Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti.
Paras ruokaohjeesi!
Valvoja: Valvoja
- Älämölö
- reiteenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 325
- Lauteille: Kesäkuu 2005
- Paikkakunta: Tornio
Olen aivan amatööri ruuanlaitossa, mutta tämmöistä olen itselleni saanut tehtyä. Aineksia on aika vähän, joten niitä voi ja kannattaa lisätä oman maun mukaan.
Itämainen kana-pa$ka:
Kanaa suikaleina--------------------------200-400 g
Tomaatteja--------------------------------3-5 koon mukaan
Sipulia-------------------------------------1/2-1 kpl koon mukaan
Kesäkurpitsaa tai kurkkua---------------saman verran suhteessa tomaattiin
Kookoskermaa tai kookosmaitoa--------2 dl
Sitruuna mehua----------------------------jonkin verran
Jotakin curry maustetta-------------------1-2 tl
(itse käytän Keralan curry india tai jotain)
1. Pilko vihannekset ja muut mahdolliset ainekset.
2. Ruskista kanat. Tässä vaiheessa voit laittaa hieman maustetta.
3. Kun kanat on ruskistettu laitetaan vihannekset ja muut mahdolliset ainekset sekaan. Tässä vaiheessa voi myös laittaa maustetta.
4. Laita sekaan kookosmaito tai kerma, sekoitetaan ja lisätään sitruunaa. Tässä vaiheessa on viimeistään hyvä laittaa mausteet.
5. Voit pistää kannen päälle ja antaa muhiskella jonkin aikaa.
6. Tarjoile esimerkiksi itämaisen riisi-pa$kan kanssa.
Itämainen riisi-pa$ka:
Riisiä-------------------------------------syöjien mukaan
Herkkusieniä----------------------------maun mukaan
Maissia-----------------------------------maun mukaan
Herneitä----------------------------------maun mukaan
Jotakin maustetta-----------------------maun mukaan
1. Laita riisi kiehumaan. Herneet, maissit, mausteet, sienet ja omat lisukkeet voi laittaa mukaan tai vaihtoehtoisesti...
2. Wokkaile sieniä ja kenties muitakin aineksia.
3. Lisää keitetyt riisit ja mausteet mukaan.
4. Valmis. En oikein tiedä onko sillä, wokkaatko vai keitätkö, mitään vaikutusta lopputulokseen.
Hyvää ruokahhalua!
Itämainen kana-pa$ka:
Kanaa suikaleina--------------------------200-400 g
Tomaatteja--------------------------------3-5 koon mukaan
Sipulia-------------------------------------1/2-1 kpl koon mukaan
Kesäkurpitsaa tai kurkkua---------------saman verran suhteessa tomaattiin
Kookoskermaa tai kookosmaitoa--------2 dl
Sitruuna mehua----------------------------jonkin verran
Jotakin curry maustetta-------------------1-2 tl
(itse käytän Keralan curry india tai jotain)
1. Pilko vihannekset ja muut mahdolliset ainekset.
2. Ruskista kanat. Tässä vaiheessa voit laittaa hieman maustetta.
3. Kun kanat on ruskistettu laitetaan vihannekset ja muut mahdolliset ainekset sekaan. Tässä vaiheessa voi myös laittaa maustetta.
4. Laita sekaan kookosmaito tai kerma, sekoitetaan ja lisätään sitruunaa. Tässä vaiheessa on viimeistään hyvä laittaa mausteet.
5. Voit pistää kannen päälle ja antaa muhiskella jonkin aikaa.
6. Tarjoile esimerkiksi itämaisen riisi-pa$kan kanssa.
Itämainen riisi-pa$ka:
Riisiä-------------------------------------syöjien mukaan
Herkkusieniä----------------------------maun mukaan
Maissia-----------------------------------maun mukaan
Herneitä----------------------------------maun mukaan
Jotakin maustetta-----------------------maun mukaan
1. Laita riisi kiehumaan. Herneet, maissit, mausteet, sienet ja omat lisukkeet voi laittaa mukaan tai vaihtoehtoisesti...
2. Wokkaile sieniä ja kenties muitakin aineksia.
3. Lisää keitetyt riisit ja mausteet mukaan.
4. Valmis. En oikein tiedä onko sillä, wokkaatko vai keitätkö, mitään vaikutusta lopputulokseen.
Hyvää ruokahhalua!
Irc-galleria: Chill-leader
---------------------------
Disclaimer:
---------------------------
En katso olevani vastuussa mistään sanomisistani tai tekemisistäni, vaan syytän kaikesta geenejä ja ympäristötekijöitä!
---------------------------
Disclaimer:
---------------------------
En katso olevani vastuussa mistään sanomisistani tai tekemisistäni, vaan syytän kaikesta geenejä ja ympäristötekijöitä!
-
- kylkeenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 1591
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Ivalo
aivan ihanaa nuudelia, mutta vähän uudella tavalla tehty kuin vain keitetty.
pari pakettia nuudeleita
2dl kermaa
kanasuikale paketti
paistat kanan ja laitat nuudelit kiehumaan.
kun kanat ovat kypsiä ja nuudeli kypsää, kaada vesi nuudeleista pois ja
kaada kanat samaan kippoon missä nuudelit olivat ja kaada kerma.
laita kattila vielä lämpimälle levylle ja "kiehauta" kerma ja syö...
kaverin ohje tehtii joka viikko sitä lukion asuntolassa viimevuonna ja on hyvää....
pari pakettia nuudeleita
2dl kermaa
kanasuikale paketti
paistat kanan ja laitat nuudelit kiehumaan.
kun kanat ovat kypsiä ja nuudeli kypsää, kaada vesi nuudeleista pois ja
kaada kanat samaan kippoon missä nuudelit olivat ja kaada kerma.
laita kattila vielä lämpimälle levylle ja "kiehauta" kerma ja syö...
kaverin ohje tehtii joka viikko sitä lukion asuntolassa viimevuonna ja on hyvää....
-Tanja Akujärvi-
Ei voittaminen tai häviäminen merkitse, vaan se miten ikuiseen häviämiseen suhtautuu.
Miettikääppä sitä
Ei voittaminen tai häviäminen merkitse, vaan se miten ikuiseen häviämiseen suhtautuu.
Miettikääppä sitä
- Paappa
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 10
- Viestit: 12787
- Lauteille: Syyskuu 2005
- Paikkakunta: Helsinki
Metsästyskeskustelussa uhosin että fasaanista saa hyvää ruokaa. Kas näin:
Tarvitaan lintu(ja), sipulia, herkkusieniä, suolaa ja pippuria sekä voita ja ruokakermaa. Muita mausteita maun mukaan (esim. katajanmarjoja), itse laitan sekaan tilkan sherryä. Valmistamiseen iso kannellinen paistokasari tai vastaava.
-Otetaan hengiltä yksi tai useampi fasaani. Suolistetaan. Annetaan olla jääkaapissa (5-8 astetta) noin kolme päivää.
-Nyljetään, tai jos asut kerrostalossa ja haluat käyttää asunnon siivoamiseen höyhenistä puoli päivää, kynitään.
-Paloitellaan linnut. Katkaistaan reidet erikseen, halkaistaan saksilla rintatalasta, otetaan rintapalat irti. Halkaistaan lintu selkärangan vierestä.
-Otetaan iso sipuli ja herkkusieniä. Pilkotaan nämä halutun kokoisiksi paloiksi.
-Kasariin voita, kuumennetaan. Kuullotetaan sipulisilppu pehmeäksi. Sipulit otetaan syrjään toiseen astiaan.
-Ruskistetaan linnunpalat. Sen jälkeen nakataan kasariin sipuli ja sienet.
-Lisätään hiukan sherryä tai punaviiniä. suolaa sopivasti ja rouhittua pippuria. Kypsennetään lihat pehmeiksi hiljaisella tulella kannen alla.
-Jos haluat voi kypsistä linnunpaloista poistaa luut.
-Kun liha on kypsää lisätään ruokakermaa, annetaan maustua muutama minuutti.
Tarjoillaan esim. ohran tai riisin kera, valkoviinin saatte valita itse. Syö ja nauti siitä, että olet ravintoketjun huipulla.
Tarvitaan lintu(ja), sipulia, herkkusieniä, suolaa ja pippuria sekä voita ja ruokakermaa. Muita mausteita maun mukaan (esim. katajanmarjoja), itse laitan sekaan tilkan sherryä. Valmistamiseen iso kannellinen paistokasari tai vastaava.
-Otetaan hengiltä yksi tai useampi fasaani. Suolistetaan. Annetaan olla jääkaapissa (5-8 astetta) noin kolme päivää.
-Nyljetään, tai jos asut kerrostalossa ja haluat käyttää asunnon siivoamiseen höyhenistä puoli päivää, kynitään.
-Paloitellaan linnut. Katkaistaan reidet erikseen, halkaistaan saksilla rintatalasta, otetaan rintapalat irti. Halkaistaan lintu selkärangan vierestä.
-Otetaan iso sipuli ja herkkusieniä. Pilkotaan nämä halutun kokoisiksi paloiksi.
-Kasariin voita, kuumennetaan. Kuullotetaan sipulisilppu pehmeäksi. Sipulit otetaan syrjään toiseen astiaan.
-Ruskistetaan linnunpalat. Sen jälkeen nakataan kasariin sipuli ja sienet.
-Lisätään hiukan sherryä tai punaviiniä. suolaa sopivasti ja rouhittua pippuria. Kypsennetään lihat pehmeiksi hiljaisella tulella kannen alla.
-Jos haluat voi kypsistä linnunpaloista poistaa luut.
-Kun liha on kypsää lisätään ruokakermaa, annetaan maustua muutama minuutti.
Tarjoillaan esim. ohran tai riisin kera, valkoviinin saatte valita itse. Syö ja nauti siitä, että olet ravintoketjun huipulla.
"Always keep an edge on yr knife, son, always keep an edge on yr knife
'cause a good sharp edge is a man's best hedge against the vague uncertainties of life"
(Corb Lund)
'cause a good sharp edge is a man's best hedge against the vague uncertainties of life"
(Corb Lund)
-
- polveenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 3
- Viestit: 111
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Helsinki
Tää on aika perussapuskaa, mutta helvetin hyvää silti..
Tulinen soijarouhepasta
soijarouhetta
1 keskikokoinen sipuli
porkkanaa
parsakaalia
muutama valkosipulin kynsi
paseerattua tomaattia 500 g
pari kuivattua chiliä
basilikaa
oreganoa
rosmariinia
suolaa
soijakastiketta
Pilko sipuli + valkosipuli pieneksi ja hienonna kuivatut chilit niin pieneksi kuin saat, ÄLÄ käytä siemenettömiä palkoja. Pilko porkkanat ja parsakaalit valmiiksi toiselle lautaselle. Kuulota sipuli-valkosipuli-chilisekoitusta pari minuuttia oliiviöljyssä ja lisää vähän basilikaa joukkoon. Iske liotettu soijarouhe pannulle ja paista muutama minuutti. Laita kasvikset pannulle ja lisää tilkka soijakastiketta ja vähän basilikaa. Kaada paseerattu tomaatti pannulle, sekoita ja lisää suolaa oman maun mukaan sekä loput yrtit. Anna hautua n. 30 minuuttia, jonka jälkeen lisää ripaus sokeria makua taittamaan. Keitä pastat, syö ja nauti mieluiten hyvän punaviinin ja juustoraasteen/parmesanin kanssa. Tarjoa vaikka vannoutuneimmille lihansyöjäkavereillesi
Tulinen soijarouhepasta
soijarouhetta
1 keskikokoinen sipuli
porkkanaa
parsakaalia
muutama valkosipulin kynsi
paseerattua tomaattia 500 g
pari kuivattua chiliä
basilikaa
oreganoa
rosmariinia
suolaa
soijakastiketta
Pilko sipuli + valkosipuli pieneksi ja hienonna kuivatut chilit niin pieneksi kuin saat, ÄLÄ käytä siemenettömiä palkoja. Pilko porkkanat ja parsakaalit valmiiksi toiselle lautaselle. Kuulota sipuli-valkosipuli-chilisekoitusta pari minuuttia oliiviöljyssä ja lisää vähän basilikaa joukkoon. Iske liotettu soijarouhe pannulle ja paista muutama minuutti. Laita kasvikset pannulle ja lisää tilkka soijakastiketta ja vähän basilikaa. Kaada paseerattu tomaatti pannulle, sekoita ja lisää suolaa oman maun mukaan sekä loput yrtit. Anna hautua n. 30 minuuttia, jonka jälkeen lisää ripaus sokeria makua taittamaan. Keitä pastat, syö ja nauti mieluiten hyvän punaviinin ja juustoraasteen/parmesanin kanssa. Tarjoa vaikka vannoutuneimmille lihansyöjäkavereillesi
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 19109
- Lauteille: Helmikuu 2005
...jotka voivat petrata ohjetta hitusen korvaamalla rouheisen lihakopion heittämällä valmistamisen aluksi pannuun parmankinkku- ja pekonisiivun sekä sopivan määrän veitsellä hienonnettua paistilihaa (nautaa).griip kirjoitti: Tarjoa vaikka vannoutuneimmille lihansyöjäkavereillesi
Hitusen muskottipähkinää sekaan niin rok, kaikki yrtit tietenkin tuoreena. Haudutusajaksi mieluusti enemmän kuin 30 minuuttia, joskus ei useampi tuntikaan ole ihan berberistä jos makuja tahtoo oikein tiivistää.
Chilin sijaan voi nappaista sekaan mustapippuria, sopii yrttien kanssa hitusen paremmin eikä puske yli.
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
- Nabil Mokhtari
- reiteenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 2
- Viestit: 498
- Lauteille: Syyskuu 2005
- Paikkakunta: Helsinki
Yksinkertainen valkosipulibroileripasta, hyvin monta annosta:
400-500 g broilerin paisti- tai fileesuikaleita
200-300 g tuoreita herkkusieniä
2 prk tomaattimurskaa (omasta mielestä paras vaihtoehto on Pirkka valkosipulimaustettu)
100-150 g valkosipulilevitettä (Hovi/Crème Bonjour/tms)
valkosipulia maun mukaan (itsellä 6-8 isoa kynttä)
(pastaa)
Ensin paistetaan broilerit, sitten viipaloidut herkkusienet, kun kypsiä, niin lorautetaan tomaattimurskat sekaan, ja hieman vettä. Kun seos on kuumentunut, laitetaan valkosipulilevite sekaan ja sekoitetaan. Lopuksi murskataan valkosipulit ja tadaa, talviyön lämmittäjä on valmis! Tarjoile pastan kera, päälle oreganoa ja parmesaania. Maistuu myös keittona.
400-500 g broilerin paisti- tai fileesuikaleita
200-300 g tuoreita herkkusieniä
2 prk tomaattimurskaa (omasta mielestä paras vaihtoehto on Pirkka valkosipulimaustettu)
100-150 g valkosipulilevitettä (Hovi/Crème Bonjour/tms)
valkosipulia maun mukaan (itsellä 6-8 isoa kynttä)
(pastaa)
Ensin paistetaan broilerit, sitten viipaloidut herkkusienet, kun kypsiä, niin lorautetaan tomaattimurskat sekaan, ja hieman vettä. Kun seos on kuumentunut, laitetaan valkosipulilevite sekaan ja sekoitetaan. Lopuksi murskataan valkosipulit ja tadaa, talviyön lämmittäjä on valmis! Tarjoile pastan kera, päälle oreganoa ja parmesaania. Maistuu myös keittona.
-
- munillepotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 689
- Lauteille: Tammikuu 2005
- Paikkakunta: Jyväskylä
- Yhteystiedot:
Kanaa riisi-kasvispedillä
Kanan (lisää haluamasi maku tähän)marinoituja rintafileitä
Purkki ananaspaloja
Riisiä n. 2 annosta
Pakasterehuja valintasi mukaan (esim. aurinkokasviksia)
Laita uunivuokaan pohjalle ensiksi riisit, sen päälle pakastekasvikset ja ananaspalat mehuineen. Laita päälle kanan fileet ja lisää vettä fileitten alaosaan asti. Niin ja mausteet riisin päälle, ainakin valkosipulijauhetta ja cayennepippuria. Koko roska uuniin, noin 200 astetta ja syödään kun vesi on suurinpiirtein haihtunut.
Kanan (lisää haluamasi maku tähän)marinoituja rintafileitä
Purkki ananaspaloja
Riisiä n. 2 annosta
Pakasterehuja valintasi mukaan (esim. aurinkokasviksia)
Laita uunivuokaan pohjalle ensiksi riisit, sen päälle pakastekasvikset ja ananaspalat mehuineen. Laita päälle kanan fileet ja lisää vettä fileitten alaosaan asti. Niin ja mausteet riisin päälle, ainakin valkosipulijauhetta ja cayennepippuria. Koko roska uuniin, noin 200 astetta ja syödään kun vesi on suurinpiirtein haihtunut.
The only difference between myself and a madman is that I am not mad.
Yleensä vastaan perheen ruokahuollosta. Ajasta ja innosta riippuen menee joko kammottavien einesten puolelle, tai sitten tehdään ruokaa.. Onnistunut vaihtoehto on esim. tortillat: chilikastiketta (papuja, tomaattimurskaa, tummaa kaakaojauhetta, mausteita, jalapenoa), salaatti, savukalaa, kiepautetaan tortillalätkän sisään = bueno. Tai ituja (pavut taasen, sinimailanen, sarviapila, muuta mukavaa jos sattuu kasvamaan), jokin vihreä salaatti, tomaattia, mahdollisesti fetaa ja oliiveja, paprika, jonkinmoinen kastike, kaikki salaatiksi.. Sisäelimistä pidän itse, mutta kun rouva ei syö punaista lihaa niin maksan ja munuaisten kanssa vehtaaminen on jäänyt vähemmälle viime aikoina.
Riku Ylönen
Riku Ylönen
- Mika
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 13
- Viestit: 93926
- Lauteille: Joulukuu 2004
- Paikkakunta: Tampere
- Etulaji: HIIT, girya
- Sivulajit: pilates, yinjooga
- Takalajit: Tanglang
- Yhteystiedot:
- Jussi Häkkinen
- päähänpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 17
- Viestit: 19109
- Lauteille: Helmikuu 2005
Suklaa (tumma ja katkera, siis) toimii liharuoissa erinomaisesti. Käytän itse chili con carneen yleensä palan tai kaksi Lindtin 85% suklaata (tai ysiysiä, jos on) tai ruokalusikallisen Van Houtenin kaakaojauhetta.Mika kirjoitti:riku kirjoitti:Onnistunut vaihtoehto on esim. tortillat: chilikastiketta (papuja, tomaattimurskaa, tummaa kaakaojauhetta, mausteita, jalapenoa), salaatti, savukalaa, kiepautetaan tortillalätkän sisään = bueno.
Tuota on pakko kokeilla!
Kokeile ihmeessä. Myös punaviinikastikkeeseen saa suklaalla kivan boostin.
Jussi Häkkinen
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
-
- etupotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 250
- Lauteille: Helmikuu 2005
Tilanteisiin, joissa liharuoan tarjoaminen ei ole vaihtoehto. Ohjeesta riittää kolmelle.
Sitruunapasta
Laita ruokerma kattilaan ja kiehauta. Samalla sekoita muutama ruokalusikallinen vehnähjauhoja hyvin pieneen määrään vettä. Lisää jauhot kuumaan kermaan koko ajan sekoittaen. Näin suurustetaan kerma, jotta se ei juoksetu sitruunasta.
Kun kerma on suurustettu lisätään joukkoon sitruunan raastettu kuori ja mehut. Maustetaan suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.
Tuorepasta keitetään valmiiksi ja sekoitetaan kastike pastan joukkoon.
Tehdään annokset ja ripotellaan päälle reilusti raastettua parmesania. Koristellaan timjamilla.
Juomana kannattaa tarjota vaikka hyvin kevyttä punaviiniä. Ruoka on hapokasta, joten viini ei sitä saa olla.
Jussi, jos viitsit laittaa sen Chili con Carnen ohjeen tänne, niin olisin kiitollinen. Tekisi mieli maistaa joskus kunnon Chili con Carnea noiden opiskelijaruokaloiden jauhelihaa - ei chiliä nähnytkään, settien sijaan.
Sitruunapasta
- - 2 pakettia tuorepastaa
- Purkki ruokakermaa
- Kaksi sitruunaa
- Jauhoja suurustamiseen
- suolaa, pippuria, timjamia
- parmesania
Laita ruokerma kattilaan ja kiehauta. Samalla sekoita muutama ruokalusikallinen vehnähjauhoja hyvin pieneen määrään vettä. Lisää jauhot kuumaan kermaan koko ajan sekoittaen. Näin suurustetaan kerma, jotta se ei juoksetu sitruunasta.
Kun kerma on suurustettu lisätään joukkoon sitruunan raastettu kuori ja mehut. Maustetaan suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.
Tuorepasta keitetään valmiiksi ja sekoitetaan kastike pastan joukkoon.
Tehdään annokset ja ripotellaan päälle reilusti raastettua parmesania. Koristellaan timjamilla.
Juomana kannattaa tarjota vaikka hyvin kevyttä punaviiniä. Ruoka on hapokasta, joten viini ei sitä saa olla.
Jussi, jos viitsit laittaa sen Chili con Carnen ohjeen tänne, niin olisin kiitollinen. Tekisi mieli maistaa joskus kunnon Chili con Carnea noiden opiskelijaruokaloiden jauhelihaa - ei chiliä nähnytkään, settien sijaan.
Saksanpähkinävoileivät:
rouhittua saksanpähknää ja cheddarraastetta sekoitetaan (suurinpiirtein suhteessa 1:2), voidellaan vaaleita leivänviipaleita (paahtoleipä, vaaleat sekaviipaleet, mikä nyt miellyttää) ja ripotellaan sekoitusta semmoinen kohtuullinen kerros, lisätään hieman salaatinlehden suikaleita ja lätkäistään kaksi leipäviipaletta vastakkain. Alkuperäisohjeessa pähkinää on annettu 100g ja cheddaria 225 about viittä kaksikerroksista leipää varten, mutta silloin pähkinä-juustokerroksesta tulee jo aika tanakka ja kokonaisuudesta hieman hankalasti hallittava paketti. Varsin täyttävää evästä kahvin kaveriksi.
Riku Ylönen
rouhittua saksanpähknää ja cheddarraastetta sekoitetaan (suurinpiirtein suhteessa 1:2), voidellaan vaaleita leivänviipaleita (paahtoleipä, vaaleat sekaviipaleet, mikä nyt miellyttää) ja ripotellaan sekoitusta semmoinen kohtuullinen kerros, lisätään hieman salaatinlehden suikaleita ja lätkäistään kaksi leipäviipaletta vastakkain. Alkuperäisohjeessa pähkinää on annettu 100g ja cheddaria 225 about viittä kaksikerroksista leipää varten, mutta silloin pähkinä-juustokerroksesta tulee jo aika tanakka ja kokonaisuudesta hieman hankalasti hallittava paketti. Varsin täyttävää evästä kahvin kaveriksi.
Riku Ylönen
-
- polveenpotkija
- Viestit tässä aiheessa: 1
- Viestit: 133
- Lauteille: Helmikuu 2006
- Paikkakunta: Ylläpito: Tämä käyttäjä on TROLLI!
Mun lempiruoka on tälläinen.
-2 häränsisäfilepihviä
-2 pakettia Amerikanpekonia
-4 kananmunaa
-1 purkki raejuustoa
-1 aurajuustopala
-2 rasvatonta piimää
1.Paista pihvit pannulla voissa ja laita ne sitten pelille ja laita niiden päälle niin paljon aurajuustoa kuin haluat.
2.Paista pekonit pannulla voissa ja kierrä ne pihvejen päälle ja jos et saa niitä muuten pysymään käytä hammastikkuja.
3.Laita pelti uuniin (siellä sitten aurajuusto sulaa ja pekoni tarttuu pihveihin kiinni).
4.Paista munat pannulla voissa.
5.Ota pelti pois ja pihvit lautaselle ja munakkaat viereen ja sitten lisukkeeksi raejuustoa.
6.Juo piimää ruuan kanssa.
-2 häränsisäfilepihviä
-2 pakettia Amerikanpekonia
-4 kananmunaa
-1 purkki raejuustoa
-1 aurajuustopala
-2 rasvatonta piimää
1.Paista pihvit pannulla voissa ja laita ne sitten pelille ja laita niiden päälle niin paljon aurajuustoa kuin haluat.
2.Paista pekonit pannulla voissa ja kierrä ne pihvejen päälle ja jos et saa niitä muuten pysymään käytä hammastikkuja.
3.Laita pelti uuniin (siellä sitten aurajuusto sulaa ja pekoni tarttuu pihveihin kiinni).
4.Paista munat pannulla voissa.
5.Ota pelti pois ja pihvit lautaselle ja munakkaat viereen ja sitten lisukkeeksi raejuustoa.
6.Juo piimää ruuan kanssa.