Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Yksityisetsivät tänä päivänä?

Keskustelua suojelu- ja turvallisuusammateista

Valvoja: Valvoja

YJT
kylkeenpotkija
Viestit: 4153
Lauteille: Helmikuu 2005
Paikkakunta: Lohja

Yksityisetsivät tänä päivänä?

Viesti YJT »

Niin, tietyllä tavalla voisi ajatella että yksityisetsivä on kuin yksityinen lääkäriasema: joku ottaa jutun hoitaakseen, ja vaikka julkisella sektorilla onkin enemmän resursseja, niin temppu onkin päästä siihen tilanteeseen että niitä resursseja kohdennetaan juuri sinun tapaukseesi.
Seppo Vesala

(Kaikki esittämäni mielipiteet ja näkemykset ovat omiani, eikä niitä pidä tulkita minkään yrityksen, yhteisön, organisaation tai viranomaistahon kannaksi)
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 93929
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Yksityisetsivät tänä päivänä?

Viesti Mika »

Vaikken tästäkään aiheesta mitään tiedä, tuo on hyvin sanottu. 👆

Nähdäkseni aihetta käsittelevissä jutuissa on aika selvästi eroteltu poliisi ja yksityisetsivät niin, että poliisi on se oikea ja virallinen viranomainen, joka tutkii rikoksia, ja yksityisetsivät joskus omalla pienellä panoksellaan auttavat poliisia. Suurimman osan ajasta yksityisetsivät kai tekevät ihan muuta kuin yhdessä poliisin kanssa tutkivat rikoksia. Mutta toisaalta tuossa yhdessä linkittämässäni jutussa vuodelta 2013 sanottiin, että yksityisetsivät voivat osallistua laajoihinkin rikostutkimuksiin.

viewtopic.php?p=779058-yksityisetsiv%C3 ... A4#p779058
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit: 19110
Lauteille: Helmikuu 2005

Yksityisetsivät tänä päivänä?

Viesti Jussi Häkkinen »

YJT kirjoitti: joulu 25, 2022, 06.51 Niin, tietyllä tavalla voisi ajatella että yksityisetsivä on kuin yksityinen lääkäriasema: joku ottaa jutun hoitaakseen, ja vaikka julkisella sektorilla onkin enemmän resursseja, niin temppu onkin päästä siihen tilanteeseen että niitä resursseja kohdennetaan juuri sinun tapaukseesi.
Osin, mutta sitten on nuo Tinder-miinoittajat, pettäjänetsijät ja taustatietokyylärit, jotka sitten menevät sinne saalistajapuolelle eli ehkä enemmän samassa kontekstissa puoskariosastolle.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."

Seuraajat

Kuvake
NCP
T-T