Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

"Sinut on poistettu ryhmästä"

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

"Sinut on poistettu ryhmästä"

Viesti admin »

Jokainen uusi potkulainen liitetään aluksi ryhmään Uudet potkulaiset. Kolmannen viestin jälkeen järjestelmä siirtää potkulaisen tästä ryhmästä Potkulaiset-ryhmään. Tästä on mainittu sekä rekisteröitymislomakkeessa että tervetuliaisyksityisviestissä.
- Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, saat yksityisviestin, jossa on kerrottu keskeisistä toiminnoista (mm. siitä kuinka sinut siirretään automaattisesti toiseen ryhmään kirjoitettuasi kolme viestiä, mistä saat ilmoituksen; älä siis pelästy, kun saat sähköpostin, jossa kerrotaan sinut poistetun yhdestä ryhmästä, sillä saman tien sinut on siirretty toiseen ryhmään). Ole hyvä ja lue viesti heti sekä säilytä se.
Kuulut nyt Uudet potkulaiset -ryhmään. Kun kirjoitat kolmannen viestisi, sinut siirretään automaattisesti Potkulaiset-ryhmään (tai johonkin muuhun ryhmään, mikäli olet esimerkiksi liittynyt etupotkijaksi), mistä saat sähköpostin. Ei siis kannata hätääntyä tästä toimenpiteestä, vaikka viestissä lukeekin, että sinut on poistettu aiemmasta ryhmästäsi. Se on ihan normaali informatiivinen viesti, jonka järjestelmä lähettää.