Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Ina

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Ina

Viesti Ina »

Moikkis!
Olen 25-vuotias liikuntaneuvoja, ja tällä hetkellä päivisin opetan nuorille liikuntaa ainakin kevääseen asti. Olen nuorena pelannut n. 10 vuotta koripalloa ja pöytätenniksessä olen kilpaillut n. 10 vuotta myös - kävin aikoinaan urheilulukion voidakseni harjoitella kaksi kertaa päivässä. Nyt on kuitenkin kilpaurheilu noissa lajeissa jäänyt taakse ja uudet tuulet puhaltavat

Tällä hetkellä harrastan kuntonyrkkeilyä (n. 6 vuotta), potkunyrkkeilyä (n. 1,5 vuotta), judoa ( 1,5 vuotta) ja epäsäännöllisesti krav magaa, kuntosalia, lenkkeilyä ja mailapelejä. Ohjailen myös välillä iltaisin spinningiä, kuntonyrkkeilyä ja erilaisia jumppia. Haaveena olisi päästä opiskelemaan urheiluhieroijaksi tai fysioterapeutiksi, mutta aika näyttää ;)
Harrastan liikuntaa kuutena päivänä viikossa - la on vapaapäiväni

Hyvillä fiiliksillä suuntaan kohti kevättä, sillä paikat ovat pysyneet kunnossa ja auringon valo lisää energiaa entisestään. Koetan kirjoitella liki päivittäin päivän ohjalmasta sitä mukaa kun kerrottavaa löytyy.
Ina :)
Kuvake
Elina
etupotkija
Viestit: 16300
Lauteille: Joulukuu 2004

Viesti Elina »

Tervetulloo 8)
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

Elina kirjoitti: Tervetulloo 8)
Kiitos Elina :D

Su 19.2.

hiihtoa noin tunnin verran klo 10-11.00 (kevyt lenkki)

mattovääntöä eli bjj 1,5 h klo 13.00-14.30. Niissä treeneissä onnistuin todennäköisesti venäyttämään epäkkään tai jonkun muun lihaksen, sillä pää kääntyy kovin kivuliaasti vasemmalle puolelle :?

Spinning keskiraskas klo 18.00-19.00 - oma ohjaus. Tunti oli kovin rankka, ja paikat eivät olleet irtonaiset eilisestä levosta huolimatta.

Ensi viikko on hiihtolomaa, joten huippu homma, että saa työkuvioista hetkeksi levähtää :D Mukavaa lomaa kaikille, jotka sitä viettävät :yippee:
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

ma 20.2.

Aamulla herätessäni kipeä niska muistutti eilisestä, ja aamupäivä menikin rauhallisissa tunnelmissa... Tosiaalta siinäkin oli puolensa, sillä sain aloitettua erään kirjan lukemisen, jota olen siirtänyt ja siirtänyt :)

Treenien makuun pääsin iltapäivällä:
klo 16-17.00 kuntosali: olkapäät, rinta ja ojentajat
klo 19-20.00 kuntonyrkkeilyt - oma ohjaus, teemana kaksoishyökkäys
klo 20-21.00 krav maga: teimme asetekniikoita ja hioimme potku- ja
lyöntitekniikoita

Päivä meni todella nopeasti. Oli myös hauska saada jutella pitkästä aikaa vanhan lapsuudenystäväni kanssa, kun emme ole pitkään aikaan olleet tekemisissä :D
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

ti 21.2.

Tänään oli mukava päästä vähän ulkoilemaan, ja lähdinkin tutkastelemaan uusia latureittejä (paikkakunta, jossa asun ei ole vielä kovin tuttu, joten en todellakaan tiedä vielä hyvin kaikkia paikkoja). Niinpä sitten hiihtelin aikani, ja pian huomasin saapuneeni teollisuusalueella :oops: kauniiden metsäriettien sijaan, joita alunperin lähdin haeskelemaan. Palailin sitten takaisin pyöräteitä pitkin hiihdellen - nyt ainakin tiedän minne suuntaan en ensi kerralla enää lähde. Hiihtelin päivällä n. tunnin verran.

Illalla: potkunyrkkeilyä 1h (kova harjoitus)+ palauttava kävelylenkki 1h

Torinon kisojakin on ollut nyt aikaa seurata, mikä sopii minulle enemmän kuin hyvin :D Saapa nähdä kuinka monta mitalia vielä saadaan..
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

ke 22.2.

Aamulla oli mahdollisuus pelata tennistä klo 9.00-10.00, joten tartuin haasteeseen ;)
En ole muutamaan kuukauteen lajia pelaillut, joten ensimmänen puoli tuntia meni lyöntituntuman hakemiseen - loppu menikin sitten jo mukavasti ja hyvin tuli lämmin.

ilta: kuntonyrkkeilyt (melko kova harjoitus):
Lämmittelynä juoksua ja lihaskuntoa, sitten löimme parin kanssa pistehanskoihin molemmat 3 x 2 min putkeen sama hlö, jonka jälkeen vaihto. Sparrasimme seuraavaksi 5-6x2 min erää. Muuta en muistakaan, mutta treenit olivat hyvät :D
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

to 23.2.

Sään puolesta päivä oli upea, ja tuuletinkin ajatuksia aamupäivällä 1,5h kävelylenkillä rauhalliseen tahtiin.

Ilta: olin mukana intervalli - body tunnilla n. 40 min (jätin tunnin kesken, jotta ehdin valmistautua, koska oma ohjaus alkoi heti tunnin jälkeen)

spinning keskiraskas 1h - oma ohjaus

Päivä ei ollut kovin rankka, mutta välillä on hyvä ottaa vähän rauhallisemmin . Fiilikset oli kuitenkin treenatessa ja ohjatessa hyvät - valo ja loma saavat kummia aikaan niin kehossa kuin pääkopassakin :D
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

pe 24.2.

Aamulla löytyi sen verran puhtia, että kävin jumpassa klo 10.00-11.00.
Todella hauskaa oli pitkästä aikaa. Sen huomaa, että kun nyt itse ei juurikaan pidä jumppia niin niissä välillä käyminen piristää ja tuo positiivisia fiiliksiä :D

Illalla ohjasin itse pump tunnin klo 19-20.00 ( = voimatankojumppa, jossa tehdään pitkiä sarjoja eri lihasryhmille: rinta, jalat, olkapäät, hauis, ojentajat jne.) Se oli rankka setti, ja etenkin jalat olivat todella hellänä pyöräillessäni kotiin. Illan kruunasi Suomen huippu hyvä matsi Venäjää vastaan :yippee: Hyvä Suomi!
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

la 25.2.

Vapaa päivä harjoittelusta :D

su 26.2.

Ulkoilua kävellen n. tunnin verran, tänään oli kovasti porukkaa ulkona liikenteessä varmasti kauniista säästä johtuen.

Illalla spinning keskiraskas klo 18-19.00 - oma ohjaus
"Vähän" pettyneissä fiiliksissä aloitettiin Suomen hävittyä juuri hetki sitten Ruotsille... viimeiset minuutit pyörivät mielessä ja tunnetilat olivat sekaisin. Onneksi tällä kertaa agressiot pystyin hyödyntämään armottomaan fillarointiin, ja olo oli todella puhki tunnin rehkimisen jälkeen - lisäksi matsi ei enää kummitellut mielessä yhtä voimakkaasti kuin ennen tuntia. Jotain positiivistakin siis tälle illalle.

No huomenna pitäisi taas palata töiden pariin pirteänä ja levänneenä klo 8.00 :oops:
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

ma 27.2.

Tänään siis pitkästä aikaa taas työrintamalle. Taisin nukkua viime yön jokseenkin huonosti, sillä koko päivä meni enemmän tai vähemmän nukuksissa.. Kurkkukin jotui pitkästä aikaa koville, 7h putkeen paljon puhetta, kannustamista, sääntöjen kertomista ja ohjeiden antamista :? Illalla vedin vielä kuntonyrkkeilytreenit pisteenä i:n päälle..

Kun tosiaan sitten päivätöistä palailin viimein kotiin niin nukuin n. 1,5h putkeen. Väsymystä siis riitti [smilie=yawnee.gif]
Ainoa treeni oli tänään kuntonyrkkeilyt 1h. Toivottavasti huomenna on pirteämpi olo - saapa nähdä.
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

ti 28.2.

Aamulla kävin juoksemassa n. 30-40 min matalalla sykkeellä. Päivällä ohjailin telinejumppaa oppilaille 3 tuntia ja teimme yhdessä jonkin verran lihaskuntoliikkeitä. Hauskaa oli :lol:

Illalla potkunyrkkeilytreenit 1h - melko kova harjoitus, vaikka olikin tekniikkapainotteinen. Teimme erilaisia kombinaatioita ja vaihdoimme useasti pareja, mikä oli piristävää ja toi vaihtelua harjoitteluun. Hyvät treenit :boxing2: Tänään oli energaiaa ja voimia ihan eritavalla eiliseen verrattuna.
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

ke 1.3.

Työpäivä oli lyhyehkö, joten voimia ja energiaa riitti illaksi ihan kiitettävästi.

Potkunyrkkeily 1h: todella kova harjoitus - sykkeet korkealla mentiin niin sprrauksissa kuin pistariharjoitteissa

Judo 1,5h: nämäkin harjoitukset olivat kovat. Tuntui siltä, että alkulämmittelyn jälkeen oli jo melko "ventti" olo. Aluksi pystytekniikkaa, sitten pystyrandoria ja mattorandoria ;) Mukavaa oli - en muista koska olisi viimeksi ollut yhtä hyvät fiilikset moisen väännön jälkeen :p
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

to 2.3.

Töissä päivä oli lyhyt, mutta kotona riitti hommia tämän jälkeen:pyykinpesua, tiskaamista, tuntien suunnittelua ja ruoanlaittoa..
Eipä voi ainakaan sanoa, että olisi tekemisen puutetta - päinvastoin.

Illalla ohjasin 1h spinning keskiraskas:
tunti oli mielestäni varsin onnistunut (musat toimi hyvin ja sykkeet pysyi sopivalla levelillä). Olin aivan puhki tämän setin jälkeen 8) Hyvät fiilikset jatkuvat, nyt on hyvä draivi päällä! Ja viikonloppukin alkaa pian :p
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

pe 3.3.

Väsymystä ilmassa aika lailla työrintamalla.
Illalla sain sen kuitenkin voitettua:
kuntonyrkkeily treenit 1h:
monipuoliset ja tekniikkapainotteiset treenit, joissa mm. löimme pistareihin 3 x 2 min/hlö ja sparria lopuksi 3 x 2 min.
Ina
polveenpotkija
Viestit: 154
Lauteille: Tammikuu 2006

Viesti Ina »

la 4.3.

Kevyt päivä (palautuspäivä), kävin tunnin verran pelailemassa sulkapalloa aamupäivällä. Illalla venyttelin ja lepäilin elokuvia katsellessa hyvässä seurassa :D

su 5.3.

Aamupäivällä armotonta siivousta muutaman tunnin ajan ;)
Tämän jälkeen potkunyrkkeily treenit 1h - monipuoliset harjoitukset!
spinning keskiraskas 1h - oma ohjaus

Meinasi noutaja tulla spinning ohjauksessa kun verensokerit olivat päässeet tippumaan hivenen liian alas. Siitä kuitenkin selvittiin mehulla eikä "tipahdusta" tunnin aikana sattunut vaan täysillä jaksoin loppuun asti.
Olo on nyt väsynyt, mutta onnellinen :p Tänään täytyy muistaa vielä venytellä hyvin!