Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Muiden ihmisten (tai eläinten) puolustaminen

Löylyttelyä yli lajirajojen. Kaikkien kamppailulajien yhteisalue.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Nommo
polveenpotkija
Viestit: 130
Lauteille: Maaliskuu 2021
Etulaji: Krav Maga
Sivulajit: kuntonyrkkeily
Takalajit: BJJ/lukkopaini-alkeet

Muiden ihmisten (tai eläinten) puolustaminen

Viesti Nommo »

Nettihän on väärällään tapahtumakuvauksia missä urheat uroot kuvailevat miten ovat onnistuneesti puolustaneet itseään. Milloin on opponentti heitetty seinään niin että irtohampaat kilisee pitkin lattioita, ja milloin mitäkin.

Mutta nyt kun aloin asiaa miettimään, en muista ainuttakaan tapausta lukeneeni, missä ollaan onnistuneesti puolustettu jotakuta toista kuin omaa itseä.

Kyllä, joo, olen kuullut juttuja miten on menty väliin kun pariskunnan miesoletettu riepottaa naisoletettua. Mutta tilanne on kuvausten mukaan päättynyt siihen että "sitten se muija tuli silmille", jota tuskin voinee pitää sukseena. Ja masentavaa on saada vaikutelma että olikin sitten viimeinen kerta kun puolustaa naista.

Kertokaa keissejä jossa olette puolustaneet toista ja puolustettu on arvostanut asiaa?

Tai ylipäätään huomioita ja tekniikkaa sun muuta, mitä tällaiseen skenaarioon liittyy?
Kuvake
Jasse
etupotkija
Viestit: 3435
Lauteille: Maaliskuu 2006
Paikkakunta: Helsinki
Etulaji: Katori Shinto ryu & potkunyrkkeily
Sivulajit: IP, BJJ, SW, MMA, CACC
Takalajit: Budoturismi

Muiden ihmisten (tai eläinten) puolustaminen

Viesti Jasse »

Hyvä aihe. On tullut varsinkin bussissa ja metrossa useinkin puolustettua ihmistä tai useampaa häiriköinnilä. Ei ole koskaan mennyt fyysiseksi vaan rauhallinen ja vakuuttava kommuikointi on riittänyt. On tullut kiitosta joka tuntuu aina hyvältä. Senhän takia näitä lajeja treenataan että tarpeen tullen uskaltaa puolustaa itseään ja muita. Mielummin aijemmin sanallisesti kuin myöhemmin fyysisesti.

Seuraajat

Kuvake
Jasse
Kuvake
Nommo