa muistan nähneeni luonnonvaraista, onko jossain jotain tarhoja?
Antaa kerrotusti tosiaan hyvän soundin savuttaessa.
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#665

Viesti Mjölnir »

Valmispaketti. Laitoin uuniin lihan ritilän päälle ja kylmäsavustuskierukan pöhisemään. Pyökkipurua ostin kaupasta, myytiin näiden kylmäsavukierukoiden kanssa. Hyvää tulee
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Kokkaaminen

#666

Viesti Pyrkele »

Hemmetti.
Onnistuiskohan tuo omassa takassa...
Vai onkohan se liian iso. Toisekseen pitäis säätää pellin kanssa, ku en halua savuja myöskään sisälle.
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#667

Viesti Mjölnir »

Pyrkele kirjoitti: tammi 17, 2022, 13.36 Hemmetti.
Onnistuiskohan tuo omassa takassa...
Vai onkohan se liian iso. Toisekseen pitäis säätää pellin kanssa, ku en halua savuja myöskään sisälle.
Onko siinä luukut, että savu pysyy sisällä? Nykyaikaisissa savupelleissä on häkän poistoa varten leikattu yksi kulma pois, se mulla riitti pitämään savut riittävästi uunissa mutta eivät tulleet sisälle tupaan
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#668

Viesti Mjölnir »

"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Kari Aittomäki
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 52
Viestit: 16107
Lauteille: Helmikuu 2006
Paikkakunta: Kokkola

Kokkaaminen

#669

Viesti Kari Aittomäki »

No nyt oli seksikäs kasvismössötys!

Mutta porkkana?
Mä en saa porkkanasta kuin puupalasia muulloin kun syksyllä, kun se suoraan maastavetästynä, harjattuna/pestynä on raikasta ja makiaa, nektaria.
Raakana, aina raakana.
Palasteltuna kirpeän suomi-omenan ja nauriin kanssa, kourallinen pihlajanmarjoja jatkeeksi heitettynä, ehkä puoliraakoja karviaisia.. Se kihartaa nenäkarvat kyllä.
Etenkin jos on onnistunut hakea savu-uunille ahventa.
Voi tatti..

Porkkanasta saa siis ilmeisesti soundeja sitte kuitenkin?

Ja kiitos tuosta kylmäsavu/pyökkipuru-vinkistä.
Ans kattoo.
Kuvake
Jorge
päähänpotkija
Viestit tässä aiheessa: 33
Viestit: 11249
Lauteille: Kesäkuu 2008

Kokkaaminen

#670

Viesti Jorge »

Kari Aittomäki kirjoitti: tammi 18, 2022, 07.37

Porkkanasta saa siis ilmeisesti soundeja sitte
Joo, jos keitto / kastike / pata sisältää happamankirpeitä aineksia, kuten vaikkapa tomaattia, punaviiniä yms., esim. porkkana ja laakerinlehti, riittävän pitkän keittoajan kanssa, tekevät pyöreän tasapainoisen maun; mihinkään sokerilla “pehmentämiseen” ei ole tarvetta.
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Kokkaaminen

#671

Viesti Pyrkele »

Mjölnir kirjoitti: tammi 17, 2022, 21.48
Pyrkele kirjoitti: tammi 17, 2022, 13.36 Hemmetti.
Onnistuiskohan tuo omassa takassa...
Vai onkohan se liian iso. Toisekseen pitäis säätää pellin kanssa, ku en halua savuja myöskään sisälle.
Onko siinä luukut, että savu pysyy sisällä? Nykyaikaisissa savupelleissä on häkän poistoa varten leikattu yksi kulma pois, se mulla riitti pitämään savut riittävästi uunissa mutta eivät tulleet sisälle tupaan
Minun pitää kokeilla tässä joku pävä kun nainen on töissä ja minä en
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#672

Viesti Mjölnir »

Kylmäsavukierukasta tulee melko maltillisesti savua
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Pyrkele
kylkeenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 17
Viestit: 1999
Lauteille: Huhtikuu 2006
Paikkakunta: Rovaniemi
Etulaji: Tai shin mun
Sivulajit: Pena
Takalajit: Mave

Kokkaaminen

#673

Viesti Pyrkele »

Kyllähän tuo testiin menee.
Pitää vain toivoa että nainen pääsis aluevaltuustoon. Luulis että ennemmin tai myöhemmin sillä sen puolesta tulis jottain parin päivän reissuja. Niin ehtis rauhassa säätää :D
"Homoläppä on parasta. Ja tissit"
-Pyry Parviainen; Kulttuurivaikuttaja ja älykkö.

Meidät löytää myös instasta https://www.instagram.com/taishinmun/
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#674

Viesti Mjölnir »

Hifistelyä



Olihan siinä eilen joku askartelu: italialaiseen tyyliin, mukaan mahdollisimman paljon itse kerättyä tai tapettua.

Alkuruoka: riimipeuraa, palvihirveä, marinoituja herkkutatteja ja oliiveja, juustoja, prosciuttoa sekä mustatorvisieninäkkäriä. Juomaksi prosecco

Ensimmäinen pääruoka: ricotta-pecorino-gnoccit basilika-sitruunavoilla. Juomaksi prosecco

Toinen pääruoka: rusakkopataa, paistettuja kuusenherkkutatteja ja uppopaistettua polentaa. Juomaksi Ripasso

Jälkiruoka: omenakakku ja mascarpone. Juomaksi Vin Santo

Siinä meni taas viisi tuntia ystävien kanssa päivällistä syöden.

Hirvi Pirkkalasta, peura Lopelta, herkkutatit ja torvisienet Rymättylästä, Rusakko Valkeakoskelta.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Kuvake
Mjölnir
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 315
Viestit: 24817
Lauteille: Joulukuu 2005
Paikkakunta: Valkeakoski
Etulaji: Jyrki Saario Defendo
Sivulajit: Potkunyrkkeily, BJJ
Takalajit: Krav Maga, Hokutoryu Ju-jutsu, Escrima, Aikido, Muay Thai, Shootfighting
Yhteystiedot:

Kokkaaminen

#675

Viesti Mjölnir »



Polentakuorrutettua kuhaa ja kaprisrisottoa. Polentaa joukkoon suolaa, mausteita, timjamia ja oreganoa. Pyöritellään kalat seoksessa, paistetaan voissa. Risottoon pari ruokalusikallista kapriksia ja puolen sitruunan mehu, normirisoton ohjeen lisäksi.
"Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä minä olen pahin pimeys laaksossa"
-Psalmi 23:4 (modattu)

Instructor Petteri
Defendo Green Director
Liity etupotkijaksi
Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 82 kurkkijaa