Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Waelceasig

Potkulaisten julkiset harjoituspäiväkirjat

Valvoja: Valvoja

Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Waelceasig

Viesti Waelceasig »

Muiden treenipäiväkirjoja innokkaana lukiessani tuli fiilis, että ehkä - just maybe - tästä on hyötyä jopa kaltaiselleni hyvinaloittelijalle JA liikuntaa harrastelijapohjalta puuhastelevalle. Sitten bongasin Risto R.:n päiväkirjan ja totesin itselleni, että on täällä ainakin joku korjaamassa termit kohdalleen, jos pahasti menee pienellä mönkään. Joten näillä rohkeilla puheilla syön ikuisuuksia sitten tehdyn lupaukseni, että en koskaan pidä päiväkirjaa mistään. Never say never. :smt003

Nimimerkin takaa löytyy siis melkein valmis ekologitäti, joka heinäkuussa 2007 suuntasi rakkaan keskiaikafriikkiystävänsä suostuttelemana historiallisen miekkailun alkeiskurssille, joskin hyvin epäileväisenä siitä, mitä tuleman pitää. Täti on aiemmin harrastanut Potkun repertuaarista judoa, taekwondoa (5.kup), kickboxingia ja kokeillut pari hassua kertaa Krav Magaa. Oheistoimintona myös kiipeilyä enemmän ja vähemmän tosissaan. Nykyisin vapaa-ajan vievät tehokkaasti rekikoirat ja niiden treenaaminen, osa-aikahommat sekä jo mainittu "opiskelu". Talvella jos pääsisi muutaman kerran jäälle nakuttelemaan ja laudan päälle naama alarinteen suuntaan, olisin hyvin iloinen. Oli aika ja vaihe, jolloin kävin salilla vähän liikaakin, joten nykyään hikiluolassa touhuaminen ei kiinnosta juurikaan.

Tavoitteena olisi ehkä joku päivä olla samassa juoksukunnossa kuin olin aikaa ennen polven nivelkierukan irtisanoutumista, ja toisaalta kuntouttaa ko. ruumiinosaa niin, että se taas kestää kovempaakin treeniä. Sama koskee kiipeilystä v1ttuuntunutta kyynärpäätä. Ja toisaalta tavoitteena on säilyttää jonkinlainen tonus salivuosilta hankituissa lihaksissa. Eli ei paha?

Täydellisen tarkkoja strategisia mittoja en tiedä, mutta pituutta on kuitenkin sopivasti niin, että kaula yhdistää hartiat ja pään sekä painoa sen verran, ettei tuuli vie ja mahtuu vielä ovesta suorilta sisään.

Toivotan tervetulleeksi kaikenlaiset kommentit, on tai off topic.

Viikon saldoa tähän mennessä:

Ma 8.10.

Juoksu n. 7,5km. Aikaa meni noin 50 minuuttia. Yritin treenailla vauhtikestävyyttä, vedin eri mittaisia vetoja vaihdellen nopeutta matkan mukaan. Aika hapoille veti (aamulla ei tosin tuntunut kireyttä missään). Polvi ei vaivannut. Kotona normaalit punnerrukset, vatsatreeniä ja venyttelyä. Miksi vatsojen treenaaminen on tylsää?

Ti 9.10.

Miekkailua 1,5h. Lämmittelyn jälkeen stanssin ja tasapainon testailua kaverin kanssa. Leikkuuharjoituksia ja pariharjoituksia. Turhautumiskynnys puumiekan kanssa harjoittelussa tänään yllättävän korkealla, bonusta itselleni siitä (pienellä ei siis ole vielä omaa miekkaa :binky: ).

Joka treeneissä tunnen olevani kömpelö urpo. Järjestään jokin ruumiinosa on väärässä paikassa väärään aikaan. Ei kai se helppoa olekaan, mutta perfektionistin on vaikea hyväksyä virheitään. Varsinkin liikesarjojen muistaminen ja niiden toteuttaminen "oikein" suhteessa käytettyyn puoleen tuntuu vaikealta. En muista oliko se näin vaikeaa taekwondo-ajoillani. Todennäköisesti. Mutta hauskaa on, se kai on pääasia.

Ke 10.10.

Kevyt 4km juoksulenkki. Yritin pitää rauhallista peruskuntovauhtia testatakseni polven kestämistä. Kokemus sanoo jo, että yllättäen hidas hölkkävauhti on pahempaa kuin kova rullaava juoksu, joten tämä on yksi asia, jota on pakko vain vähitellen tehdä. Kovaa kun ei vaan aina voi juosta, varsinkaan kun peruskunto on surkea. :smt086 Mikäs siinä sitten jos jaksaisi revitellä täysiä kilometri toisensa perään. Laskin vauhdiksi 10,5km/h, joten ei ihme jos tökki. Ala-arvoinen suoritus. No, tästä positiivinen henkinen opetus oli se, että alamittainen nainen ei saa VW Transporteria yksin työnnettyä ojasta, vaikka miten pullistelisi. Lapset, uskokaa tässä vanhaa.

Kotona leukoja 2 x 10 ja 8kg levyllä pystysoutua joku 40 toistoa. Tässä vaiheessa teki suloisen hetken mieli salille kovempien painojen pariin. Paranin. Minuutin punnerrussessio, meni 49 punnerrusta, johon en ole kovin tyytyväinen. Vatsoja pari sarjaa samaisen 8kg levyn kanssa ja alavatsoja nostoina. Ei kovin vahva olo tänään(kään).

Illalla mielenkestävyyden koettelua töissä 8h putkeen työuupumustansa valittavan kolleegan ja muutaman urpon asiakkaan kanssa. Eihän se ole helppoa soittaa humalassa, tämä on itsekin kokeiltu. Make a mental note: yritä asioida siinä vaiheessa kun muistat missä olet ja mitä tekemässä. Illalla palkitsin henkisen kärsimykseni oluella.

Jatketaan illalla miekkatreenien jälkeen! :smt118
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari
Kuvake
Risto R
etupotkija
Viestit: 3062
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Risto R »

:tervetuloa:

Mahtavaa! Hyvä että joku muukin miekkailija kehtaa kirjoittaa treenipäivistä. Alussa ne jäsenet tuntuu menevän ihan minne sattuu ja vielä vähän myöhemminkin. Mutta siihen tottuu. Rispektiä noista lihaskunto jutuista, vaikuttaa että Jyväskylä on saanut hyvää materiaalia työstettäväkseen. ;)

PS. Ehkä kannattaa jättää ne termien korjaukset suosiolla Topille. :D
Joensuun historiallisen miekkailun seura
"I [sword] am Royal, enforce justice, propagate goodness and destroy evil." -Fiore dei Liberi, 1409

Liity etupotkijaksi!
Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Viesti Waelceasig »

Risto R kirjoitti: :tervetuloa:
Mahtavaa! Hyvä että joku muukin miekkailija kehtaa kirjoittaa treenipäivistä.
Kiitos kiitos! :D En tosin nimittäisi itseäni miekkailijaksi. Ehkä sitten parin vuoden päästä. Kehtaamiskynnys sen sijaan on minun kohdallani yleensä melko alhainen. Nimim. Ikuinen Pelle - välillä vapaaehtoisesti ja välillä ei-niin-vapaaehtoisesti. Tyydyn osaani, such is life.
Risto R kirjoitti: Rispektiä noista lihaskunto jutuista, vaikuttaa että Jyväskylä on saanut hyvää materiaalia työstettäväkseen. ;)
:oops: Noh noh. En olisi ihan noin varma... Minulla on vähän sellainen tunne, että lienen useimmiten enemmänkin rasittava, kuin "työstettävissä" mihinkään. :smt003

No, kuitenkin, tältä päivältä:

To 11.10.

Miekkatreenit 1,5h. Hauskan alkulämpän jälkeen vuoharjoitusta ensin ilman asetta ja sitten tikarin kanssa. Edellinen meni paremmin kuviteltua liikerataa. Ehkä mielikuvaharjoittelusta on ollut apua, tätä tuli yksi yövuoro pyöriteltyä mielessä aika tavalla. Olisikin todennäköisesti ensimmäinen kerta, että jossain harjoittelu näkyisi! :roll: No, tikarin kanssa sitten ei mennytkään. Mihinkään. Lyöntiharjoituksia fendente > pisto (onko tällä oikea nimikin?), joka osoittautui vaikeaksi. Kädet ei tottele. Lopuksi tiistain teemaa seuraten pariharjoituksena fendenten torjuntaa impulssilla(?) sekä mandritto että roverso puolta ja siitä jatkoa > fenestra > lukko/lyönti ponnella. Mikäli nyt tuo oli, mitä me teimme. Joku ihana ihminen saisi koota kaikki nämä termit yhteen ja sitten vielä hienosti suomentaa/englannistaa harjoitukset kokonaisuudessaan vähän kuin Fioressa mutta suunnattuna URPOille ("Nos-ta va-sen jal-ka va-sem-mal-le ja vie oi-kea kä-si y-lös."). Tässä viimeisessä treenissä kaikki meni pitkälti pipareilleen. Lompsottelin menemään kantapäillä ja miekka heilui mihin sattuu. Kyllä, turhautuminen iski taas. Yllätys.

Kotona 2x8 leukaa vastaotteella ja 1x7 myötäotteella. Lukotusta (aika hyvin pysyy miettien, milloin olen viimeksi treenannut mitään kiipeilyyn liittyvää. It's been a while.). Venyttelyä ja pari askelharjoitusta aseettomien varoasentojen kera. Jäin miettimään lantion asentoa näissä ja tuli hinkattua polla punaisena. Olisi varmaan hedelmällisempää tyytyä sellaiseen asetelmaan, jossa kaiken ei tarvitse heti olla täydellisesti ja piirulleen oikein. Vaan kun minä haluan!!

Tänään oli polvi kipeä, pienikin kiertoliike sattuu. Kyykyt sun muut ei, vaikka rutina onkin melko infernaalinen. Täytyy katsoa, jos huomenna (tänään?) pääsee juoksentelemaan ollenkaan. Mieli kyllä tekisi, jos jotain intervallin tapaista yrittäisi. Illalla vapaat treenit, jos täältä yövuorosta jaksamista vielä riittää... Hiukkasen jo etukäteen kürpii pe ja la yöt töissä, sen taas tietää, mikä on meiningin nimi. Ei minun hermorakenteelleni sopivaa toimintaa. Herääkin kysymys, miksi hemmetissä olen täällä töissä? :smt017

Lauantaina on epäviralliset kärrykisatkin, joihin en pääse mukaan. Pitäisi varmaan se kilpailulisenssikin hommata jossain vaiheessa. Onneksi koirat on sentään paremmassa trimmissä kuin emäntä... 8)
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari
Kuvake
Risto R
etupotkija
Viestit: 3062
Lauteille: Toukokuu 2005
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Risto R »

Waelceasig kirjoitti: Lyöntiharjoituksia fendente > pisto (onko tällä oikea nimikin?)


Pisto on ihan hyvä. Italiaksi se olisi punta/punte/punto, kait. Noita termejä ja niiden selityksiä löytyy mm. The Exilesin käännöksestä Fioren Getty manuskriptistä. Täältä
Waelceasig kirjoitti: Venyttelyä ja pari askelharjoitusta aseettomien varoasentojen kera. Jäin miettimään lantion asentoa näissä ja tuli hinkattua polla punaisena.


:shock: Joku harjoittelee näitä vielä kotonakin? Hienoa!
Waelceasig kirjoitti: Tänään oli polvi kipeä, pienikin kiertoliike sattuu. Kyykyt sun muut ei, vaikka rutina onkin melko infernaalinen. Täytyy katsoa, jos huomenna (tänään?) pääsee juoksentelemaan ollenkaan.
Tuon polven kanssa kannattaa olla varovainen. Miekkailussa sen särkee tosi helposti väärällä tekniikalla. Jos se on oikein huonona, niin pelkästään erittäin tarraavat kengänpohjat saattavat tehdä hallaa sille volta stabilea tehdessä. Muistat vaan pitää sen polven siinä jalkaterän päällä etkä päästä sitä siihen sivulle mutkaa tekemään, niin homman pitäisi olla kunnossa. On näistä varmasti sanottukin, mutta toistelenpahan tässä nyt joutessani. Tsemiä!
Joensuun historiallisen miekkailun seura
"I [sword] am Royal, enforce justice, propagate goodness and destroy evil." -Fiore dei Liberi, 1409

Liity etupotkijaksi!
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit: 19134
Lauteille: Helmikuu 2005

Re: Waelceasig

Viesti Jussi Häkkinen »

Waelceasig kirjoitti: täti
Kotona leukoja 2 x 10
:shock:

Et sitten yhtään enemmän kovassa kunnossa ole?

Jeesukset...

Onneksi koirat on sentään paremmassa trimmissä kuin emäntä...
Minä en tahdo tietää, millaisessa kunnossa koira voi olla, jos emäntä ei ole trimmissä vetäessään hullun määrän leukoja.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Viesti Waelceasig »

No niin, taas töissä "rentoutumassa"... :roll:
Risto R kirjoitti: :shock: Joku harjoittelee näitä vielä kotonakin? Hienoa!
:lol: Pakkohan se on, kun jää paha maindfakkeri!
Jussi Häkkinen kirjoitti: Et sitten yhtään enemmän kovassa kunnossa ole?
No en ole, ikävä kyllä. :(
Jussi Häkkinen kirjoitti: Minä en tahdo tietää, millaisessa kunnossa koira voi olla, jos emäntä ei ole trimmissä vetäessään hullun määrän leukoja.
Hullu määrä? :smt043 Muahhahhaa.

Soo, 12.10.

Vapaat miekkaharkat, 1h.
Keskiaikafriikin kanssa touhuttiin vuoharjoituksia ilman tikaria ja sellaisen kera. Hiukkasen jalkatyön kanssa puuhastelua. Tänään IHAN liikaa juttelua ja liian vähän äksöniä! Well, it's friday. Harjoituksen laadusta en osaa sanoa.

En sitten käynyt juoksemassa, polvessa sen verran epämääräisiä tuntemuksia. Kürpii. Töissä klo 5 asti. Kürpii x 100.
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari
Kuvake
Jussi Häkkinen
päähänpotkija
Viestit: 19134
Lauteille: Helmikuu 2005

Viesti Jussi Häkkinen »

Sinusta tulee mieleen Tabby. :)

Joo, ei noita leukamääriä ihan kylmiltään kyllä kiskaisisi. Tai pitää kai kokeilla joskus.
Jussi Häkkinen

"Karate ei ole tapa kamppailla. Karate on tapa opettaa kamppailua. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa ja erittäin tärkeä asia ymmärrettäväksi."
Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Viesti Waelceasig »

Jussi Häkkinen kirjoitti: Sinusta tulee mieleen Tabby. :)
Woot? Muistutan sinusta erittäin, erittäin lahjakasta teini-ikäistä himotreenaajaa, joka on loputtoman itsekriittinen ja mitä ilmeisemmin täysin suotta sitä? :kylla: Minulla on kuule vaan hyvät geenit. Nih. :hammas:
Jussi Häkkinen kirjoitti: Joo, ei noita leukamääriä ihan kylmiltään kyllä kiskaisisi. Tai pitää kai kokeilla joskus.
No ei kait sitä koskaan kylmiltään vedelläkään... Kai Jussillekin on opetettu, että aina pitää nostella lämpöjä ennen ensimmäistäkään vetoa? :lech:

Tänään mennee elo levon puolelle, rakas kolmijalka on koiruuksien kanssa kisoissa ja täti puolestaan suuntaa äitikultansa kanssa ostoksille (eli mamma betalar).
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari
Kuvake
Mika
etupotkija
Viestit: 94338
Lauteille: Joulukuu 2004
Paikkakunta: Tampere
Etulaji: HIIT, girya
Sivulajit: pilates, yinjooga
Takalajit: Tanglang

Viesti Mika »

Se on kyllä huomattu, että Potkun naiset antavat Potkun tytöille kyllä aika vapaata esimerkkiä. :smt003

:tervetuloa:
ไม่เป็นไร
Zen, I haz it.

Слава Україні! 🇺🇦

Potki etuja!
Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Viesti Waelceasig »

Mika kirjoitti: Se on kyllä huomattu, että Potkun naiset antavat Potkun tytöille kyllä aika vapaata esimerkkiä. :smt003
:tervetuloa:
Kiitos! Treenaamisestahan minä olen puhunut, miten sitten vapaa esimerkki siihen liittyneekään? 8)

14.10.

Kuusi päivää putkeen töitä, joista viimeiset kolme yövuoroja. Kuuppaa kiristää ja hermot on riekaleina. Vaikka helppoa hommaa tuo on. Asiakaspalvelutyössähän ei ole muuta vikaa kuin asiakkaat. :outo:

Eilisen lepopäivän (jollei kolmen tunnin ostoksilla suhaamista lasketa treeniksi?) jälkeen mieli olisi tehnyt juoksemaan, mutta univelan ja edelleen jatkuvan polvihuolen vuoksi päätin jättää juoksemisen huomiseksi. Sen sijaan suunnistin Kolmijalan mukana sisäseinälle boulderoimaan.

Saldona siis 1,5h boulderointia sekä punnerruksia, lukotusta ja leukoja campuksella. Loppuun venyttelyä. Kevyttä ja kivaa. Tosin kyynärvarret pumppasivat aika pahasti; huomaa, etten ole aikoihin kiipeillyt. Otin iisisti pitkillä levoilla, yrittäen vähän tunnustella mitä kyynärpää tuumii. Yllättäen ei mitään.

Kotiin leffavuokraamon ja huoltsikan kautta, illalla siis luvassa saunaa, nesteytystä ohrapirtelöillä sekä aivojen narikointia. Huomenna vapaapäivä, aaaaaahhh... Tuo polvi vaan nyt huolettaa, mistähän ihmeestä se nyt TAAS on noin suivaantunut? :( No, huomenna juostaan, halusi koipi tahi ei.

P.S. Koirat tosiaan ovat ok kunnossa! Lauantain kärrykisoista kotiin tuomisina toinen sija kutosissa ja luokan paras puhdasrotuinen valjakko, voitettiinpa ajassa jopa pari kasilla ajanutta. :D
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari
Vili Tarkiainen
kylkeenpotkija
Viestit: 1475
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Riihimäki

Viesti Vili Tarkiainen »

:tervetuloa: Minunkin puolestani!

Hyviä kirjoituksia, ei mitään pätkiä! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki siitä hyvästä, ja vielä mielenkiintoisia kirjoitelmia! :thumbsup:
boulderointia
Harrastat siis kiipeilyä? Mahtavaa, jos näin on! =D>

Ihan uteliaisuudesta, mikä on leukamaksimisi? :o

Edit: No niinpäs teitkin, en ehtinyt lukea tarpeeksi tuolta alusta jotta olisin ymmärtänyt, että sinähän harrastat kiipeilyä. #-o
Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Viesti Waelceasig »

Hunter kirjoitti: :tervetuloa: Minunkin puolestani!
Kiitos kiitos! :)
Hunter kirjoitti: Hyviä kirjoituksia, ei mitään pätkiä! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki siitä hyvästä, ja vielä mielenkiintoisia kirjoitelmia! :thumbsup:
Eh, tuota... myönnettäköön, että sorrun suloisessa sekasotkussa säännönmukaisesti sekä pitkäsanaisuuteen, kohtuullisen kaoottiseen ulosantiin että töksäyttelyyn. Töks. Tämä myös livenä, I'm sorry to say.
Hunter kirjoitti: Harrastat siis kiipeilyä? Mahtavaa, jos näin on! =D>
No harrastan ja en. Nykyään hyvin vähän, joskus tuli hinkattua enemmän. Tavoitteellisen harrastamisen olen jättänyt vanhan kyynärpäävamman takia, joten lähinnä käyn vain fiilistelemässä silloin tällöin. Mukavaa puuhaahan se olisi, varsinkin jääkiipeily. Siinä on tosimiesten laji, jos tiedät miltä Screaming Barfies tuntuu... 8)
Hunter kirjoitti: Ihan uteliaisuudesta, mikä on leukamaksimisi? :o
En ole kokeillut. Ja riippuu varmaankin päivästä ja fiiliksestä, ikävä kyllä voimataso tuntuu heittelevän aika tavalla. Wanhuus ei tule yksin? :lol:
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari
Vili Tarkiainen
kylkeenpotkija
Viestit: 1475
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Riihimäki

Viesti Vili Tarkiainen »

Eipä kestä ja kiitos vastauksista!

Eli på finska, olet papupata? :D

Itseasiassa, en tiedä. Kertoisitko mitä se edes tarkoittaa? Screaming Barfies? :lol:

Niinhän ne sanovat..kyllä siinä kaiketi muutama kaveri mukana tulee.. :badgrin:
Vili Tarkiainen
kylkeenpotkija
Viestit: 1475
Lauteille: Marraskuu 2009
Paikkakunta: Riihimäki

Viesti Vili Tarkiainen »

+

Selvennyksenä: En tarkoita papupataa pahalla, sillä olen itse sellainen. Puhun paljon ja tykkään puhua paljon.. :lol:
Kuvake
Waelceasig
munillepotkija
Viestit: 559
Lauteille: Syyskuu 2007
Paikkakunta: Keuruu

Viesti Waelceasig »

Hunter kirjoitti: Eli på finska, olet papupata? :D
Lähinnä "Do It Yourself Asperger". :smt003
Hunter kirjoitti: Itseasiassa, en tiedä. Kertoisitko mitä se edes tarkoittaa? Screaming Barfies? :lol:
Screaming Barfies on se tila, jossa lämmin veri palaa kiipeilyn jälkeen jäähtyneisiin käsivarsiin. Kädethän ovat miltei koko suorituksen ylhäällä ja kiinni hakuissa, riippuen tietysti hieman siitä, millä tyylillä ja miten haasteellista linjaa kiipeää. No, "parhaimmillaan" tuo lämpimän veren syöksyminen jäseniin taas saa aikaan tuntemuksia, joita voisi hyvin kuvailla sanoilla Helvetin Esikartano. Kipu on vähän kuin joku samaan aikaan sekä löisi vasaralla käsille että pyörittelisi niitä lasinsiruissa. Hence, "Screaming". Ja kun sattuu tarpeeksi, lentää ykä. Hence, "barfies". :smt078

Sinulla, Hunter, on muuten lahjoja valokuvaukseen, kauniita kuvia galleriassasi. Osaat käyttää valon sävyjä hienosti hyväksesi.

Well, changing subject.

Tänään tuli heti aamusta todettua, että kolmet miekkatreenit viikossa eivät ole tarpeeksi. Saan vierotusoireita. Samoin luvattu 4kk odotus omalle miekalle tuntuu mahdottomalta ajatukselta. Liekö tämä se testi, jossa Wanna-Be miekkailijan mielenkestävyys punnitaan? Milloin ne henkiset harjoitukset alkavat? Kertokaa! :haloo:

No, vapaa päivänä on aikaa. Yritin siis heti aamusta lievittää pahimpia oireita selailemalla manuaaleja ja innostuin tulostelemaan Novatia. Virhe, jonka seurauksena vuorostaan tulostimeni sanoi Töks. Ja Piip. Ja jotain, josta en saanut selvää. Mahdollisesti kuolinkorinaa ja sana "Äiti"? Antamani ensiapu ei tuottanut tulosta, joten luulen, että tapoin tulostimeni. Manuaali on siis todistettavasti tappavaa tavaraa. Jopa virtuaalimuodossa. No, ei hätä tämännäköinen, toimitin tulostuspyynnön äidille ja varoitin, että ko. manuaali voi olla varsinainen Tuomionpäivä pienille ja viattomille atk-laitteille. Äidin töissä on hieno, iso ja todistettavasti myös helvetinmoisia sekä huomattavan tylsiäkin tekstejä aiemmin tulostanut laseri. Jospa se jaksaa. Odotan tuloksia.

Olen yrittänyt myös tiedustella polveltani, josko voisimme neuvotella tälle päivälle suunnitellusta juoksulenkistä. Polvi on toistaiseksi ollut suostuvainen neuvotteluihini ja edelleen ohjelmistossa on juoksua. Neuvottelemme vielä suorituksen musiikkivalinnoista. Polvi kaipaa Nightwishiä kun itse mieluumin ottaisin aina niin ystävällistä Timbalandia. Raportoin siis myöhemmin, mikä oli neuvottelujen tulos.
Täysikasvuinen ritari oli keskiajan sosioekologiassa ravintoketjun huipulla. Ritarien pahimpia vihollisia olivatkin pienet nisäkkäät, jotka söivät ritarien munat ja poikaset. Hikipedia: Ritari