Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Venäjänmaa

Keskustelua yhteiskunnallisista ja vakaumuksellisista aiheista. Edellyttää kirjautumista. Muista kohteliaisuus, kunnioitus ja alueen säännöt.

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94297
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Venäjänmaa

Viesti Mika »

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/1979594431

Tuo nyt on vain yksi esimerkki, eikä se ole edes sieltä pahimmasta päästä.

Asia on mielenkiintoinen. Mistä kummasta johtuu se, että tuon maan poliitikot ovat aina olleet niin puupäisiä? Joo, ja joku varmasti keksii esimerkkejä päinvastaisesta, mutta sehän nyt on ihan päivänselvää, etteivät näin isot asiat ole mustavalkoisia. Stalinkin oli varmasti mukava seuramies.

Muillakin mailla on vastaavia ongelmia, mutta maat kuten Myanmar eivät näy muussa kuin maantieteellisessä kartassa. Missään poliittisissa tai taloudellisissa - sotilaallisista puhumattakaan - kartoissa eivät nämä maat näy, tai eivät ainakaan kaikissa noissa kolmessa, sikäli kuin politiikalla tarkoitetaan vaikutusmahdollisuuksia, ei pelinappulana olemista (kuten Irak tai Iran).

Tarina kertoo että toisten kansainvälisten kovapannosammuntojen aikana venäläiset sotilaat ryöstivät vessanpönttöjä Berliinistä, vaikka heillä ei ollut edes viemäröintiä kotonaan...:D
No, voihan tuollaista sattua.
Mutta ydinsukellusveneonnettomuuksia ei saisi tapahtua.

Eikä tuhatta muuta asiaa.

Joku sanoo että jäljet johtavat ainakin teollistumisen aikakauteen, jolloin Venäjä oli auttamattomasti jälkijunassa eikä ikinä saanut Eurooppaa kiinni kehityksessä.

Ladattakoon tähän nyt vielä se itsestäänselvyys, että kyse ei ole tavallisista kansalaisista, vaan poliitikoista.

Mistä siis johtuu, että kehittynyt maa on tuollainen? Mitkä syyt ovat tähän johtaneet, miksi tilanne ei mainittavasti kohene? :smt017
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
mronkain
etupotkija
Viestit: 8623
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Roihuvuori

Viesti mronkain »

Mielestäni tuo on oikeasti aika huolestuttavaa, historiallisesti itänaapuri ei ole moisia provokaatioita kauheasti ujostellut (vrt. Mainilan laukaukset) ja talouden ja teollisuuden mennessä alamäkeä sitä ei tiedä mitä siellä tietyt piirit suunnittelevat Äiti Venäjän suuruuden palauttamiseksi...

- Marko
Kuvake
kenttiensankari
päähänpotkija
Viestit: 5265
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Wroclaw
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Thainyrkkeily, Vapaaottelu, BJJ, Karate

Viesti kenttiensankari »

Liitytään Natoon niin eiköhän vähän rauhoitu tuo ilmatilan loukkaaminen.
Kuvake
Andy
etupotkija
Viestit: 19059
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Oulu
Etulaji: Potkunyrkkeily
Takalajit: Karate, ju-jutsu

Viesti Andy »

Venäjän jälkijättöisyys muuhun Eurooppaan juontaa juurensa keskiajalle, jolloin maa oli 150 vuotta mongolien miehittämänä. Yhteiskunnallinen kehitys jäi siinä vaiheessa jälkeen, eikä eroa ole koskaan saatu kurottua kiinni.
Antti Sariola

www.instagram.com/fight_coach_andy/
www.facebook.com/anttisariolakbt/

You can play Football, you can play Rugby, but you can't play K1! - Sensei Will Vanders
Kuvake
Tero
munillepotkija
Viestit: 760
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Tero »

Andy kirjoitti: Venäjän jälkijättöisyys muuhun Eurooppaan juontaa juurensa keskiajalle, jolloin maa oli 150 vuotta mongolien miehittämänä. Yhteiskunnallinen kehitys jäi siinä vaiheessa jälkeen, eikä eroa ole koskaan saatu kurottua kiinni.
Mongolit itseasiassa jättivät yleensä ottaen huomattavan paljon autonomiaa paikallislle hallitsijoille ja kehittivät mm. venäjän kauppareittejä. Se ei oikeastaan mitään miehitystä sanan varsinaisessa mielessä ollut. Mongolien yhteiskuntajärjestemä ei ollut kehittymättomämpi kuin eurooppailainen (monessa tapaa voisi sanoa että se oli kehittyneempi) mutta mongolit jätti kyllä jälkensä venääjään siten että se erottui "latinalaisesta lännestä" entisestään tuona ainana ja myöhemmin jäi kehityksessä jälkeen mutta tuona aikana se ei taphtunut.

Nykyvenäjän meininki on kyllä arsesta mutta minkäs teet.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94297
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Viesti Mika »

Ja lisää hyviä uutisia idästä.
MOSKOVA. Venäjän kansallisessa televisiossa ja radiossa on kaikessa hiljaisuudessa menossa valtaisa rakenneuudistus. Sen seurauksena Venäjän oblastien ja kansallistasavaltojen yli 80 itsenäistä julkisesti rahoitettua radio- ja televisioyhtiötä on lakkautettu ja liitetty osastoiksi Koko Venäjän valtiolliseen televisio- ja radioyhtiöön VGTRK:hon. Venäjän journalistiliiton mukaan noin 10 000 paikallistoimitusten työntekijää on menettänyt myllerryksen takia työpaikkansa.

VGTRK on Kremlin äänitorvi, joka hallitsee suurta osaa koko federaation laajuisista sähköisistä tiedotusvälineistä. Yhtiöön kuuluvat muun muassa Rossija (entinen RTR)- ja Kultura-televisiokanavat sekä Majak- ja Rossija-radioasemat. Ne ovat monilla syrjäisillä alueilla ainoita näkyviä tai kuuluvia tiedotusvälineitä ja tavoittavat pääosan Venäjän asukkaista.

Laajamittaiset irtisanomiset alkoivat maaliskuun alussa, kun Moskovan laatimat uudet ohjelmakaaviot tulivat voimaan kaikkialla valtiontelevision toimituksissa Venäjällä. Niissä leikattiin rajusti paikallistoimitusten lähetysaikaa ja varsinkin vähemmistökielisten ohjelmien määrä hupeni olemattomiin valtionkanavilla.
"Kansankielisten ohjelmien leikkaukset ovat vakava ongelma, koska se uhkaa alueiden oman kulttuurin säilymistä. Uudistuksen seuraukset voivat olla hyvin ikäviä", Kansallisen radio- ja televisiotutkimuksen keskuksen johtaja Vladimir Baturin varoittaa. Baturinin mielipide saa pontta siitä tosiasiasta, että monissa kansallistasavalloissa asuu enemmän muuta kuin venäjää äidinkielenään puhuvia ihmisiä.

Moskova rahoittaa enää lähinnä uutisten ja ajankohtaisohjelmien tuotantoa. Venäjän kansallistasavalloista muun muassa Tšuvassia, Kabardino-Balgaria ja Baškortostan ovat ratkaisseet ongelman perustamalla oman paikallisesti rahoitetun televisioaseman.

Kaikilla alueilla ei kuitenkaan ole varaa tuottaa kansankielistä ohjelmaa itse, siksi jäljelle ovat jääneet enää lyhyet uutislähetykset.
Altaissa vähemmistökielistä ohjelmaa lähetettiin televisiossa ennen noin tunti päivässä, nyt jäljellä ovat kymmenen minuutin uutiset.
Petroskoin Radiossa suomen, vepsän ja karjalankielinen ohjelma-aika supistui kolmannekseen aiemmasta, 35 minuuttiin.
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
ka1
kylkeenpotkija
Viestit: 2192
Lauteille: Maaliskuu 2005

Viesti ka1 »

Alkaa pelottamaan...
Ja kaiken lisäksi Venäjää kutsutaan vielä demokraattiseksi valtioksi.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94297
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Viesti Mika »

Venäjän pääministeri Mihail Fradkov vakuutti tiistaina iltapäivällä, että ilmatilaloukkaukset Suomen alueella ovat olleet vahinkoja ja että ne pyritään lopettamaan.
Venäjällä vieraileva Suomen pääministeri Matti Vanhanen ja Fradkov päättivät, että asia on nyt pois poliittisesta päiväjärjestyksestä.

Venäjän asevoimien yleisesikuntapäällikön Juri Balujevskin selvityksessä Venäjä ei enää kiistänyt alueloukkauksia tapahtuneeksi, mutta ei niitä suoraan tunnustanutkaan.
Selvityksen mukaan kyse on niin pienistä, korkeintaan 1–3 kilometrin alueloukkauksista, että niitä on vaikea todistaa edes tapahtuneeksi.
Fradkovin mukaan loukkauksia ei pidä ylidramatisoida. Hän kertoi vahinkojen johtuvan siitä, että koneiden käyttämä ilmakäytävä on kapea.
Vanhasta selvitys tyydytti. Hänkin sanoi, että loukkauksia on hyvin vaikea todentaa ja ettei Suomi ole syyttänyt Venäjää tahallisista loukkauksista.

Fradkov totesi tapaamisen aluksi, että vuoropuhelu pääministerien välillä on osoitus maiden hyvistä suhteista.
Vanhanen taas kertoi heidän keskustelleen aamulla muutamasta kauppaa koskevasta asiasta.
Vierailulla on tarkoitus keskustella vielä Venäjän ja EU:n suhteista sekä Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tavoitteista. Silloin yksi painopisteaiheista on unionin pohjoinen ulottuvuus.
:smt003
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
KungFuMiäs
etupotkija
Viestit: 5373
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Vaasa

Viesti KungFuMiäs »

Mielestäni se mitä Putin duunaa venäjällä on suurimmaksi osaksi hyvää. Ihmiset venäjällä ei oo tottunu demokratiaan eikä sitä noin vain voida sielä vetää läpi niiku Putinin edeltäjät on yrittänyt. Suurimmat osat nykypäivän korruptiosta Venäjän järjestelmässä korkeilla paikoilla johtuu liian liberaalista demokratia yrityksistä, Putin laittaa nyt nämä rosvoparonit järjestykseen juuri esim. sillä että han saa itse valita näitä alueellisia kuvernöörejä (vai mitä ne nyt olikaan). Ja Putin toimii juuri oikein tämän Jukosin entisen johtajan kanssa, mies haisee mafialta suomeen asti ja sitten Bushiella ja hänen Amerikkalaisella demokratialla on vielä pokkaa mennä kiritisoimaan Venäjää tässä asiassa. Tzetzenia (sp?) on sitten iso paha miinus Putinin urassa, mutta muuten hän tekee mielestäni erinomaista työtä.
Miklu
kylkeenpotkija
Viestit: 2126
Lauteille: Tammikuu 2005

Viesti Miklu »

Eiköhän Putin ole vain kulissi taikka juoksupoika, joka tekee tasan sen mitä Kremlissä on suuniteltu.
Bruce Lee elää!
Kuvake
Tero
munillepotkija
Viestit: 760
Lauteille: Huhtikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Tero »

KungFuMiäs kirjoitti: Mielestäni se mitä Putin duunaa venäjällä on suurimmaksi osaksi hyvää. Ihmiset venäjällä ei oo tottunu demokratiaan eikä sitä noin vain voida sielä vetää läpi niiku Putinin edeltäjät on yrittänyt.
Eikai se demokratia mikään totuttelu kysymys ole? Tomivaan demokratiaan tarvitaan mun mielestä kohtuullinen koulu systeemi ja suht vapaa media. Ensimmäinen venäjältä löytyy mutta jälkimmäisen alas ajosta on Putin & co pitänyt huolen.
KungFuMiäs kirjoitti: Suurimmat osat nykypäivän korruptiosta Venäjän järjestelmässä korkeilla paikoilla johtuu liian liberaalista demokratia yrityksistä,
Suurin osa korruptiosta johtuu valtion omaisuuden epämääräisestä yksityistämisestä. Nykyäänhän se kyllä mielletään usein liberaaliksi demokratia pyrkimykseksi tuo touhu, varsinkin ameriikkalaisten ystäviemme toimesta, vaikka sillä ei tietenkään demokratian kanssa ole mitään tekemistä.
Kuvake
KungFuMiäs
etupotkija
Viestit: 5373
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Vaasa

Viesti KungFuMiäs »

omivaan demokratiaan tarvitaan mun mielestä kohtuullinen koulu systeemi ja suht vapaa media
Ongelma venäjän median kanssa on se että sitä on liian helppo ohjata, poliitikot käyttää sitä ihan miten halua kunhan on vain vähän rahaa. Se on meidän median helppo katsoa asioita yksipuolisesti ja valittaa kuinka Putin pilaa demokratian, mutta asiat eivät ole ihan noin yksinkertaisia. En minä sano että se on oikein mitä hän tekee medialle, mutta asioilla on aina kaksi puolta.
Suurin osa korruptiosta johtuu valtion omaisuuden epämääräisestä yksityistämisestä.
No tämä on mielestäni juuri osa venäjän demokratisoinnin hurjaa vauhtia, tai tarkemmin sanottuna sehän on asioiden vapauttamista, mutta se on mielestäni osa demokratisointia näin laajasti katsottuna. Myös se että annettiin liikaa valtaa liian monelle ihmiselle jotka on tottunu neuvostoliiton ajoilta hankkimaan itselleen sen mitä irti saa, tätä Putin on nyt jarruttanut.
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94297
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Viesti Mika »

Ja homma jatkuu... :smt003
Venäläinen Tatiana Viitanen on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa kahdeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen Venäjän edustustoon kytkeytyvässä paritusjutussa.
42-vuotias Viitanen tuomittiin parituksesta ja törkeästä parituksesta. Hänet määrättiin heti vangittavaksi ja maksamaan huikeat 171 600 euron korvaukset.

Oikeus katsoi, että paritustoiminta oli ollut hyvin järjestäytynyttä ja Viitasen toiminta erittäin keskeistä. Hän oli järjestellyt kaupallisen edustuston asuntoja venäläisten prostituoitujen käyttöön.
Viitanen oli luovuttanut ilotytöille avaimet, kerännyt vuokran, opastanut naisia asunnoille ja tilittänyt vuokrarahoja edustustoon. Oikeus katsoi, että toiminta oli ollut erittäin vilkasta juuri ennen kiinni jäämistä. Paritus oli tapahtunut vuosina 2003–2004.
Tuomitun puolesta puhuneen Aarno Negru-Voden mukaan päätöksestä valitetaan Helsingin hovioikeuteen.
Ei millään pahalla, mutta Aarno Negru-Vode? Onko tää jokin Pahkasian juttu? :smt082

Ei nimi miestä pahenna, anteeksi...:oops:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94297
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Viesti Mika »

Amerikkalaisen jalkapallon mestaruusjoukkueen New England Patriotsin omistajan Robert Kraftin tapaaminen presidentti Vladimir Putinin kanssa ehti aiheuttaa suurta hämmennystä Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

Kraft ojensi Putinille Pietarissa viime lauantaina järjestetyssä liikemiestapaamisessa arvokkaan sormuksen, jollaista lajin mestaruusottelun Super Bowlin voittajien on tapana kantaa. Putin kokeili sormusta sormeensa, sujautti sen sitten taskuunsa ja käveli ulos salista.

Monet ehtivät arvuutella, oliko kyseessä todella lahja Putinille, vai nappasiko tämä arvoesineen mukaansa väärinkäsityksen seurauksena, eikä sormusta esitellyt Kraft tohtinut korjata erehdystä. Kraft kuitenkin selvitti asian myöhemmin tiedotteessan, jossa hän kertoi lahjoittaneensa sormuksen ja näyttäneen näin "kunnioituksensa Venäjän kansaa ja presidentti Putinia kohtaan".

Kraftin sormukseen on upotettu 124 timanttia ja sen arvo on kymmeniä tuhansia euroja. Suurinta on kuitenkin sormuksen tunne- ja symboliarvo urheiluhulluille amerikkalaisille.

Kremlin virkamies Dmitri Peshkov sanoi jo aikaisemmin sormuksen olleen lahja, jonka Putin normaaliin tapaan luovutti Kremlin kirjastolle, joka säilyttää valtiollisia lahjoja.
Lahja my ass... :lol:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Cuculcan
kylkeenpotkija
Viestit: 1100
Lauteille: Tammikuu 2005
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Cuculcan »

Lainaus hesari: Suomi vaatii Venäjältä selitystä alueloukkauksista

Naurettavaa, että tuosta nyt väännetään kättä. Kysykää sotilailta, miksi niitä ilmatila-, aluevesi- tai rajavyöhykeloukkauksia tehdään. Se kuuluu niitten toimenkuvaan pitää yllä ajankohtaista kuvaa "vihollisen" valmiudesta.


Ollos huoleton, poikas' valveill' on

Olen aika varma, että suomalaisetkin tekevät pieniä pistokokeita Venäjälle nähdäkseen, kuinka hereillä siellä ollaan. Katsokaa tilastoista, montako ilmatilaloukkausta tapahtuu Suomessa vuosittain. Joka päivä menee muutama tonni veronmaksajien euroja kerosiiniin kun käydään tunnistamassa rajavyöhykkeellä "hortoilevia". Eikä ole muuten ainoastaan venäläisiä. Amerikkalaiset, britit, ruotsalaiset ja norjalaiset hilluu täällä yhtä lailla. Ennenkuin Suomella oli kattavaa tutkajärjestelmää, niin jenkit teki suklaapatukka-reissuja Pohjois-Venäjälle. Jänkhällä näkyi taivaan kannelle piirtyviä tiivistysvanoja, kun jenkit veti skandinavian yli U-koneillaan ja soitti rokkia.Okei, tämä liittyy aika vähän tuohon keskusteluun Venäläisen hallintokoneiston mädänneisyydestä, mutta kuitenkin....

Seuraajat

Kuvake
AlexMachine
Anapiros
Kuvake
Andy
Kuvake
Antti
Kuvake
DeusVult
Kuvake
Dojon Jäykin
Kuvake
Fubarbarian
Kuvake
Hukka
Kuvake
Invictus
Jarppa
JKOO
ka1
Kamppailija1980
Kuvake
Kari Aittomäki
Lasse Candé
Kuvake
Lumina
Löyly
Kuvake
Matti Pulkkinen
MikkeM
Kuvake
Mjölnir
Kuvake
MtJ
MTM
Kuvake
NCP
Kuvake
Nommo
Oar
Kuvake
Paanari
Kuvake
Pasi Lunden
PetriP
Kuvake
Point
Rahanpesijä
RiksMan
Kuvake
Safor
Kuvake
sanppa75
sinappi
Kuvake
sundaywarrior
Kuvake
Timpa
Kuvake
Totte
Veepee