Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Hassuttelija

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Jukka Suominen
kylkeenpotkija
Viestit: 1019
Lauteille: Marraskuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Hassuttelija

Viesti Jukka Suominen »

Jaahas. Jos sitten aloittais tällasenkin. Ajattelin tuosta leiristä kertoa mutta se menee kai henk. koht. treenikokemuksen puolelle.

Nyt on sitten Tampereen vyötekniikkaleiri takana. Täytyy sanoa että kivaa oli mutta mitään uutta en oppinut.
Porukkaa oli aivan älyttömästi, tilat on nääshallilla isot mutta sitä porukkaa todellakin on paljon. Käytiin kaikki tekniikat läpi neljän treenikerran aikana, tämä siis jätti meille noin 20s kokeilla jokaista tekniikkaa siinä neliömetrin alueella kun oli tilaa ilman että heittää jonkun toisen päälle tai löytää kantapään suustaan. Aivan turhaa touhua siis. Fyysisesti ei mitään rasistusta, muutama punnerrus. Teknisestä puolesta sen verran että joitankin tekniikkasuoritteita joko opetettiin väärin tai sitten ne vihreän vyötekniikkavaatimukset on vaan tässä yhtäkkiä muuttuneet.
"Tunnelmaa" latisti se että ulkona oli -20 pakkasta, joten muu aika kului hotellissa/kahvilassa/ravintolassa, ei paljoa viitsinyt kierrellä kaupunkia. Eipä viinaksiakaan kulunut tällä kertaa. :?
Kuvake
Jukka Suominen
kylkeenpotkija
Viestit: 1019
Lauteille: Marraskuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Viesti Jukka Suominen »

Minä en tänne oikeastaan jaksa päivittäistä treeniä kirjoitella. Mutta välillä jotain, näitä isompia.

Viime viikon olen ollut oikein esimerkillinen urheilijanuorukainen ja valmistautunut tähän leiriin.

Eli tänään aamulla olin Hämeenlinnassa hokutoryu pääsiäisleirillä. Kävin vyökokeessa nappaamassa vihreän kangassuikaleen. Aika helpolla irtosi.
Oikeastaan syyskuusta lähtien hiottu vyötekniikkaa muun treenin ohella, ja sitä treeniä ollut melkein joka päivä omalla ajalla. Eli ihan tarpeeksi todellakin.

Ekaksi puolisen tuntia otin lämpöä ja venyttelin. Sitten tuli Kuuno ja komensi riviin. Alettiin tehdä ilmaan lyönti ja potku komboja. Sitten parin kanssa heittoja ja muita "kuristuskarate/potkupaini" häslinkejä (nuo on niiin kuvaavat termit). No .. aikansa siinä kikkailtiin, en osaa sanoa kauanko mutta naama oli jo kovasti punainen ja judogi märkä kuin kuustoistakesänen sormipelin jälkeen. Tuli se pelätty hetki kun alkaa matsaamiset. :tyrmays: Osa porukasta oli selkeesti kokeneempaa matsaajaa ja melkein kaikki isompia kuin minä. Sain vastaani vain 4 vastustajaa yhteensä. Tuo massaero sen verran häiritsi että melkein aina jouduin alle ja siitä erinäköisiin jujeihin ja solmuihin viännetyksi, joku kerta sain oman voittoni kuitenkin.
Ja sitten tosiaan vyö tuli. :smt041

Ei sitten jaksanut jäädä leirille enää, olisihan siellä ollut esim. herra Sailly, ehdin sen ukkelin nähdäkin, sai nyt riittää kuitenkin, sen verran tohkeissani kun vyön sain että enemmän oli kiire tuopille. Tuossa leirin esite: http://www.finjutsu.com/johanna/paasiaisleiri_2006.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
taifuuni
kylkeenpotkija
Viestit: 1078
Lauteille: Heinäkuu 2005

Viesti taifuuni »

Onnea! =D>
Kuvake
Jukka Suominen
kylkeenpotkija
Viestit: 1019
Lauteille: Marraskuu 2005
Paikkakunta: Tampere

Viesti Jukka Suominen »

Kiitos vain. Tuntuukin hyvältä kun pääsi tuon kynnyksen yli. Ärsyttävä tuo kolmen kansallisen leirin rajoite.