Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Levyrikko 28.-29.1.2008

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

Levyrikko 28.-29.1.2008

Viesti admin »

Useissa Datamapin webhotellipalvelimissa on tekninen vikatilanne alkaen 29.1.2008 aamusta. Häiriö on saattanut esiintyä osalla myös edeltävänä yönä ja iltana. Huoltotyötä suoritetaan parhaillaan palvelinkeskuksessa. Huolto aloitettiin noin kello 8 aamulla.

Vikatilanteen syyksi on määritelty fyysinen kiintolevyrikkoutuminen levypalvelimella, mutta tämän aiheuttaja ei toistaiseksi ole selvinnyt. Levyjä on rikkoutunut yhteensä kolme kappaletta levypalvelimelta. Levyjen suhteellisen merkittävä määrä aiheuttaa palveluiden hitaan palauttamisen, koska dataa palautetaan peilatuilta kiintolevyiltä toisille huomattavia määriä. Uusi arvio huollon valmistumisesta on kello 17 iltapäivällä. Osa asiakkaiden palveluista palautetaan varmuuskopioista myöhemmin tiistaina tai keskiviikon aikana. Palveluita on noin 20 kappaletta ja näiden asiakkaiden toivotaan ilmoittavan palautustarpeestaan tuelle.
Potku.netin ylläpito pahoittelee tätä mittavaa ja pitkäkestoista häiriötä.