Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Patrick McCarthy ja Koryu Uchinadi

Japanilaiset lajit

Valvoja: Valvoja

P.Laton
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 198
Lauteille: Huhtikuu 2021
Etulaji: Muy thai
Takalajit: Choy Lee Fut
Judo

Perinteinen Karate

#226

Viesti P.Laton »

Heip. Täällä Nokialla toimii seura, joka sanoo opettavansa Aiki kempo jujutsua" ja Koryu Uchinadi linjan Karatea. Ajattelin mennä kokeilemaan, kun olen laiskistunut MT:n osalta (Hieno laji, mutta vähän tylsää jos ei kilpaile.) mutta tahtoisin jatkaa kamppailulajien parissa. Tiedän, että menemällä kokeilemaan, saan käsityksen hommasta mutta sanooko palstan Karatekoille nuo nimet mitään?

Treeneiltä toivon vain, että opin Karatea nimenomaan "oikein", siis tavan liikkua ja lyödä (pitää myöntää, että Conor McGregor on vaikuttanut kiinnostukseni, ja muut UFC Karatekat) ja haluan oppia käyttämään makiwaraa oikein. Lyoto M. sen etuja mainostaa ja käyttää vieläkin joka on saanut minut tahtomaan oppia jutun..

Lisäksi, haluan mustan vyön 💪 Karate tuntuu hyvältä jutulta, missä voisi kehittyä vanhoille päiville asti. Sparraus olisi pieni plussa, mutta minulla on kaveri porukka jonka kanssa käydään sitä tekemässä, niin se ei ole pakollista.
P.Laton
polveenpotkija
Viestit tässä aiheessa: 2
Viestit: 198
Lauteille: Huhtikuu 2021
Etulaji: Muy thai
Takalajit: Choy Lee Fut
Judo

Patrick McCarthy ja Koryu Uchinadi

#227

Viesti P.Laton »

Kiitos modet, en taas ymmärtänyt käyttää hakua, mutta luen ketjun, niin eiköhän kysymykset ole sillä vastattu.
Lasse Candé
etupotkija
Viestit tässä aiheessa: 42
Viestit: 20845
Lauteille: Joulukuu 2007

Patrick McCarthy ja Koryu Uchinadi

#228

Viesti Lasse Candé »

Alla olevan jaon facebook-sivun organisaatio ATAMA on saanut neuvottelut McCarthyn kanssa valmiiksi siitä, että McCarthy on nyt 10. dan. Onnea!

Lisäksi pukkaa jonkinlaisia ATAMA-lähettiläshommia Okinawalla. :jepa:


Today, I asked McCarthy Hanshi-9th Dan if he would accept the 10th Dan rank from the American Teachers Association of the Martial Arts (ATAMA), wherein I serve as the National President; and he has accepted. I asked him if anyone else has honored him like this , and he replied, “There have been offers but I have politely declined over the years.” Not only is McCarthy Hanshi accepting the ATAMA rank, but he says that he would also be honored to serve as the ATAMA Ambassador. This gives ATAMA a presence in and connection to Okinawa, wherein Hanshi McCarthy now lives.

Alla upotus facebook-postaukseen. Jos katoaa joskus tai ei toimi, on oleellinen lainattu yllä.


Vastaa

Lauteilla

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei potkulaisia ja 56 kurkkijaa