Etsitkö kamppailuharrastusta? Aloita suoraan tästä uusi aihe valmiiden kysymysten kanssa ja odota, kun konkarit vastaavat sinulle. :boxing2:

Potku muuttaa!

Ylläpidon viestit potkulaisille. Ole hyvä ja lue säännöt.
Instructions in English Kuva

Valvoja: Valvoja

Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

Potku muuttaa!

Viesti admin »

Potku.net siirtyy virtuaalipalvelimelle. Valitamme tätä erittäin lyhyttä varoitusaikaa, sillä siirron aikana saattaa esiintyä katkoja palvelussa. Muuttomiehet on tilattu saapumaan paikalle kello 01:00 tänään eli oikeastaan lauantaina, ja heidän pestinsä kestää lauantaiaamuun noin kello 09:00 asti. Jos muuttomiehet laiskottelevat tai yrittävät karata kulmakuppilaan, muutto saattaa venähtää. Pyydämme siis kärsivällisyyttä.

Potkun entinen ip 77.240.25.10 ei yöstä alkaen enää toimi, uusi ip 81.22.247.117 alkaa urakkansa silloin, mutta DNS päivittyy miten päivittyy. Toivottavasti aamusella kaikki on okrapokra.

Ne potkulaiset, joilla on @potku.net-laatikko, voivat ottaa ylläpitoon yhteyttä tupaantuliaisten jälkeen. Salasanat vaihdetaan ja uudet saa pyytämällä.

Odotamme muutosta tyytyväisinä ja katsomme mitä uusia mahdollisuuksia tämä tuo muassaan. Kiitämme kärsivällisyydestä.
Kuvake
admin
tekninen ylläpito
Viestit: 1087
Lauteille: Joulukuu 2004

Viesti admin »

Hyvät asiakkaamme, tavaratalo suljetaan 15 minuutin kuluttua. Pyydämme teitä siirtymään kassoille. Avaamme huomenna jälleen kello 9:00.