Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Suojasi

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

Glea
ilmaanpotkija
Viestit: 11
Lauteille: Helmikuu 2013

Suojasi

Viesti Glea »

Hammassuojat POWRGRID stealth 2:set, hyvä tuki mutta ei pysty puhumaan niiden kanssa. Ovat kyllä ensimmäiset suojani, joten en sitten ole ihan varma muokkaantuiko ne oikein.. kyllä ne ainakin tuntuu oikeanlaiselta suussa. :?

Tähän asti on tullut lainattua suojia, mutta omat olis hyvä hommata.
Tässä kevään aikana olisi tarkoitus hankkia säärisuojat, nyrkkeilyhanskat ja alasuoja.. kattelin alasuojaa http://www.kamppailuvaruste.fi/product_ ... cts_id/649" onclick="window.open(this.href);return false; joka ainakin vaikuttaisi melko hyvältä. Onko kellään kokemusta tuosta?

Ja säärisuojissa ajattelin KINGin, sellanen missä on se läppä kans. Nyrkkeilyhanskat ovat vielä ihan auki, pitänee mennä jonnekin liikkeeseen vähän testailemaan mikä tuntuu parhaalle. Kun omistaa pienet mutta pitkäsormiset kädet.. ainakin salilla olleet pienimmät hanskat oli muuten ok, mutta sormet ei tuntunu mahtuvan kunnolla pituudesta :D Ääh.
nipsuli
munillepotkija
Viestit: 965
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Helsinki
Takalajit: HJJ, BJJ, modernisoitu shaolin kung fu, thainyrkkeily, escrima

Suojasi

Viesti nipsuli »

nipsuli kirjoitti: Oon kans miettinyt, että pitäis hankkia jotkut rintasuojat. Jos treenipari sattuu potkaisemaan vähän liian ylös niin ei tunnu kovin mukavalta. Oon vaan pähkäillyt tuota mallia jo sata vuotta. Semmoinen liian topattu olokaan ei ole mukava. Varmaan päädyn tohon Cool Guardiin, kun siitä saa ne suojat erikseen irti, jos ei joskus tarvitse. Mitenkähän tukevat mahtavat olla ilman noita suojakuppeja? No pitää vaan varmaan käydä katsomassa ja kokeilemassa.
Päädyin sitten tosiaan tuohon Cool Guardiin. Se itse liiviosio ei tunnu kovin tukevalta, mutta oon käyttänyt suojia nyt niin, että laitan alle normaalin treenitopin ja sitten tuon suojaliivin päälle. Ne irrotettavat kupit on kyllä aika kätevät. Kaikenkaikkiaan toi koko systeemi vaikuttaa mukavan kevyeltä eikä sen kanssa ole hankala liikkua. Hyvin ovat ajaneet asiansa, tosin ei oo mitään hirveän kovia iskuja tullutkaan rintavarustukseen.
Kuvake
Nommo
polveenpotkija
Viestit: 130
Lauteille: Maaliskuu 2021
Etulaji: Krav Maga
Sivulajit: kuntonyrkkeily
Takalajit: BJJ/lukkopaini-alkeet

Suojasi

Viesti Nommo »

Käytin alkuun Krav Magassa tällaista perusmallin alasuojaa:

https://i.ebayimg.com/images/g/UWAAAOSw ... s-l500.jpg

Sitten käytin useamman vuoden tätä:

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0514/ ... 1629282654 (jääkiekkoiluun tarkoitettu)

Ja tässä vuoden sisään alkoi tuntumaan että mikään ei ole sopiva, eikä riitä. Pari paria kun potki siihen malliin että olin kipeä päiväkausia jälkeenpäin. Jälkimmäisen käsittelyn jäljiltä alkoi jopa virtsaaminen sattua. Osittain tässä voi olla kyse siitäkin että laihduin viime kesänä, jolloin ns. omasta takaa olevat pehmusteet vähenivät alasuojan kohdilta.

Olen miettinyt että auttaisiko mitenkään vaihtaa jälleen alasuojaa. Ja tästä en osaa kirveelläkään sanoa, että soveltuuko tämä naiselle:

https://www.treenikamat.fi/fi/tuote/rdx ... aaotteluun

Seuraajat

Glea
jennanen
Liekki
Kuvake
Lumina
nanna
Kuvake
Nommo
Reba